מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהריים טובים לכולן!שלי30/08/2007
כן, שוב הברזתי בלילה... ויש סיבה מוצדקת - הרגשתי נורא. כאבי השפעת אכן חלפו אך כבר לילה שני ברצף שאני מתמודדת עם בטן נפוחה ובחילות ולא ממש מצליחה לישון. ובמקביל נאבקת בדחף להקיא ולרוקן את הבטן. עד כה ניצחתי במאבק, אך זה באמת כמעט ובלתי נסבל!
כל הצעה להפחתת הכאב תתקבל בברכה...
הרופא הציע (בלי קשר לבעיה ספציפית זו) לוותר על מוצרי חלב בתקופה הקרובה. הוא טוען שלעיתים, במקרים של קשיים בעיכול, מתפתחת רגישות זמנית ללקטוז שעשויה לעבור בהמשך, ושכרגע כדאי להקל על העיכול. אני מוכנה לכל ניסיון, אך מוצרי חלב (גבינות, יוגורטים) הם חלק די מרכזי מהתפריט שלי ואני לא כל כך יודעת במה להחליף אותם.
מקווה מאד שכולכן מרגישות טוב ושמלחמותיכן שלכן בהפוגה!
קרן אור - איך את מרגישה? מקווה לשמוע ממך בקרוב ובעיקר מקווה שאת במיטה, נחה ומבריאה.
בלונדי - שלחתי לך מייל! תגידי, איך השינה שלך לאחרונה?
כרונית - תודה על העידודים... אני יודעת שאיזון הוא תהליך ארוך, אך כהרגלי חסרת סבלנות. מנסה להסביר לעצמי שאם עד כה ספגתי כל כך הרבה סבל שהבאתי על עצמי, אז בהחלט מסוגלת להתמודד עם ייסורי ההחלמה. אבל בניגוד אלייך, כל כך קשה לי לא לישון, להתהפך במיטה ולקום הפוכה לחלוטין. חיוורת וחלשה.
טליוש - את לא, לא ולא שמנה! פשוט אכלת ארוחת ערב, ואז נשנשת עוד ממשהו טעים שהסתובב בבית! תגידי, את מכירה אדם נורמלי שמסוגל לעמוד מול פיצה?
ואל דאגה יקירה, המבחן הזה ייסתיים בקרוב ואני בטוחה שתעברי אותו בהצלחה רבה. ואז תהייה לך הזדמנות להנות מקרני השמש, לרקוד נטולת דאגות, לנוח ולבלות. כולנו מחזיקות לך אצבעות!
חייבת לציין שרק מהכתיבה כאן אני כבר מרגישה קצת יותר טוב, ורצה להסיים כמה מטלות.
יום מקסים לכולכן מלאכיות שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהריים טובים גם ממני לכוווולן!!!
בלונדי30/08/2007מה שלומכן בארץ הקודש החמה מנשוא?
גוועלד כמה חם לכן בוודאי!! לא מתגעגעת לזה... אני לא מתפקדת בחום...
קרן אור- אני שמחה שלא הופעת פה עדיין כי זה אומר שלקחת ברצינות את מחלתך ואת נחה. כל הכבוד. אני גאה בך. הלוואי ותרגישיטוב במהרה.
שלינקה- קיבלתי את המייל שלך ושלחתי כבר אחד חזרה. חמודה. מקווה שהיום את מרגישה הרבה יותר טוב מתיאור הלילה שעבר עליך.
כרונית- הרזתי אמש, כתבתי לך למטה כבר... לא נורא. מקווה שעובר עלייך יום נפלא. וניפגש כמובן רק אחרי חצות...חחח
אור- מקווה שתנוחי עכשיו ותני לרגל הנפוחה והמסכנה שלך לנוח כבר..חחח
טליוש- אני מצטרפת למה שכתבה לך שלינקה. את לא שמנה זה הכל בראש! ואני מזכירה לך לחשוב על טיפול!!!
רורי- אם את פה... מה קורה? היית בתה"ש? אני מאוד מקווה שכן ואני מקווה שאת בסדר. לא שמענו ממך כבר המון זמן. קצת דואגת..
ואמש יצאנו לנו לבלות קצת ברחבי הערים הקטנות פה בסביבה. היינו רעבים ואכלנו במסעדה נחמדת.. בילינו זמן איכות יחדיו, אני ובעלי המקסים! הגיע לנו לאחר כל הלילות הארוכים שהייתי פה לבדי...
וזהו. חזרתי גמורה מעיפות וישנתי בכייף.... בזמן האחרון אני עייפה עייפה עייפה... ואני בטוחה שלגמילה מהכימיקלים יש קשר לזה. יש לי קצת שיבושים במצבי הרוח, וזה ממש מפחיד חחח. אבל זו גמילה ובכל גמילה יש קשיים, אך אני לא מוותרת!! ממשיכה קדימה.
זהו בנות נפלאות.
המשך יום נפלא לכולכן,
ואני אמשיך לנווט לי פה בין מצבי הרוח המשתנים...
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)