היי חברות יקרות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי חברות יקרות!!!
    קרן אור
    30/08/2007

לא הייתי כאן היום,כיוון שהמצב שלי המחמיר.אני עם חום בקירוב ל-40 עם סחרחורות וחולשה,אז ישנתי עד עכשיו(לא שזה עזר לי).אגב כרונית,עשו לי משטח גרון יצא שוב חיובי,ואחרי שירד החום אני צריכה לעשות בדיקות לראות אם זה לא "התיישב" לי על הפרקים.ניתקתי את הטלפון היום,בעלי היה בבית איתי עד לפני כשעה ויצא עכשיו לעבוד,וההורים שלי לקחו את הילדים אליהם.אז לפני שאני חוזרת למיטה רציתי לכתוב לכן כמה דברים:
    כרונית-קיבלתי עכשיו את המייל שלך כמובן שקראתי אותו בשקיקה אגיב עליו ברצינות הדרושה,אבל יותר מאוחר כשיהיו לי את הכוחות לזה.
    שלי יקרה-קיבלתי את המייל שלך.תודה על כל המחמאות,כולי הערכה לגבי ההתמודדות שלך.ואגב,גם לי יש רגישות ללקטוז שנוצרה לאחר הלידה השניה,אינני יכולה לשתות חלב,או מעדנים אחרים,זה באמת עושה לי את תופעת ההתנפחות בבטן,גזים,ושילשולים,אז לצערי אני נמנעת(למרות שאני חולנ על אייס קפה).אני שמחה לשמוע שהלכת לרופא אשמח לשמוע מה הוא עוד אמר לך.
    בלונדי יקרה-בטח אשמע ממך במשך היום,אני מחכה.וכל הכבוד על ההתמודדות עם הגמילה.לפחות יצא לך מזה משהו,את ישנה נורמלי בלילה..
    טליוש-מקווה שהיה לך טוב במבחן היום...
    אור-שמחה שחזרת לכתוב,אני מבינה את הקונפליקט שאת נמצאת בו,אבל את רואה לפעמים צריך לדעת להקשיב לגוף,כי אח"כ מסתבכים ליותר זמן..
    רורי-היכן את???????????

טוב בנות יקרות מצטערת אם שחכתי מישהי אני פשוט מטושטשת מהחום.
    אוהבת את כולכן!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי חברות יקרות!!!

הוספת תגובה

• קרן אור מדהימה שלנו

שלי
    30/08/2007

כמה עצוב לשמוע שמצבך מחמיר. ואני בטוחה שמלבד הכאבים עד גם מוטרדת כל כך מהעובדה שהילדים לא לידך, שאת לא עובדת, שאת לא "את".. מקווה מאד שלאחר סוף השבוע הזה תהיי ממש כמו חדשה!
    לא כותבת יותר כדי לא לעייפך, כולנו נמתין לשובך בריאה וחזקה!
    שלך, שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה