מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר אור לכולן!שלי03/09/2007
מה שלומכן יקירות?
קודם כל - רציתי להודות לכולכן על הברכות היפות וההערכה על מאמצי החלמתי עד כה... אין לי מילים לתאר את חשיבות התמיכה שלכן!
כרונית - אל דאגה, השאננות אינה בפתח, הדאגות עוד רבות (חגים, חופשה בחו"ל שמתקרבת...), ובכלל שאננות היא תחושה שאני כמעט ולא מכירה. אני מהדואגות, הפסימיות, שתמיד מתכוננות לרע שעוד יגיע.
קרן אור - איך את מרגישה? מקווה שיש שיפור ניכר! איך עברה החזרה לגן? מקווה שממתין לך שבוע רגוע יחסית. רציתי להגיב למה שכתבת לי לגבי ריבים בין בני זוג, אך עוד לא הספקתי. אשלח לך מייל בקרוב. בכל אופן, מה שכתבת היה כרגיל חכם כל כך ונכון!
בלונדי - איך את מרגישה? מה תוכניותייך להיום? מקווה שמזג האוויר נאה מספיק לטיולים נעימים ומרגיעים.
טליוש - מה קורה? עוד שבוע עמוס בלימודים? קראתי שדיברת עם אמך. טוב שעשית זאת, אך נראה לי שאת מצפה ממנה לעזרה שהיא לא מסוגלת להעניק לך, ולא באשמתה. האם שקלת שוב את האופציה לטיפול?
אור - איך עבר הערב? דווחי מה הוחלט: ספיניג או אירוע?
והיכן רורי??? אני מודאגת...
טוב יקירות, עלי לעבוד במרץ. אתמול ננזפתי קשות על ידי אחד מהמרצים שלי, ובצדק. אין שום דרך להסביר לו מה עובר עלי... אך נבהלתי מאד והבנתי באיזה פיגור אני נמצאת, והגיע הזמן להשלים פערים.
יום נפלא לכולן,
אוהבת
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לכוולן גם ממני!!
בלונדי03/09/2007שלום בנות!
הבוקר השכמתי קום כי מחכה לחברת ההשכרה שתבוא לסדר לנו את הרכב, ומחכה לעוזרת שצריכה להגיע (שונאת עוזרת בית, אך זה לא תלוי בי, זה מה יש פה)!!
כרגע יש 12 מעלות בחוץ. קריר ונעים. אתן בטח הייתן קופאות פה..
ואני מקווה שלא יירד גשם היום ואוכל לצאת לטיול בטבע.
יש לי בעיה- בגלל שאני הרבה לבד בבית, יוצא (נו איך לא?) שאני כל הזמן חושבת על אוכל. והרי אי אפשר לאכול כל היום.. זה לא בריא ולא הגיוני. אני מנסה מאוד להלחם עם זה וזה מאוד קשה.
הרי בעברי אכלתי כל אימת שהרגשתי משהו- שעמום, כאב, אושר, התרגשות, בדידות! הכל תורגם לאוכל!! ואילו היום, אני לא יכולה להמשיך כך. כבר עליתי הרבה במשקל...
אז המלחמה שלי כרגע היא לא לאכול "אוטומטית", וזה ממש לא קל!!!!
אני מנסה לעשות שמיניות באוויר כדי להמנע מלהכנס למטבח. כדי לא לחטוף עוד משהו.. אבל לא תמיד זה הולך לי.
ואז באות תחושות אכזבה, כי הרי גם ככה עליתי הרבה במשקל... ויש את הצד השני שאומר לי: "יאללה שימי ז_ן, תהני מהחיים! תאכלי עוד תפוח! תאכלי עוד קורנפלס, תפסיקי לחשוב על כל ביס..."
בקיצור- תסבוכת!! שני צדדים בראש.. עושים לי רעש!!
אז יש לי פה מלחמה, והיא עכובה מדם..חחח! באמת, זה לא קל. ואני מנסה להעסיק את עצמי כמה שאפשר. לצאת לטיולים בטבע, לקרוא, לכתוב, לשיר... רק לא לחשוב כל הזמן על האוכל הנורא הזה שלא נותן מנוח...
מקסימות שלי- שיהיה לכולכן יום נפלא!!
קרן אור- אוי ואבוי לך אם אני אשמע שהרמת אפילו עט!!! שמעת??
שלינקה- תעבדי במרץ שלא יכעסו עליך! על איזו גיחה לחו"ל מדובר?? אני מתרגשת בשבילך ורוצה לשמוע מה מתוכנן!! את מוזמנת לכאן לביקור, את לא תתאכזבי, מבטיחה לך. רק תביאי הרבה הרבה סוודרים, כובעי צמר וכל היוצא בזה. שלא תהפכי לגוש קרח מהלך. חלילה..
כרונית- ינשוף לילי שכמוך, מקווה שיש לך יום נחמד וקל בלי חיכוכים.. ומחכה לשמוע ממך עם צאת הלבנה...!!
אור- מחכה לשמוע מה הוחלט! מקווה שהצד הבריא הכריע!!
יאללה מתוקות, יום נפלא, ואני אלחם לי פה בכל השדים.. ותחזקנה לי אצבעות שלא יירד לי גשם ואוכל ללכת לטייל בכייף, לשיר ולחשוב על הכל!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)