נטע יקרה שלי איפה אתתת!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטע יקרה שלי איפה אתתת!?
    שני
    05/07/2009

נטע יקרה..שתדעי שיש פה מישהי שמתגעגעת אליך ומחכה בקוצר רוח לשמוע לשלומך ואיך עובר הימים...אוהבת המונמון - דניאל . (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטע יקרה שלי איפה אתתת!?

הוספת תגובה

• דניאל נשמה...

נטע
    06/07/2009

מדהימה שאת.איזה כייף להרגיש אותך כ"כ קרובה לליבי...
    מה איתך מאמי? איך את מרגישה? אני בשעה טובה ומווווווווווצלחת בבית. יום שישי בערב היה מסיבה מדהימה ומאד נהנתי!!!
    איאפשר לשלוח הודעות אורוכות.למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע מקסימה שכמותך!

שני
    06/07/2009

איזה כיף!!בשעה טובה השתחררת ואת בבית!כיף גדול עבורי לשמוע זאת!!מאחלת לך מכול הלב שזה לא רק שיחרור מבית החולים אלא שיחרור מהמחלה!ןפתח בריא וחיי לחיים טובים בריאים ומאושרים!!איך עוברים הימים וההתמודדות?!אשמח לשמוע מימך בקרוב....אוהבת אותך וגאה בך מאוד!!(כן אוהבת אותך..אפילו שאנחנו לא מכירות אני מרגישה שאני מכירה אותך..מכירה גיבורה ומקסימה!)דרך אגב מאיפה את בדיוק בארץ?שלך באהבה -דניאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לנטע המקסימה

שני
    06/07/2009

וכן זה עושה קצת בעיות בשליחת ההודעות מידי פעם =\ אין לי מושג למה אך אני מקוווה שלהבא זה יצליח לך לשלוח...אוהבת שוב..דניאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה