מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך 4 איאפשר לשלוח נורמלינטע23/06/2009
זה קשה להתרגל למצב הזה ועוד יותר קשה להשלים איתו אבל זה למען הבריאות והחיים...נכון?
אני עכשיו בבית גם שישי שבת היתי בבית ואני מרגישה התקדמות מאד גדולה מבחינת האכילה מאז שהגעתי לבית חולים כל הסדר יום שלי השתנה לחלוטין ואני מתפקדת כמו כחיילת "מדומה" (כלומר חיילת שמבצעת פקודות של בית חולים)במקום חיילת מגויסת ומבצעת פקודות צהל...
קשה לי להשלים עם זה אני מאד רוצה להיות בריאה, להיות כמו כולם לחיות כמו בן-אדם בריא ולעשות ולאכול מה שכולם אוכלים...
אומרים לי שעוד יבוא היום... אז אני מחכה לו בקוצר רוח.
אוהבת אותכן
ואשמח לשמוע ממכן:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע יקירה
קרן אור23/06/2009כמו תמיד,שמחה לשמוע שמצבך הולך ומשתפר מיום ליום ושאת נותנת את עצמך בטיפול,על אף שזה וודאי לא פשוט עבורך.
יקרה,את לא חיילת,וקצת מטריד אותי שאת מרגישה כך.זה נכון שבי"ח מתווה את הטיפול שלך,מתוך מה שנכון עבורך,אבל אין כאן איזשהו מבצע שברגע שיסתיים את "תשוחררי".ולכן חשוב בדיוק בנקודה הזאת שהמשקל מתחיל להתייצב,כן לתת מענה נפשי כדי שתוכלי כשתשתחררי להתמיד ולהמשיך לטפל ולדאוג לעצמך.ואני מקווה שאת מעלה את הרגשות האלו בטיפול.
יקרה,אני איתך.מרגישה את המאבק ובטוחה בניצחון .
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור מדהימה
נטע23/06/2009מיליוני תודות. אין לך מושג כמה עודדת אותי. ..
עכשיו אני הולכת עם הרגשה בראש שאני לא חיילת וזה הרבה יותר קל ונוח. אני יודעת למה הרגשתי כך-
המושג הזה נחרט בראשי כי אני עסוקה הרבה בלחשוב על גיוסם של חברי...המציאות הזו שאני לא אהיה חיילת עושה אותי שונה וממורמרת:-(
במיוחד שאני מרגישה חיילת מדומה כמו שכתבתי ... ומעכשיו אני אסלק זאת מליבי כי באמת שאני לא חיילת לבית חולים למרות שאני מתנהגת ככה...אלא אני חיילת של עצמי למען החיים.
שנה הבאה אני אעשה כנראה שירות לאומי.מה את אומרת?
איך את מרגישה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקירה,
קרן אור23/06/2009שמחה שעודדתי אותך.
את יודעת,אין לך מה להרגיש רע שכל חברייך מתגייסים כי המלחמה האמיתית היא בחיים.וכשאת תנצחי(וזה יקרה גם אם קשה לך להאמין) את תסיימי את צבא החיים בהצטיינות.
אבל חשוב כרגע להתמקד בהחלמה האמיתית שלך,כל השאר יחכה.גם שירות לאומי.(ואגב,אני עשיתי שירות לאומי עם ילד עם תסמונת דאון ותאמיני לי,זה עלה עשרות מונים על תפקידים אחרים שחברות שלי עשו בצבא).
אבל שוב-כרגע להתמקד אך ורק בטיפול.רק הוא יפתח לך את האופציות בעתיד לבחור מבין אופציות רבות,ולא שמשהו יבחר בשבילך...
קרן אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור האהובה.!
נטע24/06/2009תודה רבה מדהימה שלי על כל המילים החמות והמעודדות. אין עלייך.
מה הייתי עושה בלעדייכן??? הפורום שלך הוא הגלגל הצלה שלי.
קרן אור מתוקה, איך את מרגישה? יש שיפור בבריאות?
אני חושבת עלייך הרבה ודואגת.
אוהבת אותך
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)