שלום בנות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בנות!!
    בלונדי
    01/09/2007

לפנות בוקר ואני עוד ערה.
    חזרנו מבילוי עם חברים בפאב... היה אדיר!!

מקווה שכולכן בסדר.
    עוברים עלי ימים לא קלים ואני מנסה להתאושש ולהחזיק את עצמי עם הראש מעל המים...

לילה טוב לכולכן..
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום בנות!!

הוספת תגובה

• וואי איזה קטע

just_dance
    01/09/2007

היום ה-1 בספטמבר
    שנה שלישית שאני לא חוזרת לבי"ס בתאריך הזה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואת יודעת מה אני חשבתי היום?

שלי
    01/09/2007

שאחרי סוכות יתחיל לו סמסטר חדש, ואני שוב באוניברסיטה, ושקצת נמאס לי וזקוקה לשינוי...
    טליוש מתוקה, ממתינה לך שנה נפלאה. אני בטוחה בכך. הפסיכומטרי עוד מעט יהיה חלק מהעבר ואת מתחילה תקופה חדשה לחלוטין. לכן כל כך חשוב לי שתנצלי את הזמן הזה לטפל בעצמך, לעקור את כל שורשי המחלה שמאיימים על האושר והבריאות שלך בעשור הקרוב, הכה קריטי בחייך.
    עצוב לי לנסות ולחשוב איך העשור האחרון בחיי היה נראה לולא המחלה הזו, וגם "לא בוכים על חלב שנשפך". זה מיותר ומכאיב. לכן אני חושבת עלייך, ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שיגיע, אם תבחרי לצאת לחלוטין מהדפוסים האנורקטים.
    שיהיה לך שבוע מקסים, אל תשכחי, עוד מעט שגרת הפסיכומטרי נגמרת...
    שלך, שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי!

אני
    01/09/2007

היי לך, מה שלומך? אני מקווה שאת ישנה לאחר הבילוי ושאת חשה בטוב. אממ.. השתיקה היחסית והלקוניות אינן מוצאות חן בעיני. אשמח אם תשתפי אותי/אותנו במה שעובר עלייך. קראי מה כתבתי לך למטה.

אני מאחלת לך שבת נעימה עד כמה שאפשר ומקווה להשתמע בהמשך.

חיבוק!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי כרונית מקסימה!!

בלונדי
    01/09/2007

תודה תודה על ההתייחסות שלך.
    אני אשמח לשתף אותך אבל כמובן לא פה בפורום. לא רוצה להיחשף עד לפרטים הקטנים של חיי... את מבינה!?
    אני אקח מקרן אור המקסימה שלנו את המייל שלך ואכתוב לך...
    כי רק את המייל שלך אין לי מחבורת היסוד שלנו (קרן אור, שלי, את ואני) ואני מייד אתפנה לקחת אותו ולכתוב לך...

שיהיה לך יום נפלא ושבת רגועה!
    אוהבת
    בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה