לכל בנות הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל בנות הפורום
    נטע
    13/09/2009

לבנות גיבורות הפורום! (אני חושש לשנות את שם המשתמש אז ההודעה מגל ולא מנטע)
    שמי גל ואני חבר מאוהב של נטע ,אני מנצל את השעה וחצי שנטע יצאה לטיפול בהפרעות אכילה בשביל לכתוב לכן כמה דברים...(לקחתי אותה ואני אוטוטו נוסע להחזיר אותה חזרה הביתה) אני נמצא בארץ אצל נטע כרגע, במיוחד עבור נטע אהובתי וכמובן עבורי מפני שהיא חשובה לי מכל! אני חייב להגיד לכן שאני מאד מאושר שיש לה -ולכן פורום כל כך חשוב תומך ומעודד אני מתרגש לקרוא את הדברים ולעיתים אני אף מדמיע אני יודע שמה שעובר עליכן אני לא יכול להבין בחיי למרות שאני מאד מנסה להבין!!! אני מרגיש שאני חייב לכן תודה ובמיוחד לך קרן אור מנהלת הפורום החשוב עלי אדמות. אין לי ספק שהרבה מההתקדמות של נטע שלי היפה והמטריפה זה בזכותך וכמובן בזכות עצמה ואני לא אכחיש , כבוד גדול מגיע להוריה היקרים של נטע שדואגים ופועלים ללא הרף.
    תודה רבה ואני מאחל לכולכן תמשיכו להיות כאלו מתוקות להתגבר לתמוך לעזור והעיקר להיעזר ותיתנו לנו לעזור לכם!!!
    הלוואי והיה לי פורום כזה חשוב ותומך להתגבר על מגבלת השמיעה שלי, זיכתן.
    אני מאחל לכן שתרגישו טוב ותצליחו לראות את עצמכן לגלות לנפש שלכן כמה שאתן טובות כמה אתן טהורות ומיוחדות (וכמה אתן ממש לאאאאאאאאאאא שמנות)
    שולח לכן הרבה כוחות חדשים לקראת השנה חדשה ומאחל לכן אחלה של שנה! ועוד משפט קצר ולסיום -קחו את החיים ברוגע כמו היום הרגוע...תעברו את הגלים תשברו אותם אפילו שהם גבוהים אפילו שהם מאיימים ,סוערים תכנסו לתוך הגלגל תתמכו בו הוא יתמוך בכם תנו לו להנשיא אותכן למעלה למעלה להעלות אותכם גבוהה על הגל ....
    ולך-נטע אהובה שלי-אני מת עלייך ואוהב אותך אהבת נפש, שולח לך נשיקה רותחת ותדעי שאני מאמין בך הכי בעולם!!!
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל בנות הפורום

הוספת תגובה

• גל היקר,

קרן אור
    13/09/2009

התרגשתי מאוד לקרוא את הודעתך.אין ספק,אתה כפי שנטע תיארה אותך,מקסים! אני חושבת שיש לה מזל שיש לה מישהו כ"כ חם ותומך ומבין כמוך.אבל ברור לי גם למה-כי היא מדהימה ומקסימה בפני עצמה.
    שמחתי לשמוע ממך,ואני מקבלת בזרועות פתוחות את ברכותייך לשנה החדשה בצירןף ברכות מצידי.
    מאחלת לכם שתמיד תמצאו את האושר,ההכלה ואהבה אחד בשני.
    אני שמחה להיות חלק מזמנים מרגשים כאלו.
    נשיקות לנטע,ולך המון תודה.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור המקרינה קרנייים של אור

נטע
    14/09/2009

לקרן אור המאירה והזוהרת! (ההודעה מאת גל)
    תודה רבה על מילותייך, כנ"ל את .
    אני רוצה להגיד לך שלמדתי ואני עדיין לומד מהמחלה שלכן הרבה מאד. לימדתן אותי מהו בית ספר הנפש...(בית ספר לחיים למדתי מההתמודדויות הבלתי פוסקות שלי על בשרי) אך בית ספר לנפש אני חווה על בשרינו -נטע שלי שהיא בעצם חלק ממני..
    אני חייב להגיד לכן שאני מתפעם מהיכולת שלכן לשתף ולהיפתח ולהסביר את עצמכן מעבר למסך
    זה פשוט מגניב.ואני מתחבר מאד לסיטואציות שאתן מעלות פה וחושב שזה טוב שאתן דנות מתייעצות ומשתפות אחת את השניה בהתמודדויות.זה מזל שיש עולם וירטואלי.
    וכשתצליחו להשפיע ולהגיע למקום בטוח, ואני מאמין בכם שתצליחו. עוד יבוא יום ונעשה לכן מסיבה על כוס קפה ועוגה עם סוכר ואפילו ארוחה טובה ולא צמחונית אני בלי להתבלבל מתכנן לכם ארוע כזה בסבבה כשתודיעו לי שאתן מוכנות. מאחל לכולכן הצלחה בדרך להחלמה ובהחלמה ובכלל בחיים...
    תמשיכי להקרין קרניים של חום אהבה ואור, קרן אור והשמש תשלח לך קרניים חמימות כמו שאת שולחת לכולן:-)
    אוהב ומעריך בלי סוף
    נטע כבר נרדממממת אז לילה מקסים
    גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל יקר,

קרן אור
    18/09/2009

שוב תודה על המחמאות..אכן ריגשת אותי..
    ולגביי הצעתך-אני כבר אוכלת עוגה עם סוכר(וגם שוקולד,אגב),אז אתה יכול לסמן אותי ברשימה שלך ורק תגיד לי מתי ואיפה... (-:

חג שמח,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמ....אני מסמיקה!!!

נטע
    14/09/2009

הי מדהימות שלי! ! !
    תאמת אני בהלם!!! לא יודעת מה לעשות עם עצמי. בשניה הראשונה נבהלתי לראות הודעה בשמי, חשבתי שמישהו אימץ לי את השם שלי...
    מאד התרגשתי לקרוא מה שגל כתב זה מאד עודד אותי , ואני מודה לו מכל הנשמה. תודה גל יקר שלי גם אני מתה עלייך!
    אני מתנצלת שלא יצא לי לשתף אותכם מספיק, כי אנחנו ,גל ואני מנצלים כל רגע ביחד....אז תבינו אותי יקרות שאתן...
    אני אספר לכן הכל! ותדעו לכם היום עברתי דרמה - ואם ראיתם היום את הזוג הכי מאושר בעולם תדעו לכם שזה היה ההורים שלי... והם היו מאושרים לא בגלל שהם זכו בפיס, אלא כי העזתי להכניס לפי חתיכת עוף! מי היה מאמין?(באמת עשיתי את זה רק בשביל גל.).
    היום היתי בטיפול במרכז והיה בסדר פחות או יותר לא היה שום דבר חדש ולא נשקלתי. יש לי קצת כאבים בבטן...אני מרגישה שזה פסיכולוגי בעקבות העוף, באמת בא לי להקיא אבל אני מתגברת בינתיים ושורדת..
    קרן אור שלי- תודה רבה על המילים החמות שלך והמרגיעות, אין עלייך ותודה רבה על מה שכתבת לגל, אני מסכימה איתך בכל מילה:-)
    שירן מדהימה שלי!!! כ"כ התרגשתי לקרוא את מה שכתבת, את לא יודעת כמה חשבתי עלייך במיוחד בימים האחרונים! אני חשבתי להקדים אותך אבל לא הספקתי..כ"כ התרגשתי שיש לך חבר כבר חודש. אני כ"כ שמחה בשבילך ומאחלת לך שתהני איתו ותמצאי בו אהבה אמיתית ומושלמת הבנתי את ההתרגשות שלך , מהמצב החדש זה מאד מוכר לי התחושה של בלבול, אני אשמח אם תשתפי ואני כאן לצידך יקרה שלי.גאה בך מאד על המאמצים לחיות חיים נורמלים.כל הכבוד!!!
    אוסי ו-נ - המתוקות. מאד מאד התרגשתי ושמחתי לקרוא מה שכתבתן לי. זה חיזק אותי מאד ואני אשמח לשמוע שאתן מרגישות יותר טוב כי אני דואגת לכן.איך הולך?
    יש לי טונות מה לספר לכן ואני אספר לכן מתישהו. בינתיים אנחנו מתכוננים לישון אני נרדמת בעמידה אז לילה מתוק מתוקות שלי.
    אוהבת אותכן
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטוש שלנו,

קרן אור
    18/09/2009

כמה אהבה את מקבלת מכולם! אני מקווה שאת מרשה לעצמך להיעטף בה.זה מדהים בעיני.
    וראי מה זה עושה לך-אפילו הסכמת לטעום חתיכת עוף!! ועל זה נאמר שעל כל "הפשעים" תכפה האהבה.מה צריך יותר בחיים??
    קחי את הזמן ותהני עם גל,אל תרגישי חובה להכנס ולעדכן אותנו,פשוט תהני(כמובן שאני תמיד אשמח לדעת ולשמוח בשבילך,אבל זה רק אם מתאפשר לך).
    מאחלת לכם שהאהבה ביניכם תשמור תמיד על הגחלת שלה ושתמיד יהיה לכם אחד את השניה.ואולי שנה הבאה נרקוד ונשמח כולנו בחתונה שלכם..מה אתם אומרים??

שנה טובה יקירה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה