בנות יקרות:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות יקרות:
    תקווה
    15/08/2009

נכנסתי בעיקר כדי לראות מה שלומכן ולהגיד שלום.. לא היה לי יותר מדי זמן לעבור על ההודעות שלכן אבל אני מקווה שכל אחת ואחת ממכן נמצאת במקום טוב מתוך הבנה שבאמת מגיע לנו לחיות את החיים במלואם ללא הצל של ה"א שעוקבת והורסת כל צעד..
    אישית סיימתי טירונות של שלושה שבועות ומחר מתחילה קורס לחודש וחצי שאחריו אכנס לשרות הסדיר שלי. בטירונות היו בנות מדהימות אחת אחת והיה לנו גם צוות מאוד טוב שעזר לנו המונהמון.
    עזר לי די הרבה להיות שם, זה עזר לי להבין שעם אני לא אטפל בעצמי אין מי שיטפל בי ומגיע לי שאטפל בעצמי כי מגיע לי לחיות את החיים האלו במלואם, אני מקווה שגם בהמשך אהיה מסוגלת להמשיך בצורה זו..
    תמיד איתכן- תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות יקרות:

הוספת תגובה

• תקווה יקירה,

קרן אור
    16/08/2009

אני יודעת שודאי לא קל לך הרבה פעמים עם עצמך ועם הסביבה שלך,אבל יחד עם זאת,את מוצאת את היכולת לאפשר לעצמך להפתח לשינוי ולקשרים חדשים ולראות שלחיים יש הרבה מה להציע לנו מעבר לצמצום וסגפנות של צג המשקל,וע"כ הערכתי הרבה כלפייך.
    שמחה לשמוע שסה"כ טוב לך(נו,זוכרת כמה חששת לפני כחודש??),מאוד מרגש לקרוא את מה שכתבת,
    המשיכי לעדכן ואני אמשיך להחזיק לך אצבעות!
    שלך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה