שבוע טוב ,לי לא כל כך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב ,לי לא כל כך
    ליאל
    26/08/2007

ממש עצוב לי כרגע ,נפלתי שוב והקאתי היום זה ממש מכניס אותי לדכאון אני לא יכולה לחשוב על זה ששוב אני צריכה להתחיל את הכל מהתחלה לספור את הימים שלא הקאתי ,ממש נמאס ,אני כל כך מפחדת שהשיניים שלי יתרקבו שאני אמות שיקרה לי משהו אני רוצה לחיות לקבל מחזור להביא ילדים לעולם [אני 3 שנים ללא מחזור]אך כנראה שמשהוא נדפק אצלי אם יותר חשוב לי להיות רזה מאשר להקים משפחה ,אני חיילת עם בעיות ת"ש יש לי אישור עבודה ואני לא מוצאת את הזמן לעזור לעצמי ,תמיד נדמה לי שאני יכולה לבד והנה אני מצליחה וככה עוברים הימים עד שהמציאות תופחת בפנים ,אני לא יודעת למי לפנות ממי לבקש עזרה מספיק הצבא עוזר לי בהרבה בעיות איך אני יכולה לבוא עכשיו עם בעיה חדשה ,יש לי תפקיד ממש חשוב בצבא לא נראה לי שמשהו מעלה על דעתו שאני סובלת מבולימיה הכל מבחוץ נראה כל כך מושלם בחורה יפה וחכמה שעובדת ומצליחה אך רק אני יכולה להעיד שמה שנראה כלפי חוץ ממש לא חייב להיות אמיתי מבפנים אני בחורה חסרת בטחון עם רגשי נחיתות שנאה עצמית צורך אין סופי בחיזוקים והמפלט היחיד שלי זה הבולימיה היא מספקת לי את ההתפרקות את התחושה שהיא החברה שלי שאליה אוכל לפנות והיא לא תשפוט אותי לפי מראה או מעמד וחבל שדוקא היא החברה שלי כי היא לוקחת לי את כל הכוחות שואבת את כל המחשבות הכל סובב סביבה והיא משחקת בתפקיד הראשי האם אפשר לסלק אותה להפטר ממנה לעד נמאס די 3 שנים הספיקו היא לקחה ממני את הנעורים עשתה לי בושות גרמה לי סבל בגללה איבדתי משפחה וחברים והרבה זמן וכסף לא רוצה אותה יותר תצילו אותי מהמכשפה הזו בבקשה מה עוד נית ןלעשות מה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע טוב ,לי לא כל כך

הוספת תגובה

• שבוע טוב ליאל יקרה!!!

בלונדי
    26/08/2007

צר לי לשמוע על מצבך ואני מחבקת אותך מפה.
    אני יודעת כמה קשה ליפול ולהרגיש רע, לאחר תקופה יחסית טובה.

יקירה, ההצגה שאת מציגה לכולם, שהכל טוב ויפה- זו רק אשליה. מצבך לא טוב. ואת חייבת להתחיל לטפל בעצמך.
    נכון, את אולי נחשבת בחורה חזקה, בעבודה חשובה, כאילו הכל בסדר, טוב ויפה.
    אבל שום דבר לא נכון. הכל שקר. זו תרמית. זו הצגה.
    והשחקנית הראשית זו את!! השחקנית היחידה שנפגעת!!!

יקירה. אני ממליצה בחום על טיפול במחלקה להפרעות אכילה בתל השומר. אני הייתי מאושפזת שם והם הצילו את חיי.
    הטיפול הוא דיסקרטי ואף אחד לא צריך לדעת לאן את הולכת ומה את עושה.
    את רשאית לקבל מהצבא זמן ללכת לטיפול- אחת לשבוע. ראיתי הרבה חיילות מגיעות מדי שבוע לטיפול הקבוע שלהן.

אני יודעת שקשה לך לחשוב על כך שתנפצי לכולם את האשליה שאת הבחורה המושלמת והחזקה. אבל, את הולכת למטה...עמוק!!
    עד שלא תטפלי בזה- כלום לא ישתנה.
    את חייבת לקבל עזרה ולא לעבור זאת לבד.

בולימיה זו מחלה מסוכנת. ואף אחד בצבא לא יזלזל בכך. "מותר" גם לבחורה הכי "חשובה" להיות חולה ולהזדקק לעזרה.

בבקשה, תחשבי לפנות לטיפול בתה"ש. זה יציל אותך!!!
    מס' הטלפון 03-5305101.

אנא שקלי להתקשר לשם לקבל תמיכה ולא לסחוב הכל על גבך.
    בעצמך אמרת שאת לא רוצה לסבול יותר.
    מספיק סבלת.
    עכשיו הזמן לרפא את הפצעים.

מאחלת לך לילה טוב ושקט.
    חיבוקים
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה