חזרתי!לא עוד אנגלית!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרתי!לא עוד אנגלית!
    אנונימית
    06/09/2007

היי לכולכן.כבר פעם שלישית שהמחשב מוחק לי את ההודעה ואני מתחילה להתעייף מזה..
    ובכן התיירים טסים מחר בבוקר,ואני קיבלתי את החופש שלי חזרה.דווקא היה מאוד נחמד למדתי טכנולוגיות חדשות,אכלתי מאה ארוחות ביום(בפורום הזה אני בטח אוגדר כפרה) אבל אני מניחה שאחרי שלומדים להקשיב לגוף ולרעב שלו,לומדים גם מידי פעם לצ'פר אותו בדברים טעימים...ללא קשר למידת הרעב.
    אגיב להודעות במרוכז:
    שלי יקרה-אני מבינה שלא קל לך עכשיו,אבל מה שחשוב הוא שאת מתמודדת.איך היה היום אצל הפסיכולוגית??אני מאמינה שהיום את במקום אחר,וכשמגיעים ממקום פתוח לטיפול,נראה לי שהוא עוד יכול להפתיע אותך.כמובן שהטיפול לא גורם לך להחלים,את עושה את זה,והטיפול עוזר להביא אותך למקום שאת מבינה את עצמך יותר,ומקבלת כילים להתמודד עם המצוקות והרגשות בדרך אחרת.אשמח לשמוע עוד פרטים על הטיפול.
    בלונדי-אני מקווה שאת נהנית לך בארץ הזרה שבה את נמצאת ואני קצת מקנאה כי לי לא יצא להסתובב הרבה בעולם,וכיף שניתנה לך האפשרות הזאת.
    כרונית-מה שלומך???אני חושבת שאין לך בעיות ריכוז,כי אם בעיות שינה .ניסית בעבר לטפל בזה??כי אני רואה על עצמי שבימים האחרונים ישנתי מעט ואני זומבי רצינית,היום בקושי זכרתי מילים באנגלית,ואני מקווה שלא נשמעתי מגוחכת...אני יודעת שאני חייבת לך תשובות,אבל אכתוב לך אותן מחר,כיוון שהיום אני עייפה מידי,ועד שתיכנסי לפורום אני בטח אשן.אגב,עד איזה שעה את עובדת כל יום???
    טליוש-אני מקווה שלא תכעסי עליי,אבל לשכוח לאכול זאת התנהגות אנורקטי,היא לא קיימת אצל בנות בתהליכי החלמה.טליוש הספקתי מעט להכיר אותך יש לך ראש מדהים,את חכמה,ואני חושבת שחבל לבזבז את היכולות שלך בלהדחיק.השנים עוברות והמצב לא ישתפר,לא אחרי הבחינה,לא כשתתחילי ללמוד,באיזשהו שלב הגוף בוגד בנו,אי אשפר למתוח את החוט ולצפות שהוא לא יקרע.וכשהוא נקרע לעיתים הוא נקרע לא מבוקר,ואז ישנה בעיה יותר גדולה.אני יודעת שבתוך תוכך את יודעת את האמת,ויודעת שאני כותבת דברים נכונים.אני גם יודעת שאת מתמודדת והתמודדת בעבר עם דברים לא קלים,ודווקא בגלל זה אני חושבת שלא מתאים לך לוותר.לוותר על חיים נורמלים,לוותר על הכלי הכי חשוב לנו-הגוף.אבל בראש ובראשונה לוותר על עצמך.אני מקווה שאחרי הבחינה את תמצאי את הכוחות לפנות לטיפול.לצערי לא נראה לי שיש דרך אחרת.
    אני מקווה שלא שכחתי אף אחת.
    אוהבת אותכן,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרתי!לא עוד אנגלית!

הוספת תגובה

• זאת אני כתבתי את ההודעה הקודמת

קרן אור
    06/09/2007

אין לי מושג למה המחשב כתב את השם שלי פתאום כך...
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן אורו'ש מקסימה!

אני
    07/09/2007

אני שמחה לשמוע שהתיירים עפים להם אל-על מחר. אמנם את אומרת שנהנית בחברתם ושלמדת המון, אך לכל דבר יש סוף, וסוף-סוף תוכלי "לקבל את הזמן בחזרה" ולא פחות מזה - לחזור לדבר בשפת אמך בחופשיות... ומתוקה, את לא חייבת לי כלום. תכתבי לי רק כאשר תרצי וכשתתפני לכך.

ומה שלומי? אני כמובן גמורה ומסוחררת ובדרך להזדחל למיטה שלי, לישון סוף-סוף. היה לי שבוע מתיש ואני ריקה מכוחות. באשר למצבי - הייתי אומרת שיש לי את שתי הבעיות- בעיות גם בשינה וגם בריכוז - מבלי לפרט... לגבי שעת סיום עבודתי - כעקרון אני מסיימת לעבוד בארבע וחצי כאשר אני נדרשת להשלים איחורים במידה והיו וכמו"כ לעשות ש.נ. במידה ויש צורך.

לגבייך - אני מכירה לגמרי את ה"ניתוקים" ואת הבלק-אאוטים הפתאומיים הללו, וברור לגמרי מניין זה נובע, יקירתי- מחוסר שינה. אין ספק, גם לך היה שבוע מתיש ושוחק ללא טיפת זמן לעצמך, ולכן אני מבקשת ממך לארגן לעצמך סופשבוע רגוע ומרגיע - עד כמה שהתנאים מאפשרים, כמובן.

שמרי על עצמך ונשתמע!

חיבוק ענקי!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה