מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות יקרותנטע02/07/2009
קרן אור נשמה, איך את מרגישה אחרי הטיפולים?יש שיפור???תקווה לבנה ממש עזרת לי, יקרה תודה על השיתוף. איך את מרגישה היום אחרי שיצאת המ'א??"יש לך סימנים מהמחלה הזו?תקווה לבנה זו תקווה?? דניאל מתוקה. איפה את נעלמת לנו??? הכל בסדר?שירה,מקווה שאת בסדר.שירן-כתבתי לך תגובה למטה...ופרפר גם לך יש תגובה:-) מאיה???את חסרה פה.
אוהבת את כולכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע מקסימה שלי
שני02/07/2009לא נעלמתי...אני פשוט בתקופה ממש ממש קשה עם עצמי...היתעייפתי מעצמי כבר....:(
ואת מתוקה שלי??את בבית כבר??או שמה נותר לך עוד לסיים את האישפוז??ואיך את בסך הכול?איך מתקדם איתך??מחכה לשמוע מימך...אוהבת דניאללללל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע היקרה שלי!
שירן02/07/2009הדברים שכתבת לי עשו לי כ"כ טוב על הלב..
היה לי יום קצת קשה וכשחזרתי הבייתה וקראתי את ההודעה שלך זה העלה לי חיוך גדול על הפנים..
תודה יקרה שהצלחת לגרום לי לראות גם את הכוס המלאה בסיטואציה שקרתה לי אתמול..
כי אני לא הצלחתי..
חשבתי שאני כבר בשלב שאני יכולה ומסוגלת לפרגן לעצמי, שאני בשלב שהמחלה כבר לא שולטת בי כ"כ.. שאני מסוגלת לסיים את המעדן הזה עד סופו ולהתגבר מבלי דבר שישלוט בי.
אבל אתמול ראיתי כמה זה לא כך וזה איכזב אותי שהחיים שלי כאלה.. נשלטים בידי מחלה.. שאני לא בן אדם חופשי..שהחירות שלי נגזלה ממני.. ככה אני מרגישה.
אני לוקחת את המילים שלך לתשומת ליבי ואנסה להסתכל על המצב בצורה אחרת. מקווה שלפעם הבאה תהיה לי היחשפות טובה יותר.
יקרה, אני כ"כ כ"כ שמחה לשמוע על השחרור שלך מבית החולים. אני מאחלת לך שיהיה לך תהליך החלמה כמה שיותר קל. אין לי ספק שיהיו עליות ויהיו גם ירידות אבל זה תהליך ששווה לעבור אותו..מאחלת לך שתמצאי את עצמך, את נטע האמיתית בתוך כל התהליך הזה והכי חשוב- שתחלימי.
אוהבת אותך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)