בוקר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב
    טופז
    22/08/2009

היי..
    הייתי פה בפורום לפני המון זמן ומאז לא כתבתי בו יותר..
    אתן בוודאי לא זוכרות אותי אך אני זוכרת אתכן פחות או יותר(הזיכרון שלי על הפנים..)
    מה שלומכן?
    איך אתן מתמודדות עם הכל?
    אוהבת 3>

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב

הוספת תגובה

• שלום טופז,

קרן אור
    22/08/2009

אני זוכרת אותך,אבל גם הזכרון שלי לא משהו..רוצה לספר יותר??
    אשמח לשמוע מה עבר עלייך בתקופה שלא כתבת כאן.

אל תעלמי לנו,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

טופז
    23/08/2009

מאיפה להתחיל?..
    עברה עלי תקופה מגעילה והיא ממשכיכה לעבור והיא לא תיגמר לעולם.
    אני עדיין לא חושבת שיש לי בעיה אבל כולם חושבים שכן.
    ההורים שלי שונאים אותי אני רק הורסת להם את החיים ואת המשפחה.

מה שלומך את?
    אוהבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טופז,

קרן אור
    24/08/2009

מצטערת שלקח לי קצת זמן לענות,עברו עליי כמה ימים עמוסים..
    את כותבת שקשה לך אבל לא מפרטת מה בדיוק קורה,ולכן אני לא ממש יכולה להגיב על מה שכתבת.רוצה לספר קצת יותר??
    לגביי ההורים שלך-ממה שאני הבנתי,ותאמיני לי שלפני שנים ועד לא מזמן גם אני חשתי כמוך,חשבתי שלהורים שלי לא איכפת,אבל הם פשוט חסרי אונים.הדאגה מוציאה אותם מדעתם ולא אחת זה מביא אותם לכדי רצף של התנהגות מוטעית.בינינו,קשה להם ובכלל לאנשים שלא חוו ה"א להבין מה הבעיה שלנו,הרי בואי נודה באמת,אין כאן הרבה היגיון.רק שנאה ותיעוב עצמיים.אל תייסרי את עצמך לגביי הורייך,את לא הורסת להם את החיים,אלא לעצמך.אלו צריכים להיות הייסורים שלך,על שנים שחולפות בלי שאנו ממש חיות בהם,אלא רק מתנהלות.
    יקרה,עצם העובדה שנכנסת לכתוב כאן מראה שאת מבינה שמשהו לא בסדר.שאיפשהו איבדת שליטה על החיים שלך,בגלל הפרעת האכילה.למה לא לפנות לטיפול??
    ומה את בעצם מנסה לומר לי??
    תעדכני,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה