תעזרו לי,אין לי כוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי,אין לי כוח
    אולגה
    17/09/2009

שלום קרן אור,זאות שוב אני אמא של גיטה כתבתי לך כבר,אנו חזרנו מחופשה באילת האמת שזה אי אפשר לקרוא לחופשה אחרי כל משעברנו שם,זה היה סיוטתזה טרגדיה לכל המשפחהתאנו רק רצינו שזה יגמר יותר מהר.גיטה כמעט לא אכלה שם,ולא שתתה אפילו מים היה קשה לשכנעה אותה לשתות.אתמול כשחזרנו לקנו אותה לבית חולים עשינו כל הבדיקות,הדופק היה 54-57 ורצו להשפז אותה,אחר כך בדקו שוב,כשהיא אכלה קצת הדופק היה 70 וכל הבדיקות היו טובות.
    אני רוצה לשאול אותך לגבי 21/9 אנחנו עם גיטה ובעלי בבית חולים שניידר,האים אשפזו אותה שם,
    האים ישליחו אותנו בחזרה ויתנו הוראות,אני לא יודעת האם אנחנו נצליח,אנחנו מפחדים להבד את השכל,האם אנחנו צריכים להתעקש שישארו אותה שם?
    אני לא יודעת הראש שלי מתפוצצץ משאלות שאין אליהם תשובות,מבקשת תעזרו לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי,אין לי כוח

הוספת תגובה

• אולגה שלום,

קרן אור
    18/09/2009

צר לי על החוויה הלא נעימה שעברה עליכם במה שאמור היה להיות החופשה שלכם.
    כתבת שגיטה הרגישה לא טוב ושרצו לאשפז אותה,מדוע לא עשית זאת??
    לגביי שניידר-אני יכולה להבין שקשה לך,ושרגשותייך בוודאי מעורבים ואני גם מניחה שגיטה מנסה להפעיל מניפולציות ריגשיות עליכם כדי שלא תאשפזו אותה,אבל נראה לי שהמצב יצא מכדי שליטה-גם שלה וגם שלכם.ואני חושבת שהטיפול הכי טוב שאתם יכולים לעשות עבורה הוא כנראה לאשפז אותה.זה אומנם קשה,כי מדובר בחודשיים-ארבע חודשים,אבל נשמע שזה מה שיעזור להציל אותה.אני גם שומעת ממך כמה קשה לכם כמשפחה לטפל בה ולעזור לה,וזה טיבעי ומובן,כי אנורקסיה היא מחלה מורכבת שדורשת טיפול מערכתי,אובייקטיבי ולא כזה שמונע באופן ריגשי.
    ברור לי שגיטה תנסה לשכנע אותכם לתת לה עוד צ'אנס,אל תפלו בפח הזה.זה לא נכון במצב המשבר בו אתם נמצאים לאפשר את זה,לא עבורכם ולא עבורה.היא צריכה כרגע,לפי מה שאת מספרת,סביבה נייטרלית שתתן לה מענה מקצועי .נשמע גם שמצבה הפיזי דורש התערבות מידית!
    תגיעו לאינטייק ,קבלו הערכה של מצבה הן הפיזי והן הנפשי,ואם הצוות ייעץ לכם שהכי נכון כרגע הוא אשפוז,אל תהססו לרגע.ניתן וצריך להחלים מהפרעת אכילה וככול שתופסים אותה בשלב מוקדם יותר גדלים הסיכויים להחלמה מלאה.

מאחלת לכם לשנה הקרובה רק בריאות,שלווה ורוגע.
    אשמח אם תמשיכי לעדכן אותי.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה