הי בנות יקרות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי בנות יקרות!!!
    נטע
    06/09/2009

הי בנות יקרות!!!
    קרן אור האהובה מה שלומך?
    את מרגישה טוב???כשיהיה לך זמן ויסתדר לך, אל תשכחי את המרק שלי:-)בלי לחץ...
    שורדת יקרה- מאחלת לך שתמשיכי לשרוד ואל תשברי תקחי את הדברים של קרן אור לתשומת ליבך ותתחילי לטפל בעצמך!!! לכי לטיפול ותראי שיהיה לך יותק קל גם פיזית וגם נפשית... ואנחנו פה איתך מחכות לך שתלכי לטיפול ותספרי איך עבר עלייך...
    שירן מדהימה שלי- אין לך מושגים כמה אני מעריכה אותך ומחזיקה ממך. את גיבורה אמיתית!!! את מתמודדת בגבורה ואת יודעת להבחין בקולות הבריאים והחולניים וכל הכבוד לך.איזה אומץ היה לך לשבת בבית קפה את לא יודעת איך שזה מרגש אותי....את לא יודעת כמה זה נותן לי חשק להתקדם. ויש לי הרבה מה ללמוד את פשוט חכמה ורואים את הגאונות שלך מבעד לשורות...יש לך חכמת חיים שזה לדעתי הדבר הכי חשוב בחיים. אני מאמינה בך 100 אחוז שתצאי מהמחלה כי צגיע לך לצאת וגם אם עברת דרך כזו ארוכה והאור כבר בקצה המנהרה... את תצאי מזה מהחושך הזה אל האור הגדול והנוצץ...
    תדעי לך שאני גאה בך בלי סוף ואשמח אם תשתפי איך את מתגברת על עצמך ומה גרם לך ללכת לבית קפה. איך עשית זאת???
    תקווה יקרה- אני מבינה שאת עמוסה ועסוקה וככה זה בהתחלה בצבא- כל ההתחלות קשות... אני מקווה שאת לא מזניחה את עצמך אל תשכחי את עצמך ואת החיים שלך זה הכי חשוב... אני כולי תקווה שאת משתקמת ומשתחררת ולא להפך. את יודעת שהרבה בנות נופלות לאנוריקסיה בצבא אבל אני מקווה שאת קמה מיזה!!!
    ואני שמחה לספר לכן שיש לי הפתעה.אתמול גל הודיע לי שהוא יגיע ביום שישי לארץ. אני כל כך מחכה לו. שבועים הוא יהיה אצלי ומקווה שבשבועיים האלו הדברים יתלבנו לי והכל יהיה לי ברור וחלק, בעיקר לגבי התעסוקה לשנה הבאה .
    אוהבת אותכן
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי בנות יקרות!!!

הוספת תגובה

• נטוש יקירה,

קרן אור
    06/09/2009

איזה כיף לשמוע על בואו של חברך,זה מאוד מרגש בעיני שהוא בא לארץ להיות איתך,זה אומר המון על הקשר שלכם.נשמע גם שיותר קל לך עם עצמך,האם זה כך באמת??
    יקרה,אני מחכה להזמנה לחתונה.....חח...
    אני בסדר,שוחררתי היום מאשפוז,אך יש לי לעבור עוד סדרה של בדיקות בימים הקרובים.תחזיקי לי אצבעות.
    ערב נעים,
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור נשמה

נטע
    06/09/2009

קרן אור נשמה שלי!!!
    ואו כמה התרגשתי לשמוע ששוחררת מהבית חולים היום זה יום גדול בטח. אני מאד מבינה אותך ואני מרגישה כל כך קרובה אלייך!!! תודה רבה רבה שלמרות הכל את איתנו. אין עלייך. מלאך! אני מתארת לעצמי שיש לך עוד סדרה של בדיקות והלוואי וזה יעבור מהר מהר וכשורה! מגיע לך רק טוב והכי טוב שיש:-)
    כמובן שאני אזמין אותך לחתונה שלנו !!! את בראש שלי בין הראשונים כשזה יהיה רלונטי אני כבר אראה איך להעביר לך הזמנה. אני כבר אפילו יודעת איפה אני רוצה להתחתן... אני רוצה להתחתן על המים, או בארץ בראשית במדבר:-) אני מאד אוהבת מים והרים-מדבר. כשגל יבוא אני אגיד לו שכבר סידרתי מקום לחתונה ומוזמנים..חחח...הוא בטח לא יבין מאיזה כוכב נפלתי..
    . בינתיים יש לי הרבה תוכניות עד החתונה...אני בראש ובראשונה שואפת להחלים ולחיות חיים נורמלים ללכת לטיפולים בצורה מסודרת לעשות מה שצריך להיות ממושמעת לאכול מה וכמה שצריך ולהחלים בדרך הנכונה, לדעת להתגמש ולא להרתע מהאוכל ללמוד על עצמי יותר על הרצונות האישיים שלי ולהפריד אותם מהרצונות של הא'... ואני יודעת שזה דרך לא קלה ולא קצרה ואני מוכנה להשקיע ואני כולי תקווה שאצליח ליישם ולקבל את החיים הבריאים-אני יודעת שזה תלוי בי והלוואי ויהיו לי הכוחות.תוך כדי ההחלמה קודם כל אני רוצה לדעת מה איתי שנה הבאה. בא לי לתת מעצמי כמו למשל להתנדב בצבא או בשרות לאומי( במשך שנה או שנתיים) ואז בא לי לעבוד חצי שנה ולעשות פסיכומטרי ואז ללמוד מקצוע ותוך כדי הלמודים לגור עם חבר שלי בדירה בתל-אביב בכפר סבא או בירושלים או במבצרת כל זה רק בחלומות שלי...
    בינתיים קשה לי לראות את עצמי מתנתקת מהבית כי הבית שלי זה חלק ממני. בשלב הזה אני לא מסוגלת וגם גל לא בארץ בכלל אז זה לא לענין.וגם יש לי די קשיים בחיי החברה ו... ואני יודעת שזה קשור למחלה ולסטניסטיות שלי.ואני לא יודעת אם זה מתאים לפורום אבל בכל זאת יש לי היתרון כרגע שאני גרה בבית עם הורי היקרים.מקווה לשיפורים תוך כדי ההחלמה.
    קרן או יקרה, שאלת אם אני מרגישה יותר טוב עם עצמי? תאמת שאני מרגישה כמו "יויו" פעם כן ופעם לא. אני לא מאד יציבה אך כרגע אני בתוך "בועה" אני מאד מחכה לגל אז יכול להיות שאני כרגע מרחפת ונראה שאני מרגישה סבבה עם עצמי. אני מקווה שזה באמת ככה ושזה לא משו זמני...
    שמחה שאת מרגישה יותר טוב ומחכה לשמוע ממך..
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שאת,

קרן אור
    08/09/2009

אני אכן יותר טוב,תודה על ההתעניינות והדאגה.
    לגבייך-נשמע שאת נמצאת במקום יותר טוב עם עצמך.במקום בריא יותר ושלם יותר,כזה שיודע מי היא נטע האמיתית ומה נכון לך בחיים,ומתוך כך,גם כשלא פשוט לך עם עצמך ועם ההתמודדות עם הפרעת האכילה,את יודעת לפצל את הקולות ולהמשיך בדרך הנכונה והבריאה עבורך.
    שמחה לשמוע שידייך מלאות וכמה את מתרגשת לקראת בואו של גל.גם עצם התכנונים שלך לעתיד שמנותקים מהאנורקסיה הם צעדים מאוד מאוד משמעותיים שאת עושה,ואני מקווה שאת רואה את זה ויודעת לפרגן לעצמך על אופן ההתמודדות וההתנהלות האמיצה שלך.
    הכול יחכה לך,יקרה שלי.את צעירה,כל החיים לפנייך,ואכן חשוב קודם כל לתת את כולך ולהחלים.כל השאר יהיה קל יותר בהמשך.
    אני שמחה גם לקרוא כמה היחסים שלך עם הורייך הם קרובים וחמים,אין לך מושג כמה זה חשוב,ולא הייתי ממהרת לעבור לגור לבד כרגע,לפחות לא עד שגל יחזור לצמיתות לארץ,וגם את תרגישי מחוזקת ויציבה יותר עם עצמך.

נשיקות,
    אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור אהובת נפשי

נטע
    09/09/2009

ואו. תודה רבה יקרה שלי. אין לך מושג כמה נתת לי וכמה חיזקת אותי במילים שלך.
    אין כמוך!!!
    אני מאושרת שאת מרגישה יותר טוב, זה כ"כ משמח אותי ומרגיע אותי...מגיע לך שיהיה לך להיות בריאה וחזקה.
    האם יצאת מהא' לחלוטין??? יש כזה דבר ממש לצאת לחלוטין מהא'? או שתמיד ישאר איזה סדק או שריטה כצלקת מהאנוריקסיה???
    אוהבת אותך המון
    מואהההה-נשיקה
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטע,

קרן אור
    10/09/2009

כתבתי לא אחת מהי הגדרתי להחלמה מה"א.בגדול אומר לך שהחלמה היא גם לחיות בצל המחלה אבל לא להיות מושפעים ממנה.כלומר,שהיום שלך,מי שאת,לאן תצאי ,מה תעשי לא מתקבלים ממקום של פחד,ממה שיראה מחוג המשקל,ההגדרה שלך את עצמך היא לא המראה החיצוני שלך או אם ירדת או עלית..
    להגיד לך שלא מפריע לי איך אני ניראת ,ממש לא.אני מאמינה בקו האמצע.וכן,לפעמים אני מרגישה שלא מתחשק לי לאכול,לפעמים אני שומעת בתוכי את קולות המחלה,אבל אלו רק קולות ואני יודעת לשים אותם בצד,לדבר עם עצמי ולהבין על מה התחושות האלו בעצם מכפות,מתוך ידיעה שהדבר היחיד שיפתור לי את הבעיה הוא התמודדות אמיתית,גם אם היא קשה או לא נעימה.לא לשמור בבטן,לא לתרגם כעס על אחרים,לכדי הרס עצמי .לדעת לקבל ולחיות גם עם חוסר הסכמה של אחרים או עם דעות שונות.

מקווה שעניתי,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה