מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטותחיילת12307/09/2009
שלום רב!
אני בת 18.5 זה עתה התגייסתי לצבא בתת-משקל מאוד משמעותי, לא תקין. במהלך הטירונות ירדתי עוד כ-3.5 - 4 קילו כך שכעת משקלי נמוך עוד מממה שהיה.
כעת אני שוקלת 34.5-35, התגייסתי 37.5-38 וגובהי 1.52; אני מאוד חרדה לעצמי אבל מרגישה שאם אניל א אצליח בצבא אני אכשל בחיי.
אני מאוד מתלבטת מה לעשות בקשר להמשך כיוון שהצבא לקח תמיד חלק חשוב מאוד בחיי ואני עוד לא מבינה איך במשקל כזה גוייסתי והאם אני תקינה בכלל לשרת בצבא.
אנא עזרו לי, אני בפרשת דרכים מאוד גדולה ובעייתית. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חיילת
נטע07/09/2009הי חיילת יקרה!!!
ראשית כל הכבוד לך שמצאת אז הזמן והרצון לטפל בעצמך, אני מאד מתפלאה שאת משרתת בצבא ,זה לא כ"כ ברור לי.בנות בתת משקל לא יכולות לשרת בצבא ומיום ליום אני מבינה למה.
אבל בכל מקרה את שם במזל, או שכן או שלא..,אני מאד מאד מבינה אותך שלצבא יש משמעות בחייך , זה טבעי מאד שתרגישי ככה.אך יחד עם זה את חייבת לשמור על עצמך ולתת לעצמך ולגוף שלך את מה שהוא צריך...אני חוששת מאד בשבילך שלא תתמוטטי, שלא תאבדי את חלק חשוב בחייך-הצבא ובכלל שלא תאבדי את חייך .אני מציעה לך לפנות לטיפול .אני במשקל קרוב למשקל שלך היתי באשפוז וזה התחיל בסתם מהתמוטטות בבית...מפחדת עלייך שלא תרדי עוד במשקל ושלא תקרסי.
מציעה לך לפנות לטיפול באמת כמה שיותר מהר, האם ירדת במשקל מתוך מודעות? האם כבר קיבלת טיפול פעם?
בהצלחה רבה בהכל ומקווה מאד שתתחילי טיפול ואשמח שתעדכני אותנו:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך חיילת,
קרן אור08/09/2009את חרדה למצבך,ובצדק.לא ברור לי איך במשקל כזה גייסו אותך בכלל..אני מאוד מעריכה את הרצון שלך לתת ולתרום למדינה,אך יחד עם זאת נראה כי זה בא על חשבון הדאגה לעצמך.לגביי עניין הקב"ן-לצערי,את לא הראשונה ובוודאי שלא האחרונה שסובלת מה"א והיום המודעות כמו גם מגוון אפשרויות הטיפול בצבא הן רחבות יותר.אפשר אפילו שיעשו תוך כדי המשך השירות.לכן אני חושבת שכדאי שתפני לקב"ן בהקדם האפשרי,ספרי לו את האמת וראי מה הוא מציע.אל תחכי עם זה יותר כי ככל שתזניחי את מצבך,יכול להיות שלא תוכלי לשרת בצבא כי מצבך הרפואי לא יאפשר זאת.אבל גם אם זה יקרה,וזה מה שתצטרכי לעבור כדי להציל את עצמך זה ודאי לא כישלון ועד כמה וכמה שלא כשלון בחיים.הכשלון האמיתי יהיה אם מפחד תוותרי על עצמך.אשמח לשמוע מה את חושבת.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)