מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור ובנות יקרותטופז06/09/2009
היי אני לא יודעת מהיש לך אבל לפי כל התגובות זה נראה שאת לא מרגישה טוב ולא כ"כ במיטבך.
אשמח לדעת מהאיתך ואיך את מרגישה.
בנות?איך אתן מסתדרות ומתמודדות?
אוהבת ומאחלת שבוע קסום ושלוו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טופז
נטע06/09/2009הי טופז מתוקה.
מה שלומך???
כייףףףף לשמוע ממך.
איך את מרגישה? ספרי משו:-)
את בטיפול??? איך הולך? את מרגישה שיפור?
אשמח לשמןע יותר. בת כמה את?
אוהבת
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה
טופז07/09/2009נטע אהובה,
אני בת 16,מטופלת ומרגישה רע.
מה איתך?
איך הולך לך? אשמח לשמוע גם עלייך.
מדוע אינך ישנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טופזי
נטע07/09/2009הי חמודה
אני לא ישנה בדיוק מאותה סיבה שאת ישנה...:-)
יש לך מחר בצפר, לא? לי אין מחר מה לעשות . אני חושבת שאני אחפש הצגה או סרט למחר.
אני לא ישנה טוב בלילה...כל הזמן כמעט.ואת???
אני אספר לך על עצמי אני בת 19 ואני לא עושה צבא , הגוף שלי לא מאפשר זאת. היה לי תקופה קשה. לקחתי את זה מאד קשה. הרגשתי מאד שונה מכולם אבל לאט לאט אני מתגברת...
ואת???
אוהבת נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז מתוקה
נטע07/09/2009מתנצלת שלא שמתי לב שכתבת שאת מטופלת ומרגישה רע. (כנראה פיספסתי בעקבות השעה...)אני מאד מבינה אותך יקרה. מה רע לך? בחיים או בטיפול? מקווה שלא תגידי גם וגם...
אני לא מבינה מאיפה בא לך הקושי ואיך אפשר לעזור לך ולתמוך בך.אני לא יודעת כמה זמן את שקועה בתוך הא' או בולימיה?!אבל תדעי לך שאלו ימים לא קלים לאפאחד מאיתנו יש קשים ויש קשים פחות ואנחנו צריכים תמיד לחשוב ולהאמין שאנחנו ננצח את המחלה. ויש לנו כברך דרך... אולי תספרי לי איך את מרגישה באופן כללי? בלמודים? בבית? כמה זמן את בטיפול? ובא'?
אשמח לעזור לך בכייף אני מצטערת לשמוע שרע לך אני מבטיחה לך שיהיה לך טוב בקרוב. אני בטוחה ומאמינה בך שתתגברי. את חלשה???
אוהבת וחושבת עלייך
מקווה שאת חורפת וחולמת חלומות פז ושיהיה לך כוח מחר ויום חדש וורוד מלא הפתעות טובות!
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופז יקירה,
קרן אור08/09/2009אני אכן לא במצב בריאותי טוב.אני סובלת מסרטן .התמודדות לא פשוטה,אבל הכרחית...יש ימים קשים יותר ויש קלים יותר..אני מעדיפה להתחייס לזה כירידה לצורך עלייה.
מה איתך,יקרה??אשמח אם תשתפי אותי במחשבות שעלו אצלך לתגובתי הקודמת.
בנתיים ערב נעים,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)