הרגשה רעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה רעה
    מישהי
    28/08/2009

לא יודעת כבר מה לעשות..כל הזמן מרגישה שמנה וזה הורס לי את המצב רוח והמשך היום.
    במיוחד אני מרגישה את השומן באיזור הפנים שם יש לי הכי בעיה. יש לכם רעיונות או עצות מה לעשות בקשר לזה? אני רוצה להרזות רק בפנים ולא בשאר הגוף ואין לי מושג איך עושים את זה ואם אפשר בכלל.אשמח אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה רעה

הוספת תגובה

• הי

נטע
    28/08/2009

הי מישהי.
    אני מאד מבינה אותך,
    מציעה לך לפנות לדיאטנית... כאן בעיקרון לא נותנים עצות להרזות כאן נאבקים בריזיון...
    מקווה שתמצאי דיאטנית טובה שתוכל לעזור לך להשיג את הרצונות שלך בדרך טובה ומתוך מקום בריא.
    בהצלחה רבה!
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך מישהי,

קרן אור
    28/08/2009

אני לא מכירה דרך לרדת במשקל באזור הפנים,לכן נראה לי שמוטב לך לקבל את המבנה איתו נולדת(את מתארת שאת רזה בגוף,לכן אני מניחה שצורת פנייך היא מבנה מולד).מה שכן מעלה שאלות כבדות בעיניי הוא המשמעות שאת נותנת לנושא הזה בחייך.נשמע שכדאי לשקול פניה לאיש מקצוע כדי להבין את זה יותר לעומק.

כך או כך,טיפים לירידה במשקל לא תמצאי בפורום הזה.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה