מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזל טוב לי!שלי02/09/2007
יום ההולדת עוד לא הגיע, אבל, שכחתי לגמרי לציין שאתמול חגגתי חודשיים של גמילה, חודשיים של תהליך החלמה, חודשיים של ניקיון מהקאות וכל הכרוך בהם!
ואני מאד גאה בעצמי!
אני מניחה שמדי פעם מתגלגלות לפורום הקטן שלנו נערות או נשים שקוראות כאן בשקט מבלי להגיב. ואם מישהי מהן עדיין במעגל פעיל של בולימיה, אני מפצירה בהן להצטרף אלי לדרך ששווה כל כאב וקושי.
יום נפלא לכולן!
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ענקי!!!!!!!!!!
בלונדי02/09/2007והמון חיבוקים ונישוקים על הדרך האדירה שעשית.
כל הכבוד לך!!!
אני גאה בך מאוד!!
ואת בוודאי מרגישה נפלא!
מחזקת את ידייך ושולחת לך כוחות חזקים להמשיך בדרך הנפלאה שאת עושה!!
אכן מזל טוב, מזל מצויין!!
יום מקסים ועפתי לסופר...
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה מתוקה!
שלי02/09/2007רק אתן יכולות להעריך באמת את ההצלחה הזו...
תהני לך בסופר, דווחי על רכישות מעניינות - לשם השראה!
נשיקות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו! :)
אור02/09/2007
כל הכבוד לך.
אלי זו לא הייתה בולימיה, אז אני לא מכירה (ותודה לאל ל כך :) את ההרגשה של לעצור את עצמך מלרוקן את הגוף מאוכל :)
איך שאני רואה את זה- עצם עצירת הדחף לאכול בצורה בלתי נשלטת בהתקף בולימי זה כבר מדהים. אומרת, ממקום שכל לילה בזמן האחרון אני פשוט רוצה לאכול ולאכול ...
ואליך שוב-
כל הכבוד! כיף לקרוא!!!!!!!
המון בהצלחה!
קונגר'וליישנס (תקני לעצמך מתנות! :)
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לך!
קרן אור02/09/2007מאחלת לך שלפני שתשימי לב יעבור עוד יום,עוד חודש,חודשיים,שיצטברו לכדי שנה וכן הלאה.שתגלי את העוצמות שנמצאות בך,ותלמדי לקבל ולאהוב את עצמך,כי את נשמעת מדהימה.
שתתייחסי למשקל כאל ספרות ותו לו.שתיהני מכל מה שיש לעולם להציע.
ובחלוף חודשיים,אני רואה שאת מבינה כמה זה שווה את זה.תארי לך איך זה מרגיש אחרי שנה "נקייה" ואני בטוחה שגם זה יגיע,כי את נשמעת החלטית בדרך שלך(למרות כל הקשיים והקונפליקטים).שאפו יקירה!
ותודה על המלל המרגש שכתבת לי למטה.אני עוד לא כ"כ מאמינה בזה,אבל מניחה שזה גם יגיע.
נשיקות קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלינקה מקסימה שלנו!!!!!!!!!!!!
בלונדי02/09/2007אני רוצה לומר לך שאת לא מבינה בכלל איזה דבר נפלא יש לך בידיים!!
הפעם הראשונה שהצלחתי להיות במשך כמה שעות "נקייה" היה באשפוז. לא האמנתי שעוברת שעה מבלי לבלמס ולהקיא. חשבתי שזה הישג גדול.
והנה עברו שעות וזה נהיה חודשים...
הייתי "נקייה" , אך עזרו לי בכך. שמרו עלי מכל משמר ודאגו שאוכל כראוי. ונכון היו לי הזדמנויות להקיא כל יום, אך לא עשיתי זאת.
ואת יקירה- הצלחת לבד!!!!! לגמרי לבד!!!
את מבינה מה זה אומר?
את מבינה כמה חזקה את?
את מבינה כמה כוח רצון יש לך?
את מבינה מה עשית????
הצלחת לגמרי לבד!!!!
זה לא יאומן!!
אני כל כך גאה בך.
אני לא יודעת מה זה להצליח כך לבד, אבל אני מעריצה אותך על היכולת לכך. כי מעולם לא הצלחתי לנהוג כמו שאת נוהגת כיום.
את בן אדם חזק ומדהים, אם הצלחת לעבור דרך כה ארוכה וקשה, לגמרי בכוחות עצמך.
אין לי מילים!!!!!!!!!!!!
אני מסיימת עכשיו לכתוב לך מייל, והייתי חייבת להתפרץ לפה לרגע, כדי להמשיך לחזק אותך!!!! כי זה משהו מדהים בעיניי, ואת מדהימה בעצמך עם כל היכולת שלך!!!!!!!!!!!
אז יקירה, שולחת לך מייל עכשיו ומאחלת לך לילה טוב ונעים.
אוהבת
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מקסימה!!!
בלונדי02/09/2007כתבתי לך והכל נמחק ולא נשלח, באסה..
אז כן המקרר מלא וכעת אני מוכנה לכל צרה או מלחמה (חלילה) שתחליט לפקוד אותי..חחח
הסופ"ש היה בסדר, יצאנו עם חברים לבלות. צחקנו, שתינו ובילינו. מאוד היינו זקוקים לזה... זה היה ממש במקום!!
מה איתך? מרגישה טוב יותר? מאוד מקווה שכן!
מאחלת לך לילה טוב ורק בריאות!!!! אמן!!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה הקודמת הייתה מיועדת לקרן אור
בלונדי02/09/2007פשוט המחשב לפעמים מחליט לשלוח הודעות למקומות הלא נכונים..
סליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד שלי!
אני03/09/2007
בהחלט מגיעה לך טפיחה עצמית על השכם! את רואה?? את מאמינה?? הנה זה קורה באמת...
מאחלת לך שהכוחות שבך ימשיכו להובילך לכיוון הבריא! אז תשמחי, תחגגי, תצייני זאת בגאווה, אך דבר אחד אל תעשי - אל תתני לטיפת שאננות לעבור את סף דלתך. ואני סומכת עלייך!
שוב כל הכבוד ולילה טוב,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)