לילה טוב לפורום המקסים שלנו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב לפורום המקסים שלנו!
    אני
    02/09/2007

מה שלומך, פורום?? או-הא, אני רואה שנצפתה כאן פעילות לא רעה מאז ביקורי הקודם... חחח...

אז זה בשבילכן, יקרות שלי:

בלונדי אהובה - תודה על שכתבת לי. אני שולחת לך צרור חיבוקים וכוחות+מייל בכורה, בתקווה שהוא הגיע ליעדו. לגבי הפירות - אין לי בעיה להכריז כאן קבל עם ועדה: אינני חסידת הפירות אנוכי!!! מה, זה אומר שאני מוזרה? טוב, נו, אז גם בזה אני מוזרה... אני כבר רגילה להיות "מוזרה"... חחח...

שלי יקרה - שמחתי לקרוא על הרגיעה בבטן ועל יישור ההדורים עם החבר. שמחה לדעת שעברה עלייך שבת מוצלחת ורגועה, והלוואי ככה כל שבת! לגבי מבדק הלקטוז - כן, לדעתי כדאי לך לבצע אותו אם יש לך חשד בדבר, כי אז תוכלי לדעת איפה בדיוק את עומדת. אם יסתבר שאכן יש לך רגישות - תוכלי להיעזר בכדורים, ואם לאו - חבל לך להתנזר סתם כך ממוצרי חלב. אל תשכחי שהם מכילים הרבה סידן, וכולנו, המופרעות למיניהן, צריכות סידן. וחוץ מזה - הם טעימים... לגבי מסכת הלחצים שלי - התכוונתי בדבריי שאני נאלצת להתמודד לבד עם מה שנופל עלי ומרגישה לפחות משוללת כל עזרה. בנוסף, כפי שכבר ראית משעות הפעילות שלי פה - סדר יומי לוקה באי-נורמליות מוחלטת, וזה כשלעצמו מלבה את המדורה, אבל אני מקווה שזה יסתדר בקרוב. ושלי, אם תרצי לדבר אתי בפרטיות - את מוזמנת לכתוב לי. הכתובת שלי אצל קרן אור ואצל בלונדי.

קרן אור מקסימה - שמחתי סוף-סוף לשמוע ממך ואני שמחה שיצא לנו היום קצת לדבר. אני מקווה שאת מפרגנת לעצמך מנוחה מוחלטת, כי אם לא - היזהרי! אני אממש את האיום שלי...

אני מאחלת לכולן שבוע טוב וטומן בחובו רק טוב!!!

שמרו על עצמכן!

כרונית.

טוב, להלן סתם טריוויה לאמצע הלילה:

ריחות רעילים שאני אוהבת: דלק בתחנת דלק, דבק מגע, אקונומיקה, ריח של סיוד טרי, ריח של לורדים, ריח של חומר ניקוי מאד מסוים...

ריחות רעילים שאני לא אוהבת: טיפקס, לק, אצטון, נפט, גומי שרוף, ניילון שרוף, דלק שרוף, סיגריות...

ריחות לא רעילים שאני אוהבת: ריח של קפה על הבוקר, הריח של הקפה כשפותחים את מכסה האלומיניום, ריח של לחם או של עוגה הנאפית בתנור, ריח של אדמה לאחר גשם עז, ריח של דשא אחרי הכיסוח, ריח של כביסה, את הריח של הכלבה האהובה שלי, זכרונה לברכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כרונית אהובה!!

בלונדי
    02/09/2007

לילה טוב נפלאה שכמוך!!
    איזה כייף שקיבלתי את המייל ממך.
    יש לי הרבה מה לכתוב לך ואני עוד מעט ניגשת לעשות כך!

יש לי אחיות שלא נוגעות בירקות ופירות, כך שבשבילי את ממש לא מוזרה.
    את נורמלית לחלוטין...

טוב יש לי המון מיילים לענות עליהם ואני ניגשת למלאכה.

שיהיה לילה טוב לכולכן ובמיוחד לך ינשופית!!
    תודה רבה על הדברים היפים שכתבת לי.

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה