קרן אור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור
    שירן
    13/08/2009

מה שלומך יקירה שלי? איך את מרגישה ואיך עוברים עליך הימים?

אצלי אין חדש כ"כ.. לצערי..
    יש לי פגישה ביום שני עם העו"ס יחד עם הפסיכיאטרית. העו"ס הציעה את הפגישה המשותפת הזאת כדי שאולי יהיה אפשר לפתור את אותה תקרית לא נעימה שהייתה לי עם הפסיכיאטרית פעם שעברה. אני לא מתלהבת מהרעיון בכלל.. מבחינתי לא לדבר איתה יותר ולהתעקש על מטפל/ת אחר/ת. אבל הבנתי שזה חלק מהתהליך שלי לומר גם את מה שאני מרגישה ומה עשו לי לא בסדר.

באופן כללי אני מרגישה רע. מחכה כבר בקוצר רוח להתחיל בתרופות. אני מרגישה כמו תקליט שרוט שחוזר על עצמו שוב ושוב.
    והלבד הזה שכ"כ מעיק עלי. מפחיד לי כבר להיות לבד עם עצמי..ממה שאני עלולה להרגיש, לחשוב. אני יודעת שהפתרון הכי טוב זה לחוות את כל אותן רגשות ומחשבות עד שהם מתפוגגים. הבעיה שהתחושה הרעה הזו לא מרפה ממני וכאילו נדבקת אלי.
    מרגישה שכבר אין לי כוחות.

ומה איתך? אשמח לשמוע קצת יותר עליך .

שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור

הוספת תגובה

• שירני יקרה,

קרן אור
    14/08/2009

היו לי כמה ימים קשים,לכן לא יכולתי להגיב,אבל עכשיו אני בסדר.
    אני חושבת שהעו"ס צודקת,ולא משנה מה יהיו תוצאות המפגש עם הפסיכיאטרית,כל עוד שתלמדי להתמודד ולא להדחיק ולברוח.הרי אנחנו לא יודעות להראות כעס,אבל הכעס בסופו של דבר יוצא על עצמנו,וחשוב שנלמד להוציא אותו,ולא להגרר להרס עצמי.כי כשאנחנו נשארות איתו ועם הכאב בתוכנו,זה רק מחמיר את הרגשת הלבד.לכן חשוב שתעשי זאת ביום שני,ואני מאחלת לך בהצלחה.
    לגביי התרופות-אני חושבת שאת חייבת לעצמך את הניסיון הזה,ואני שמחה שאת רוצה בו.אני מקווה שביום שני תתחילי את הטיפול ושתוך שבועיים-חודש תתחילי להרגיש יותר טוב,ואז ההתמודדות תהפוך לקלה יותר.

בנתיים אשלח לך כוחות..ואני כאן,יקירה,אם את צריכה.
    עדכני אותי,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה