מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות יקרות:תקווה15/08/2009
נכנסתי בעיקר כדי לראות מה שלומכן ולהגיד שלום.. לא היה לי יותר מדי זמן לעבור על ההודעות שלכן אבל אני מקווה שכל אחת ואחת ממכן נמצאת במקום טוב מתוך הבנה שבאמת מגיע לנו לחיות את החיים במלואם ללא הצל של ה"א שעוקבת והורסת כל צעד..
אישית סיימתי טירונות של שלושה שבועות ומחר מתחילה קורס לחודש וחצי שאחריו אכנס לשרות הסדיר שלי. בטירונות היו בנות מדהימות אחת אחת והיה לנו גם צוות מאוד טוב שעזר לנו המונהמון.
עזר לי די הרבה להיות שם, זה עזר לי להבין שעם אני לא אטפל בעצמי אין מי שיטפל בי ומגיע לי שאטפל בעצמי כי מגיע לי לחיות את החיים האלו במלואם, אני מקווה שגם בהמשך אהיה מסוגלת להמשיך בצורה זו..
תמיד איתכן- תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה יקירה,
קרן אור16/08/2009אני יודעת שודאי לא קל לך הרבה פעמים עם עצמך ועם הסביבה שלך,אבל יחד עם זאת,את מוצאת את היכולת לאפשר לעצמך להפתח לשינוי ולקשרים חדשים ולראות שלחיים יש הרבה מה להציע לנו מעבר לצמצום וסגפנות של צג המשקל,וע"כ הערכתי הרבה כלפייך.
שמחה לשמוע שסה"כ טוב לך(נו,זוכרת כמה חששת לפני כחודש??),מאוד מרגש לקרוא את מה שכתבת,
המשיכי לעדכן ואני אמשיך להחזיק לך אצבעות!
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)