מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש כאן מישהו?just_dance29/08/2007
אני מרגישה כל כך ש-מ-נ-ה!
אתמול אכלתי בערב , סתם ככה, בלי שהייתי רעבה בכלל
היום אחרי שתי ארוחות , אבא שלי החליט להכין פיצה ביתית, כמובן שאכלתי גם קצת מהפיצה, סתם , בכלל לא הייתי רעבה
ועכשיו אני כל כך נגעלת מעצמי
היום היה יום מבאס כל כך.. היה לי שיעור בלט פרטי (שהיה מדהים) וחשבתי שזה ייתן לי כוחות ללמוד.. אבל להיפך- סוף סוף ראיתי קצת אור שמש, ועשיתי משו שאני אוהבת וזה רק המחיש לי כמה נמאס לי לחיות ככה.... אחכ לא הצלחתי להתרכז יותר מ-10 דק' ברצף, לא סיימתי את כל מה שרציתי, מחר יש לי מבחן בקורס ואני מתה מפחד להתאכזב,
אין לי יותר כוח ומוטיבציה.. ויש עוד חודש שלם עד המבחן
אוווווווווווף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה במבחן טליוש...
אני30/08/2007
הכל עובר בסופו של דבר. רק החזיקי מעמד עוד קצת - וזה מאחורייך.
אני דווקא לא רוצה "לקפוץ" עוד חודש, כי זה מקרב לי את מועד פתיחת הסמסטר הבא...
ובאשר לאוכל - אני שולחת לך חיבוק גדול, ומזכירה לך להזכיר לעצמך שעכשיו את זקוקה לו יותר מתמיד. השתדלי להקדיש בכל יום מעט זמן למשהו שמרגיע אותך. זה יעזור לך לארגן את המחשבות.
ליל מנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)