מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי קרן אור היקרה והעסוקה!!בלונדי29/08/2007
שלום לך חברה יקרה.
אני יודעת שאת עסוקה מעל הראש בימים אלו.
אני מבינה שגם את היית היום בגנון. צר לי לשמוע. אוףףף זה מרתיח!
אין לי הרבה מה לומר, רק שאני תמיד חושבת עליך...
ויודעת שאת עסוקה ומקווה שהכל בסדר אצלך.
אז לילה טוב לך יקירה ושאת בוודאי ישנה כבר מזמן!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב חברות יקרות!!!!
קרן אור29/08/2007קמתי עם כאב גרון שלא מרפה,קבעתי תור לאחה"צ שוב לרופאה,אבל בנתיים חייבת ללכת עם הילדים לפארק מים הבן שלי קם בבוקר ואומר"אמא היום הולכים לפארק המים??חיכיתי לזה כל הזמן!כמה שאני אוהב אותך עד מגדל בבל שהיה"(מקורי ללא ספק...)אז איך אני יכולה לאכזב אותי ולהגיד לו שלא הולכים???גם כבר לקחתי חופש.
אז אני תיכף הולכת ללבוש בגד ים ויאללה החוצה.
בלונדי-תודה על מה שכתבת גם את במחשבות שלי הרבה.
כרונית-מקווה שהצלחת להירדם אתמול בשעה סבירה יקירה.מכירה איך זה שהגלגלים בראש לא נותנים מנוחה..אוף כמה לילות הייתי במצב הזה.ואני שמחה שלפחות בשינה אני באמת נרדמת (אם כי כל תזוזה מעירה אותי...) ומתמלאת בכוחות,אח"כ לא יודעת איך הייתי סוחבת.
שלי-מקווה שאחרי החלפת המצעים את מרגישה יותר טוב.גם אני דווקא שאני חולה ומרגישה הכי מעוכה הולכת מתאפרת,מתרחצת,ומחליפנ כל הזמן בגדים ומצעים.זה נותן לי להרגיש יותר נקיה ויותר בריאה,אז לצערי זה מוער לי..
מאחלת לכולנו יום מקסים ובטח אהיה בקשר רק בערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידד לפארק המים!!!
בלונדי29/08/2007אוי קרן אור, בוודאי מצפה לך יום קשה, אך אני מקווה שתהני לך עם הגוזלים היקרים שלך ותצליחי להתרענן קצת במים, אחרי העמידה בתורים הארוכים לכל המתקנים. אני מכירה את זה. בכל תקופת הילדות היו לוקחים אותנו לפארקי מים אלו או אחרים בחופש הגדול. חוויה...
אל תשכחי למרוח קרם הגנה. אני הסטרית בקטע הזה!!!
הילדים בטוח ייהנו לבלות ולהתרוצץ עם אמא שלהם יום שלם...
טוב מתוקה, אם יהיו לך כוחות כשתחזרי- בטח תקפצי לפה להגיד שלום.
יום נפלא ולא חם מידי!!! עם הרבה מים וכייף!!!!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)