מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב לכולכן!!!!!!!!קרן אור31/08/2007
החום במגמת ירידה היום,אבל הכאבים בעצמות ובגרון קשים עדיין,נקווה שבמהלך היום המצב ישתפר..
כרונית-מה שלומך???מקווה שאת ישנה עכשיו ומשלימה קצת שעות שינה.בחופשת הלידה שלי הייתי מכורה לתוכנית של "ד"ר פיל" מכירה??ישבתי מרותקת וראיתי בעיות של אנשים,ועל איך הם נחשפים ופונים לעזרה,וכ"כ רוצים לחיות חיים תקינים.החיים גוררים אותנו למקומות שונים,למצוקות שונות,וכל אחד מגיב אחרת,אבל המשותף הוא שבאמת כולם נאבקים לחיות.ולא רק על הנייר.זה נותן המון כוחות להמשך.ובסה"כ תמיד הייתי מרגישה ברת מזל,כי הקרינו שם סיפורים,שהסיפור שלי קטן לידם...
שלי-מה שלומך??אני מקווה שהתחזקת קצת.שלחתי לך עוד מייל בסגנון "הרכבת" מקווה שאהבת.
כשיהיו לי יותר כוחות אכתוב לך בהרחבה,למרות שאת יכולה להרגיש חופשי לכתוב לי כמה שאת רוצה,אני אהיה יותר משמחה.
בלונדי-עניתי לך,עוד לא התאוששתי,אבל אני מקווה שבזוית היום הכל יראה אחרת...
טליוש,רורי,אור-נשמח לשמוע ממכן...מקווה לסופשבוע רגוע ואנרגטי...
love U ALL
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור יקרה!
שלי31/08/2007שמחה לשמוע שיש מגמת שיפור, מקווה שעד שבת בערב תתחזקי ממש.
את מתכננת להמשיך לנוח, נכון?
ואני, אני מרגישה טוב! שמחה גדולה... הלכתי לישון אתמול ללא כאבים ובחילות ומקווה שהם חלפו לחלוטין. זה הושג במאמץ רב לאחר שוויתרתי על מוצרי חלב לאורך כל היום (כולל קפה, איזה סיוט) ואכלתי רק מזון קל. אמשיך היום כך ובהמשך אנסה לחזור לתזונה נורמלית יותר.
טוב, היום אין מנוס מלנקות את הבית, אחת הפעילויות השנואות עלי ביותר! ולשמחתי מצפה לי סוף שבוע רגוע יחסית ללא ארועים מחייבים.
אכתוב לך שוב בקרוב,
שיהיה לך יום קל ונטול כאבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי יקרה
קרן אור31/08/2007בוקר טוב.גם אני שונאת לנקות,אבל מכירה את זה שהעוזרת לא מנקה אף פעם טוב??(ביקורתיות..) למרות שבהריונות אני תמיד נכנעת ומזמינה אחת,אם כי תמיד אני מתבאסת.היתה לי פעם עוזרת רומניה,שנתיים בערך.היא היתה באה פעם בשבועיים מצחצחת את הבית,מגהצת,ואיזה כיף זה לחזור מיום עבודה לבית מריח ונקי.אבל היא חזרה לרומניה ובנתיים אין לי מישהי.אז אנחנו מנקים לבד,וזה קשה עם שני ילדים להתחיל ניקיונות בשעה 5 אחה"צ.אחד מעסיק ואחד מנקה.וזה סיוט.ימי שישי כבר אין לנו שקט בגלל החופשה של הילדים,אבל היני יום ראשון חוזרים לשיגרה!
עכשיו בעלי לקח את הילדים לבריכה(יותר נכון אני העפתי אותו כדי שיהיה לי קצת שקט,מספיק הכאבים קודחים לי במוח),לקחתי שתי אדווילים ואני בדרך לישון עד שיחזרו עם אוכל חם וטרי מאימי.וכן בלונדי,יש חריימה היום! אני מקווה שאצליח לטעום ממנו,כי הכאב בקושי נותן לי לשתות.
אני שמחה ע"כ שאת ממשיכה את הדרך הבריאה היום,ושמחה לשמוע שלאחר קיזוז במוצרי חלב את מרגישה יותר טוב בבטן(אגב יש כדורי לקטז שעוזרים מעט לרגישות הזאת אבל אם את מסתדרת בלי אז עדיף).מקווה שהיום תפרגני לעצמך מנוחה,ובמקביל גם אני הולכת לעשות זאת.אז נשתמע יותר מאוחר,אני הולכת לנצל קצת את השקט המובטח לשעתיים הקרובות.(את יודעת מה הקטע בעלי מטפל בילדים יום ברציפות ועושה את מה שאני עושה באופן רגיל וכמה הוא מתלונן,עם מיגרנות,הוא עייף ועצבני.כנראה שזה הסיבה שאני חולה,אני לא יודעת להרפות ולוותר לעצמי,אולי הגיע הזמן לעשות זאת...)אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד! תמשיכי לנוח!
שלי31/08/2007סיימתי לנקות! (אני לא מהמקפידות הגדולות בעניין הזה... גם כך יש כאן כלבה שמטנפת הכל תוך חצי יום...)
לגבי בעלך - כמה גברים במצב הזה פגשתי לאחרונה! כל אלו שבגלל החופש הגדול "נאלצו" לפנות זמן ולבלות ימים שלמים עם הילדים פשוט קורסים! הם מתמוטטים ממה שכמעט כל אם עוברת על בסיס יומיומי... מקווה שלאחר מכן הם מעריכים עוד יותר את הקשיים שבאמהות.
אבל אני משערת לעצמי שלא היית מוותרת על הזמן שאת מקדישה לילדים גם אם היתה אופציה אחרת. הרי עם הקשיים יש הרבה שמחה ותחושת סיפוק.
מקווה שתוכלי להנות קצת מהאוכל הטעים של אמך, ואם לא, וודאי מחר תרגישי כבר טוב יותר.
אז תמשיכי לנוח ועדכני בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי
קרן אור31/08/2007לישון כבר לא הצלחתי בגלל הכאבים אז עד שהכדורים התחילו להשפיע גררתי את עצמי למטבח עשיתי כילים,שמתי 3(!!!) מכונות מפוצצות,ואח"כ כבר יכולתי לאכול כי האדוויל עימעם לי קצת את הכאב.אבל איזה בלגן יש לי בבטן מהאנטיביוטיקה!!וזהו הם עוד לא חזרו נהנים בבריכה,ואני כאן יושבת ונהנית מהשקט היחסי שלא היה לי כבר המון זמן.
נכון הייתי שמחה לבלות איתם אם יכולתי עכשיו,אבל אין מה לעשות הם צריכים אמא בריאה ומהר,אין קיצורי דרך יותר.אני מקווה שעד יום ראשון כבר ארגיש יותר טוב.בנתיים אני לוקחת את הצעתך ונחה,אין לך מושג כמה שעות שינה תחנתי בימים האחרונים...
טוב אכנס לראות מה שלומך יותר מאוחר.
האם גם היום יש לך אירועים משפחתיים??אם כן,תהני.
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לחולה החרוצה!
שלי31/08/2007טוב, אני מניחה ששטיפת כלים לא תהרוג אותך... אבל תשתדלי להמנע מעבודות בית נוספות.
אוי, האנטיביוטיקה האכזרית הזו... אמרת שאת לוקחת איזה כדורים פרוביוטים, הם עוזרים מעט? בלאגן בבטן זה עונש, ונראה לי שלכל מי שסבלה מהפרעות אכילה (וודאי למחלימות כמוני...) זה אף עונש גדול יותר. מן תזכורת להתעללות הארוכה.
השבוע ממש הרגשתי שאני במבחן קשה ומתיש, האם אצליח להתמודד עם הבחילות? איך אני יכולה לדעת האם זו בחילה אמיתית ואני פשוט צריכה להקיא, או חזרתם של הרגלים ישנים?
אז הפעם עברתי בהצלחה, וגם הבנתי שיקח לי עוד הרבה זמן לסמוך על עצמי שאני מסוגלת להבחין בין תחושות מחלה אמיתיות לבין ההפרעות הספציפיות שלי.
ושוב יקירה, ניסיונך והתמודדותך מספקת תקווה רבה וכוח להמשיך.
מקווה שיעבור עלייך לילה שקט,
להתראות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)