תקווה ושירה,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקווה ושירה,
    קרן אור
    15/07/2009

אשמח לשמוע ממכן.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקווה ושירה,

הוספת תגובה

• לכל הבנות המדהימות:

תקווה
    19/07/2009

מה שלומכן? איך עוברים עלכין החופש? לא הייתי כאן כ"כ בזמן האחרון אבל בכל זאת אשמח לשמוע מכולן מה קורה! דודה שלי שאחרעית על המכביה הגיעה לפני כמה זמן והביאה איתה גם משפחה אז היו כמה ימים שהיינו עסוקים איתם וגם היינו בטקס פתיחה של המכביה שהיה כיף, היה די נחמד לראות אותם- השבוע הם מטילים קצת אז אנחנו לא נראה אותם עד ש בוע הבא ואני אישית אראה אותם לפחות עוד פעם אחת אני מקווה פשוט הגיוס שלי ביום חמישי אז יש לי עוד כמה ימים בבית ואז התחלה חדשה שאני מקווה לנצל אותה ולהנות ממנה עד כמה שאפשר.
    אשמח לשמוע קצת על מה שקרוה עם כולן.. אני אשתדל כמיטב יכולתי להכנס מדי פעם ולראות מה קורה, אני פשוט לא בטוחה עד כמה יהיה לי גישה למחשב אבל בכל זאת אני די בטוחה שאצליח להכנס מדי פעם בפעם...
    תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

נטע
    21/07/2009

הי תקווה יקרה!
    מה איתך מתוקה?
    כייף לשמוע ממך סוף כל סוף.
    שמחה לשמוע שאת בסדר ושאת עושה חיים.
    איך ההתארגנות וההתרגשות לקראת הגיוס? פווווול בהלחה וגיוס קל נעים ומוווצלח.
    נשמח לשמוע ממך
    אוהבת נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה