מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי חברות יקרות!!!קרן אור30/08/2007
לא הייתי כאן היום,כיוון שהמצב שלי המחמיר.אני עם חום בקירוב ל-40 עם סחרחורות וחולשה,אז ישנתי עד עכשיו(לא שזה עזר לי).אגב כרונית,עשו לי משטח גרון יצא שוב חיובי,ואחרי שירד החום אני צריכה לעשות בדיקות לראות אם זה לא "התיישב" לי על הפרקים.ניתקתי את הטלפון היום,בעלי היה בבית איתי עד לפני כשעה ויצא עכשיו לעבוד,וההורים שלי לקחו את הילדים אליהם.אז לפני שאני חוזרת למיטה רציתי לכתוב לכן כמה דברים:
כרונית-קיבלתי עכשיו את המייל שלך כמובן שקראתי אותו בשקיקה אגיב עליו ברצינות הדרושה,אבל יותר מאוחר כשיהיו לי את הכוחות לזה.
שלי יקרה-קיבלתי את המייל שלך.תודה על כל המחמאות,כולי הערכה לגבי ההתמודדות שלך.ואגב,גם לי יש רגישות ללקטוז שנוצרה לאחר הלידה השניה,אינני יכולה לשתות חלב,או מעדנים אחרים,זה באמת עושה לי את תופעת ההתנפחות בבטן,גזים,ושילשולים,אז לצערי אני נמנעת(למרות שאני חולנ על אייס קפה).אני שמחה לשמוע שהלכת לרופא אשמח לשמוע מה הוא עוד אמר לך.
בלונדי יקרה-בטח אשמע ממך במשך היום,אני מחכה.וכל הכבוד על ההתמודדות עם הגמילה.לפחות יצא לך מזה משהו,את ישנה נורמלי בלילה..
טליוש-מקווה שהיה לך טוב במבחן היום...
אור-שמחה שחזרת לכתוב,אני מבינה את הקונפליקט שאת נמצאת בו,אבל את רואה לפעמים צריך לדעת להקשיב לגוף,כי אח"כ מסתבכים ליותר זמן..
רורי-היכן את???????????
טוב בנות יקרות מצטערת אם שחכתי מישהי אני פשוט מטושטשת מהחום.
אוהבת את כולכן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור מדהימה שלנו
שלי30/08/2007כמה עצוב לשמוע שמצבך מחמיר. ואני בטוחה שמלבד הכאבים עד גם מוטרדת כל כך מהעובדה שהילדים לא לידך, שאת לא עובדת, שאת לא "את".. מקווה מאד שלאחר סוף השבוע הזה תהיי ממש כמו חדשה!
לא כותבת יותר כדי לא לעייפך, כולנו נמתין לשובך בריאה וחזקה!
שלך, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)