מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור מדהימהנטע16/09/2009
הי קרן אור מדהימה.
מה שלומך???
נהיה פה שקט בימים האחרונים ואני תוהה, מקווה שכולם בסדר ולא קרה שום דבר.
מה שלומך מתוקה? איך את מרגישה באמת? אני מאד דואגת לך ומקווה ששלומך טוב.
אצלי התקדמתי קצת עם הענינים לגבי שנה הבא גל מאד עוזר לי בזה אני מקווה שכבר בסופשבוע יהיה לי החלטות סגורות.
שבוע הבא מחליפים לי דיאטני ואני חוששת להתחיל הכל מההתחלה זה מפחיד אותי שאצטרך "ללמד" על עצמי ...מפחדת שאצליח להכחיש את המציאות ו"לעבוד" על הדיאטני שאני בסדר...אוכלת כמו שצריך וכו.
אני מקווה שיהיה בסדר ואני אעדכן.
אוהבת המון
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע המדהימה:
תקווה17/09/2009אני יודעת שההודעה לא נועדה לעיני אבל רציתי בכל זאת להכנס לבדוק מה שלומך.. אז איך את באמת?
אני שמחה לקרוא שהחלטות לגבי השנה הקרובה מתגבשות ומאחלת לך בזה את כל ההצלחה שבעולם.
אני יודעת גם מהנסיון שלי שלא קל להחליף דיאטנית וכל החששות שלך לגטימיות לגמרי- אבל יקירה תהיי את עצמך ותבואי עם ראש פתוח מתוך נכונות שהיא תתן לך את כל העזרה שאת זקוקה לו.
אשמח לשמוע קצת יותר ממך..
תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום נטע,
קרן אור18/09/2009לגביי עניין הדיאטנית-אני מבינה שזה לא פשוט עבורך להחליף מטפלת,בייחוד שהתרגלת לקודמת והיא עברה איתך מסלול לא פשוט ביחד,אך יחד עם זאת,היום כשאת במקום אחר עם עצמך,הרשי לעצמך להיפתח גם אליה ולהתייעץ איתה כיוון שאני מאמינה שתמיד אפשר ללמוד מכל אחד משהו נוסף ולסגל אותו בחזקת טיפ לחיים שלנו באופן שמתאים לנו.
ולגביי-אני בתקופה קצת רגישה מבחינה פיזית.אבל עושה את המקסימום שמוטל עליי כדי להתחזק ולהחלים.לא תמיד יוצא לי לענות להודעות בקצב שהייתי רוצה בגלל זה,אבל אני תמיד קוראת ומגיבה ברגע הראשון שאני יכולה.
שתהיה לנו שנה טובה ובריאה,שנלמד לקבל את עצמנו ולהבין שאנחנו מספיקות בדיוק כפי שאנו.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)