לקרן אור אוסי ולנ המדהימות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור אוסי ולנ המדהימות!!!
    נטע
    11/09/2009

מה שלומכן יקרות?
    קרן אור-תודה רבה על ההבהרה:-) ותודה רבה על המילים החמות. בנות מדהימות אין לכן מושג כמה שמחתי לקרוא את מה שכתבתן לי , זה מאד מאד מאד חיזק אותי ועודד אותי לא להשבר..
    תודה רבה לכן, אני גם גאההההה בכן בלי סוף על כל המאמצים שלכן ועל ההאבקות שלכן במחלה. ברור שמהמחלה הזו אפשר לסבול גם ללא קריטריונים קבועים וברורים ( כמו משקל וכו....)
    המשקל זה רק סממן קטן יש עוד הרבה דברים מעבר לזה...גם כשאני כרגע בשלב של עליה במשקל אני לא מרגישה בכלללל בריאה בכל הנושא שקשור לאוכל, כך שאין קשר. כי משקל גם מאד משתנה יש ירידות ועליות כל הזמן.(לפחות אצלי זה ככה)
    אני מאמינה בכן יקרות שתמצאו את הדרך להחלים בצורה הכי טובה ובריאה והעיקר שזה יבוא מכן מתוך הלב שלכן מתוך הנפש שלכן ומתוך המחשבה שלכן ולא של אף אחד אחר. אני כולי תקווה שזה יגיע בכייף ומתוך אהבה עצמית שמחה אמיתית ומחשבה בריאה.
    אני באמת מאד מאד גאהבכן ומעריכה אותכן ואוהבת אותכן, אני מקווה שנצליח לתמוך אחת בשניה להשתפר ולהחלים כי זה בעצם התפקיד שלנו כרגע.אנחנו עוד צעירות. גיל 17 19 20 וכל החיים לפנינו ואסור לנו לתת למחלה הזו לנצח אותנו כי זה החיים שלנו ולא של אף אחד אחר.אסור לנו להיחלש ולהכנע לקולות הפנימיים האלו הקולות הממיתים האלה...אני מאד מציעה לכן להקשיב לאנשים מסביבנו להאמין למה שהם אומרים לנו, לא להכחיש כל דבר.להקשיב גם אם לא נראה לנו...לחשוב בהיגיון ולנסות לחשוב מה בעצם אנחנו רוצות מהחיים שלנו.
    לכל אחד יש שאיפה וחלום בחיים, אותה הוא רוצה להגשים.כשאתה שקוע בהפרעה אתה לא מצליח לראות זאת, אבל לכל חולה או סובל יש איזה רגע שהוא מתון ויכול לחשוב לפתוח תראש ולחשוב בהיגיון אמיתי..מה אני עכשיו? ומה אני רוצה להיות?. נחכה שהרגע הזה יגיע ונעבוד כדי שהוא יגיע:-)
    אני חייייבת לזוז לישון כי אנחנו נוסעים מוקדם לקחת את גל משדה תעופה:-) איזה כייף, אני מחכה בקוצר נשימה.
    אז ניהיה בקשר יקרות שאתן.
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטע מקסימה

שני
    11/09/2009

יפה ומרגש את שרשמת.שניזכה כולנו ל-א-ו-ש-ר פ-נ-י-מ-י ושלוות נפש..ואהבה עצמית...אמן ואמן.
    שנדע רק אושר מהו...שנדע להאהב ולאהוב...שנילמד לקבל ולתת...אבל הכי חשוב שנילמד לקבל את עצמינו כמי שאנחנו ולא ע"פ ספרות המשקל..ומחשובות רעות וקשות.
    נטע מקבימה תהני עם גל..כי מגיע לך והרבה יותר.
    נשיקות ושבת שלום..שלך-אוסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע המקסימה

נ'
    11/09/2009

תודה על המילים החמות והמרגשות את צודקת במליון אחוז בכך שאנחנו צריכות להקשיב לסובבים אותנו כי הראש שלנו אומר לנו דברים מנוגדים ואנחנו מתפתות להאמין לו. רק היום קרתה לי סיטואציה כזו אכלתי טיפה יותר מדי ונכנסתי ללחץ מטורף התחלתי לבכות לאמא שלי בטלפון והגזמתי את הסיטואציה היא נסתה לדבר אליי באופן מרגיע ומבין וספרה איתי ביחד קלוריות וניסתה לשכנע אותי שלא אכלתי הרבה אבל אני המשכתי בשלי וסרבתי להקשיב לה והיא אמרה שאני חייבת להקשיב לה וזה מה שעשיתי בסופו של דבר ועכשיו אני מרגישה רע עם עצמי קצת אבל אני יודעת שזה יעבור. האמביוולנטיות הזו לא תגמר לעולם. אני מחזיקה לך ולשאר הבנות אצבעות ומאמינה שתצליחו בתהליך.

שבת שלום

אוהבת המון המון המון

נ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסי נ ושיקן המתוקות

נטע
    14/09/2009

אין לכן מושג כמה אני גאה בכן כל אחת ווהתקדמות שלה.
    נ- אני ממש מאושרת שזכית באמא מבינה ותומכת... יש לך מזל גדול!
    ואוסי יקרה. איך את מרגישה עם עצמך?
    שירני - אני ממש מאושרת שמצאת חבר אהוב ואוהב, אשמח אם תשתפי עוד ואשמח לספר לך מהניסיון שלי.
    אוהבת אותכן מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטוש!

קרן אור
    13/09/2009

עכשיו את בטח ישנה עם גל...איך אני נרגשת בשבילך.כשיהיה לך זמן כנסי לכאן ועדכני אותנו...
    ונכון,אנחנו צעירות,החיים עוד לפנינו ואפשרי שנחיה אותם באושר...

מאחלת לך שהשבוע מסך הערפל שאפיין את המחשבות על העתיד יתבהר..
    שבוע מקסים,יקירה!
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה