מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בינג' בולמיהמיכל26/08/2009
שלום,
לפחות פעמיים בשבוע אני אוכלת בלי הפסקה הכל וגם
זה עולה לי הרבה כסף וזה גם חלק שמאוד מעציב אותי כי זה "אוכל" לי את החסכונות
אני נתקפת רצון עז לקנות כמות גדולה מאוד של אוכל , ואין לי בעיה לצאת ולקנות במיוחד.
לפעמים מקיאה- פעם בשבועיים ורוב הפעמים פשוט סובלת יומיים שלמים מהאכילה הלא הבלתי פוסקת.
בביתי לא תמצאו אף פעם ממתקים כי אני מחסלת מיידית
שאלתי היא כזאת
אין לי בעיה רגשית מיוחדת,אני לא עצובה או בדכאון שאני אוכלת אבל בכל זאת אני עושה זאת בלי גבולות
בנוסף אין איזשהו אוכל שאני נמנעת ממנו ולכן מרגישה לא מסופקת וכו'
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל,
קרן אור26/08/2009עצם העובדה שמצאת לנכון לכתוב בפורום להפרעות אכילה מראה שהיכן שהוא בתוך תוכך את מבינה שההתנהלות שלך לא בריאה.
את כותבת שאת לא אוכלת ממקום ריגשי,אם כן,למה קשה לך לעצור את זה???בעניין הזה אספר לך שכולם,כולל כאלו שלא סובלים מהפרעת אכילה פר הגדרה,אוכלים לא מעט ממקום ריגשי.זה יכול להיות משעמום,עצב,כעס,דכאון..אבל אלו שלא סובלים מה"א לא מקיאים אחרי אף ארוחה.אל תשלי את עצמך שהקאה ,גם אם היא אחת לשבועייים,הינה מצב תקין.(ואגב,כולן התחילו עם המחשבה שהן בשליטה על ההקאה עד שהתכיפות עולה ואז ההקאה משבשת להם את החיים).
הכרה בכך שיש בעיה היא צעד חיוני כדי לפתור אותה.הייתי ממליצה לך לטפל בזה עוד עכשיו,להבין מה המשמעות של האוכל בחייך,וזה דבר שלא ניתן לעשות דרך האינטרנט.פני לקבלת עזרה נפשית.
אשמח לענות על עוד שאלות במידה ותירצי.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מיכל יקרה
נטע26/08/2009הי מיכל.
ראשית כל- טוב שתפסת את עצמך לפני שאחרים יתפסו אותך בין עם זה הורים חברים וכו...
את נשמעת חכמה ואני מציעה לך לתפוס את עצמך ולהתחיל טיפול אינדבדואלי. פשוט חבל שהמצב שלך יתדרדר. הקאות מתחילות פעם בשבועיים אח"כ פעם בשבוע 3 פעמים בשבוע ואז 5 פעמים ביום וחבל עלייך!!! נראה לך שהקאה פעם בשבועיים זה לא נורא וזה בשליטה שלך אבל כשההקאה היא 5 פעמים ביום אז השליטה היא כבר לא בידים שלך ואת מתרוצצת בחדרך ובשרותים לא יוצאת לחברים ולא נהנת מהחיים ואז את נכנסת לדיכאון ולמשבר ואז את גם לא אוכלת ופוגעת בעצמך ורק ככה זה מתחיל, תאמיני לי אף אחד לא יודע לאן המחלה גוררת אותו . כולם מתחילים את הא' מצעד קטן בין עם זה הקאה או דיאטה או הרעבה חסרת משמעות. אבל זה פשוט מכה שמתדרדרת ואני צועקת לך מכל הלב ועם הרבה דאגה -תצילי את עצמך. אל תתני לסטן להפיל אותך לתוך מחלה חשוכה וערורה!
אם את ברמה כזו שאת מקיאה פעם בשבועיים אני מאמינה שתצליחי בעזרת טיפול למנוע את זה ולהבריא במהירות. אני מאחלת לך רפואה שלמה.
ואל תהי בטוחה שאת לא אוכלת מסיבה ריגשית, כי הכל בתת מודעות שלנו. ממליצה לך בחום לטפל בעצמך . מאמינה בך שתצאי מזה!!!
אנחנו פה בשבילך,
עדכני. אגב- בת כמה את?
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)