התלבטות קשה...צריכה עזרה=\

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה...צריכה עזרה=\
    מישי
    03/09/2009

שלום.אני מישהי בת עוד מעט 16 סובלת מאנורקסיה\בולמיה מגיל 12...בשנים האלה עליתי וירדתי במשקל מספר פעמים..כיום אני שוקלת 46 בגובה 1.66 שקלתי בעבר 59 ומחזור מאחר לבוא..ידעתי שזה יקרה השיער נושר,גופי הצנום התמלא בפלומה,העצמות בולטות מכל מקום שרק אפשר וטוב לי אבל גם רע לי...הנה הצלחתי להגיע ליעדי אבל האם אני מאושרת וטוב לי?! אני לא יודעת....

הורי שמו לב ורוצים שאעלה במשקל ל-50-52 אני מתלבטת קשות אם לתת להם להציל אותי או להמשיך ולהגרר למטה...התלבטות קשה מפני שיש מחמאות אבל יש גם ההפך(רזה מידי כולך עצמות את נראית חולה וכו)לכן אני לא יודעת מה לעשות..להעלות את הקילוגרמים האלה(כמובן שלאט לאט) או להשאר במצבי הזה? המצב הזה אשר עמלתי קשות כדי להשיגו..אבל אני לא מאושרת כפי שחשבתי שאהיה לכן אני בבעיה..לעלות ולשקם את גופי או להשאר חולה אבל עם כוח רצון אדיר ??

יש עוד גורם נוסף שלא נותן לי מנוח לעלות במשקל...חברתי תמיד היתה רזה ממני וכעת אני חושבת שאני יותר רזה ממנה..ואם אני אעלה אני אאבד את זה שוב....אוף זה נשמע ילדותי אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות...

תייעצו לי מה אתןהייתן עושות? תודה=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה...צריכה עזרה=\

הוספת תגובה

• שלום לך מישהי,

קרן אור
    05/09/2009

את מנסה להגדיר את עצמך,את אושרך,את מי שהינך לפי המשקל שלך.זה מעלה בעיני שאלות מורכבות כמו מה המשמעות האמיתית של הרזון בעינייך??את הרי כותבת-לא כותבת לגביי איזשהו אושר שציפית להשיג באמצעות המשקל,וראי זה פלא,כצפוי זה לא קרה.
    ממה את מפחדת??מאילו רגשות את מנסה לברוח באמצעות ההתעסקות סביב המשקל שלך??
    הרי ברור לך שהמשקל שלך לא בריא לגובהך ואת נמצאת בתת משקל.את כבר מתחילה לראות את הנזקים.האם זה שווה את זה??את בעצמך מציינת שאולי לא..
    חשוב שתפני למרפאת ה"א.אל תדחי את הטיפול בעצמך.האמונה שלך ושל הורייך,שהכול יסתדר אם תעלי כמה קילוגרמים במשקל כמוהו כיצירת סתימה בשן כשיש צורך בטיפול שורש.זה לא יעצור את מה שקורה בפנים,וחשוב להבין את זה בשלב מוקדם.פני בתחילה לייעוץ תזונתי ויחד המשיכי בהתאם לצורך לטיפול משולב.

אני כאן אם יש עוד שאלות,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה