מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטע יקירה,קרן אור15/07/2009
הבנתי שעכשיו מסתובבים וירוסים של שילשולים והקאות או אנגינה..
גם אני חטפתי השבוע את דלקת הגרון.איך את מרגישה,האם יש הטבה בכאב הגרון??והאם את מטופלת אנטיביוטית??
שולחת לך איחולי החלמה והתאוששות מהירים,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור שלי!
נטע15/07/2009מה שלומך???יקרה.אויש אני מצטרת לשמטע שגם את סובלת מהגרון:-(
כייף לשמוע ממך.מה שלומך באמת באמת אני דואגת. לא שמעתי על וירוס שמסתובב. מה זה אנגינה?אני מבלה במיטה. כל בוקר כשאני מתעוררת אני מגלה אורח בבית.לפני שהורי יוצאים לעבודה הם קוראים קוראים לסבתא או לדוד או לאחי שיעשו לי "ביביסיטר".. הם מפחדים להשאיר אותי לבד בבית כשלא מרגישה טוב. אני שובכת במיטה חצי מהיום כי עדיין הגרון. כואב וקשה לבלוע .התחילו עם אנטיביוטיקה מוקסיפן בגלל שלא עזר אז קיבלתי אוגמנטין ומזל החום ירד ומקווה שהמצב ישתפר מהר . יום שני הרופא אמר שהגוף עמיד כ"כ טוב לתרופות ולאנטיביוטיקות ומערכת החיסון כל כך חשלה ואם לא יעבור אצטרך לקבל את האנטיביוטיקה דרך הוריד תוך כדי אשפוז של 5 ימים לפחות באף אוזן גרון אני כל כך מוותרת על זה .בינתיים נאבקת ומקפידה מאד על אנטיביוטיקה אחרי אוכל ובזמן.ומה חדש אצלך יקרה? יש לך אנטיביוטיקה?
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוש!
קרן אור17/07/2009אני בסדר,תודה.מזלי שהתחלתי עם האנטיביוטיקה בזמן,ולכן אני מתאוששת מזה יחסית מהר.
(ואגב,אנגינה היא כינוי לדלקת שקדים מוגלתית).
אני מקווה שגם את מתאוששת,ושלא תצטרכי להגיע חלילה לאשפוז בבי"ח.זה מראה לך רק כמה הגוף שלך חלש,וכמה חשוב לחזק ולהזין אותו בייחוד כעת,ובכלל.
אני יכולה להבין את ההורים שלך.הם דואגים לך ובצדק.ראי כמה כולם אוהבים אותך,אני מקווה שהידיעה הזאת מחלחלת לתוכך ועוזרת לך להתמודד בימים פחות פשוטים..
בכל אופן איחולי בריאות,
סופשבוע בריא ונעים,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)