מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטע ושורדת יקרות,קרן אור01/09/2009
נטע-מחקתי מהודעתך את המשפט שהתייחס למשקל שלך.אני מבקשת לא לפרסם משקל או תפריט בפורום,ואני יודעת שעשית זאת מתוך תמימות אבל אנחנו אף פעם לא יודעות מי יושב מהצד השני של המסך ועד כמה זה יכול לשמש לו כטריגר.לכן אשמח אם תמנעו.(ביחס לנושא שדנו בו לפני יממה "אני לא חולה מספיק.אני לא רזה מספיק כמו זאת או זאת..")
שורדת-אני שומעת את הכאב והמצוקה בהם את נמצאת.אענה לך על מה שכתבת בהרחבה ובתשומת לב הראויה בהזדמנות הקרובה,כי כרגע אני מאחרת לביקורת בבי"ח.אבל חשוב לי לומר לך משהו-אם את חשה במצוקה ממשית עד כדי רצון אמיתי לסיים את חייך ,פני בהקדם לחדר מיון הקרוב וקבלי מענה.אם זה רק בגדר מחשבה למות,שנובע ממקום שרוצה מעט שקט,מנוחה של יום אחד,אני מאוד מתחברת ויכולה להבין ואכן בתוך כל הגיהנום הזה של הפרעת האכילה והפחדים,זה עובר אצל כל אחת מאיתנו בראש לא מעט..ואני מבטיחה להתייחס ולפרק את ההרגשה הזאת יחד איתך בהקדם.
בנתיים אאחל לכן יום קל,עם עצמכן בעיקר,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן אור מדהימה
נטע01/09/2009הי. קרן אור מדהימה!
מתנצלת שנקבתי במשקל, לא ידעתי שזה לא לרוח הפורום.
כי ראיתי הרבה פורמים שכן כותבים את המשקל והגובה.וגם פה אולי כתבו. משום מה אני לא זוכרת שקראתי בפורום להמנע מפירסום המשקל, אבל תאמת שאני עכשיו מנסה להבין מה פשר הענין-ואני די מבינה.
אני חושבת שאם כל אחת תתחיל לפרסם את המשקל שהיא היום ושהיא היתה אז , נהיה עסוקות יותר סביב המשקל ולא סביב ההחלמה...
אני צודקת?
איך את מרגישה יקרה?
אוהבת מאד
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוש!
קרן אור05/09/2009אכן הטבת לתאר את מה שעלה אצלי ביחס לעניין המשקל.אל תשכחי שאת נמצאת בתהליך החלמה,וכמוך עוד כמה בנות מדהימות,ונקיבה במשקל באה אצלכן ממקום מאוד כנה וטהור,אבל בתוך זה אסור לנו לשכוח שיש לנו גם קוראות נוספות,חלקן אקטיביות וחלקן פסיביות,שיכולות להכנס למין השוואה משקלית ולהתפס לעניין.
אני בדר"כ מסכימה לפרסום משקל רק כהודעה ראשונית של הכותבת עצמה שבבאה ממקום של לתאר את מצבה האמיתי,כי כפי שאנחנו יודעות בה"א הראייה שלנו את עצמנו קצת מעוותת,אז רק אז אני מאפשרת את זה,כדי לקבל תמונה יותר ברורה של המצב.אבל כאן קרה מצב הפוך אם שמת לב-היא שאלה למשקלך! זה לא רלוונטי ולכן מחקתי את הנתון הזה.
מקווה שהסברתי את עצמי יותר..
וחוץ מזה-מה קורה איתך??איך את מרגישה??
שולחת לך חיבוק ואהבה,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)