לקרן אור,דניאל שירן ותקווה המדהימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור,דניאל שירן ותקווה המדהימות
    נטע
    24/06/2009

צהרים טובים בנות יקרות!!!
    מה שלומכן?
    כ"כ שמחתי לקרוא את הודעתכן....
    אני מרגישה סבבה...
    וכייף לי שיש לי אותכן.
    מה חדש יקרות?
    תודה רבה לכן על כל התמיכה והעידוד תודה על הכל נשמות טובות!!!
    קרן אור שלי, אני מצטערת לשמוע שאת עוברת טיפולים קשים את פשוט נשמה גבוהה אני גאה בך ומאמינה שתצאי מזה מהר ושהכל ילך בקלות ושתהי בריאה וחזקה. מאד התרגשתי ממה שכתבת...זלגו לי דמעות מהעינים אפילו ותדעי לך שאני ממש ממש ממש גאה בך על כל הכוחות נפש שיש לך ועל העוצמה שלך. אין כמוך...את מיוחדת ואני לומדת ממך בלי סוף. תודה על ההערה הפנמתי אותה.ותודה שלמרות כל הקושי את לא שוכחת אותנו ומבקרת לעיתים תכופות.
    בצהרים דיברתי עם הפסיכו, וסיפרתי לה את כל הדו-שיח שהיה לנו לגבי הצבא והיא אמרה שאתן בנות חכמות ומלומדות וכל-הכבוד לכן:-) אני שלמה עם ההחלטה "לוותר" על הגיוס. כלומר אני שלמה עם זה כרגע, בזכותכן...
    רציתי לספר לכן שהבוקר הרופא בביקור רופאים אמר שיש אצלי התקדמות גדולה, בבדיקות דם ובמצב הכללי והוציאו לי הבוקר את המחט הדוקרת הזאת והמגבילה (האינפוזיה) ואני כ"כ מאושרת ומרגישה הקלה במידה מסויימת, ואני בטוחה שהרבה מההתקדמות שלי זה בזכותכן, בזכות העידוד שלכן והתמיכה.
    אוהבת אותכן ומחכה לשמוע ממכן
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטע יקירה,

קרן אור
    24/06/2009

כשאני קוראת את מה שאת כותבת,ליבי מתמלא שמחה ואני נזכרת במטרה שלשמה הקמתי את הפורום הנפלא הזה.אני שמחה שהוא מהווה בית חם ומקום לחזור אליו בסוף היום ,לפשוט את המסכות,ופשוט להיות.לפעמים בקושי,לפעמים בשמחה.אבל תמיד מתקבלים בברכה.

ואני אהיה כאן תמיד,עבור כל אחת ואחת מכן,
    והערב הצלחת פשוט לשמח אותי בהתקדמות שלך,וזה השכר האמיתי שלי.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה

שירן
    25/06/2009

איזה כיף לשמוע שאת ככה מתקדמת..
    כ"כ שמחתי לקרוא את זה.. זה ריגש אותי..כי אני יודעת כמה זה בטח קשה לך ואת מתמודדת כ"כ יפה שזה ראוי להערכה רבה!!!

האם יש כבר תאריך בו את אמורה להשתחרר מבית החולים?
    מה לגבי ההחלטה לבצע שירות לאומי?

כל הכבוד יקרה על ההתקדמות שלך, ואני שמחה שאנחנו כאן עוזרות לך..
    זאת המטרה אחרי הכל. להיות כאן אחת בשביל השנייה.

אוהבת אותך,
    שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

תמר
    25/06/2009

תודה לכן על התשובה!

אני לא כל-כך בקיאה בנהלי הפורום אז אני מתנצלת מראש אם לא מקובל לשאול....

למישהו יש המלצה לגבי מטפל המתמחה באכילה כפייתית?

עברתי כ"כ הרבה מטפלים שחשוב לי מאוד לקבל המלצה ממקור מהימן לפני שאני שופכת כספים על טיפול נוסף.

מישהו שמע על מטפל בשם ירון אלוני? נכנסתי במקרה לאתר שלו באינטרנט והשיטת טיפול שלו נראית מעניינת.

תודה רבה,

והחלמה מהירה לכולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון אלוני

ירון אלוני
    27/11/2012

אני מטופלת אצלו בהפרעת אכילה והוא הכי מדהים
    שיש פשוט שינה לי את החיים מומלץ בחום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר שלום,

קרן אור
    26/06/2009

אני אישית לא מכירה את המטפל הספציפי הזה.אבל עניתי לך למעלה תחת הכותרת:"שבת שלום אהובות שלי".

בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ מומלץ מומלץ

גליה
    12/02/2010

אני נמצאת אצלו,. ממליצה בחום רב, ממש ממש ממש. אני יודעת מה זה להיות במצב שלך , תלכי לפגישת ניסיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע מתוקה!

שירה
    26/06/2009

אני כ"כ שמחה לשמוע שישנה התקדמות!
    כל הכבוד לך!
    אני בטוחה ויודעת שזה לא קל- אבל את גיבורה.

שבת שלום :)
    שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה