היי בנות יקרות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי בנות יקרות!
    קרן אור
    04/09/2007

הגעתי לא מזמן הביתה,ויש לי שעתיים להתארגן ולצאת לארוחת הערב עם האורחים(תאמינו לי שבכיף הייתי מוותרת על זה).הבתעייפתי לדבר כל היום אנגלית,ולקלוט חומר מקצועי ללא הפוגה.ומחר מחכה לי עוד יום כזה.
    אגיב לתגובות בקצרה-שלי-תודה שסיפרת לנו על חלומותייך,אני חושבת שהחלום הראשון הוא פחד להיות בסביבה ששל אנשים,ולחיות בתוכם,לוותר על הפרעת האכילה לגמרי.את מנסה לאחוז בה כי במקום הזר שאת נמצאת היא כביכול עדיין משמשת לך כ"חברה".בחלום השני הוא כמו שכתבת ההימצאות במבחן שלנו.ואת מפחדת שאם תרפי מה"א תצטרכי לעמוד במבחנים אחרים,שאולי בהם לא תקבלי את הציונים הגבוהים כמו שאת מקבלת בה"א.אני זוכרת כמה הייתי חולמת הרבה חלומות של סיוטיםחלמתי שהיה לי בולמוס עד שקמתי והייתי בטוחה שזה אמת,חלמתי שרודפים אחרי עם סכין(פחד מאובדן שליטה) וכדו'.אני מאמינה שהחלומות שלנו הן ראי לתחושות הפנימיות שלנו שלא מקבלות מקום בעולם האמיתי.הפסיכולוגית שלי השתמשה בחלומות שלי הרבה כדי להבין אותי.
    בלונדי-תודה על השיתוף.אני שמחה שאת יודעת שאת הרבה יותר מהמשקל שלך,וחשוב לי שתזכרי שגם כשהיית רזה לשביעות רצונך,כמה היית אומללה,כך שאין קשר בין השניים.
    אור-המחלה קוראת לנו ללא הפוגה.מנסה לגרום לנו להאמין שכשנהיה רזות,החיים יחייכו אלינו,הכל יהיה מושלם.אבל זאת אשליה וזה לא קורה אח"כ איך היית מסבירה את כל הרזות והאומללות שמסתובבות בינינו...אושר באמת בא מבפנים אם אתה מרגיש יפה החברה תופסת אותך ככזה,כי אתה לא מסתןבב כל היום עם פנים חמוצות,אתה מחייך לעולם,והעולם מחזיר לך חיוך.
    כרונית-את בטח תפציעי בלילה מאחלת לך יום קליל ומקווה שהלילה תשלימי קצת שעות שינה.אכתוב יותר בהרחבה אולי מחר.

אוהבת אותכן וקצת קצרה בזמן אז אני מסיימת.
    נשיקות אהובות,ואם לא אספיק,
    אז שיהיה ערב נעים ומאושר לכולכן.
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי בנות יקרות!

הוספת תגובה

• הי קרן אור מקסימה!!

בלונדי
    04/09/2007

נמאס לך מהאנגלית? חחח את מוזמנת לחיות פה... חחח

לא ציינת מאיזה "חו"ל" האורחים שלך...מעניין אותי איזה מבטא את שומעת כל היום מהם.. מקווה שהם לא אמריקאיים!! חחח

את צודקת! כאשר הייתי הכי רזה- רציתי למות! לא היה לי כל טעם לחיים. אז מה עזר לי שהייתי רזה?? לא עזר כלום!!

ולך יקירה- מאחלת המשך ערב נעים, ושבי קצת עם רגליים למעלה.. נוחי לך.
    ואני פה לוגמת את הקפה שחור שלי (רק 2 כוסות ביום כפי שכבר ציינתי( ונוגסת בפרוסת הצנים עם הדבש..אחח תענוג!!!

נשתמע בהמשך ואני מתפנה לטלפונים לקראת הטיסה שלנו לחו"ל....!!

אוהבת
    בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור קסומה!

אני
    05/09/2007

אני מבינה שהחלטת להשחיז את האנגלית שלך, אה? ;-)

בכל אופן, אני מקווה שהערב עבר בשלום ושהאירוח "תקתק" כמו שצריך. אף יותר מכך כולי תקווה שאת ממשיכה להתאושש אי שם ושאת שומרת על גבול ברור למען עצמך...
    כי אני לא רוצה לשמוע שאת הורגת את עצמך בעבודה!!!

אני מסכימה לגמרי עם כל מה שכתבת לעיל, ובייחוד לגבי הרזון האשלייתי שאי אפשר ליהנות ממנו. כי אם את הופכת להיות חולנית, חלושה, נוטה להתעלף ואין לך בכלל כוח להרים את עצמך מהמיטה -מה הטעם בכל הרזון הנחשק הזה?? הרי את לא יכולה ליהנות ממנו!

רציתי להיות רזה-רזה, אך ביחד עם זאת מחויכת, נמרצת ואנרגטית, להשפריץ חיוביות לכל עבר, כי הרי עכשיו אני "רזה ומאושרת".

רזה ומאושרת??

הו, לא, התברר שלא.

כן, הייתי רזה, אך גם חולה, נוירוטית, דיפרסיבית ואולי אפילו על סף הפסיכוזה, מי יודע?

אז היום, כשתוקפים אותי געגועים לרזון "ההוא" (ואכן תוקפים), אני שולפת מן הזכרון את התחושות ההן, ומשתמשת בהן כנשק מול הגעגוע החולני והאווילי הזה.

נשיקות אהובה, ולילה נפלא!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה