עוקבת לפעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוקבת לפעמים
    רקדנית
    07/07/2009

הי קרן אור
    ראשית רפואה שלמה ,שבר אותי שכתבת שאת החלמת מאנורקסיה אך יש בעיה אחרת כרגע
    אין לי כל מוסג מה אפילו שאינ מכירה אותך אני מרגישה שאני אכן כן מכירה קצת....
    אנ נכנסת הרבה לאתר הזה ומרגישה שאכן זה מסייע לי ,אני קוראת הודעות של בנות ושלך ואני באמת לומדת ... אני מבינה שייש כל מינ סוגים ומינים של המחלה הארורה הזו.
    אני בולימית די קשה לאחרונה יותר.אני בולמית כבר כמעט 10 שנים לצערי הסוף אינו קרוב כלל
    אני מתרגשת שאני כותבת אני לא השתתפתי מעולם בפורום כזה הגעתי מצ"וטטות באינטרנט אכן עושה רושם שבאמת יש סייוע אחת לשניה פה.
    אני מאוד רוצה לטפל לאחרונה קבעתי מזמן תןר לשיבא אך ללא הועיל מיכוון שהקופה שלי מאוחדת. לא אישרה לי תופס 17 שזה סייוע כספי אני הרגשתי שעולמ חרב עליי ,כי עד שכבר הזזתי משהו אין
    סיכוי זה עדיין לא נגמר אני מנסה לראות עוד מה אפשר כי פרטי זה נורא יקר לצערי.
    לא אכביד עלייך יותר אני מאחלת לך שתחושי בטוב ובמהרה כי כנראה שייש לך תפקיד חשוב מאוד!!!
    את מסייעת פה רבות מכל מה שקראתי ובםוף זה משתלם....
    זהו אגב אני בת 27 כרגע במשקל תקון לדעתי אני צריכה לרדת קצת אני שוקלת 59 ומטר ,172
    טוב שיהי בהצלחה ואולי אתחיל להתכתב...
    אגב
    אני בטוחה שזה אישי, אך הייתי מאוד רוצה לדעת אם זה קשור לאנורקסיה, או בעקבות..הבעיה שלך ?
    סליחה,
    ביי אני אם גלשתי מדיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוקבת לפעמים

הוספת תגובה

• שלום רקדנית,

קרן אור
    07/07/2009

קודם כל תודה על האיחולים וברוכה הבאה.אני מקווה שתמצאי בפורום הזה את הכוחות למנף את עצמך לכיוון החלמה,כי נשמע שהיום יותר מתמיד את בשלה לזה.
    לשאלתך(וזה בסדר,אין כאן עניין אישי,אני מעדכנת את הבנות בפורום) עברתי בקירוב ל-12 שנים חולות מאוד באנורקסיה.אבל היום אני סובלת ממחלה שממש לא קשורה לעניין והיא סרטן.למזלי,הפרוגנוזות טובות ועולים על הכל די בזמן,כך שאני מטופלת במחלקה שעושה את עבודתה נאמנה.(ולא,לצערי זה לא תמיד מובן מאליו).הראייה שלי היום השתנתה לגמריי.הבנתי שגם במצב שהכול נראה בו כאילו אין לנו שליטה על כלום בחיינו,תמיד יש לנו עדיין אופציות בחירה.תראי את מצבי-אפשר לוותר,להחליט שהסטטיסטיקה של מחלתי הספציפית היא מראש אבודה,ואפשר בתוך זה לקום ולעשות את מה שניתן,לפחות מבחינתי.ושזה לא ישמע לך פשוט,או כחוזק שלי,ממש לא.אני רגילה לחלוטין,ויותר מזה,מוצאת את עצמי על סף ייאוש לא מעט.אבל זוכרת שמחר עוד יום(בנאלי ככל שזה נשמע) ומחר אקום להתמודדות מחודשת.יקרה,החיים אכן יקרים מכל,אבל חשוב יותר לחיות בהם באמת.להיות חופשיות לנווט את עצמנו לאותם אפיקים שנבחר,ממקום חופשי ונטול פחדים.ולכן אני מברכת את רצונך לקום ולשנות.לטפל,כי אחרי 10 שנים באמת אין ברירה אחרת,ואני מניחה שכבר הבנת את זה.אל תתני לתל השומר או לכל בירוקרטיקה הסדרית-כספית לגרום לך לוותר.דבר ראשון,לקופ"ח מאוחדת יש מרפאה לה"א שם את יכולה להיות מטופלת והיא גם לא עולה כסף.דבר שני,יש עוד בי"ח שיש להם מחלקות מצוינות לטיפול בה"א(מאיזה איזור את בארץ??),ואני אשמח לעזור לך למצוא אחת כזאת.רק אל תוותרי,טוב??

את מוזמנת להמשיך לכתוב כאן,לשתף ולקבל כוחות כדי להבריא,
    מחכה לשמוע ממך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה