לקרן אור תקווה ושירן היקרות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור תקווה ושירן היקרות!
    נטע
    18/09/2009

הי יקרות!!! מה שלומכן?
    קרן אור שלי, הצטערתי לקרוא שאת חלשה פיזית. אני גאה בך!!! אני מאד מעריכה אותך על כל ההתמודדיות שלך..את גדולה מהחיים!!!
    תקווה אהובה- אני שמחתי שהגבת לי בנוגע לדיאטני מאד עזרת לי., תודה יקרה!!!
    שירן מדהימה שלי, את חסרה בפורום ....מקווה שאת בסדר ועושה חיים:-)
    אוהבת אותכן מאד
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטע יקרה

שירן
    18/09/2009

מה שלומך?
    אני שמחה לשמוע שאת עם החבר נהנית ועושה חיים והלוואי וזה רק ימשיך כך.

אני יודעת שעולות לך הרבה מחשבות לגבי העתיד שלך, לגבי מה את רוצה לעשות בהמשך וכו'. גם אותי זה ליווה תקופה די ארוכה בתחילת ההחלמה שלי עד שבעצם כבר שכחתי מהדבר הכי חשוב והוא -ההחלמה שלי. זה היה הדבר הכי חשוב ועדיין הדבר הכי חשוב לו אני צריכה לדאוג.

וגם לך אני אומר את אותו הדבר- אני יודעת שקשה מאוד לא לחשוב קדימה על תוכניות ועל עשייה וזה טוב ומצוין שיש לך שאיפות משל עצמך. שימרי עליהן, אך חשוב שתזכרי שכרגע חשובה יותר מכל החלמתך והתחזקותך מול המחלה הזו.
    הרי מה שווה שנגיד תתחילי ללמוד/תלכי לשירות לאומי בעוד את חלשה פיזית/נפשית? לא כך?

אני מעודדת אותך לחשוב קודם כל בתקופה הזו על הבריאות שלך. השנה הזו שהייתי בהחלמה הייתה שנה כ"כ חשובה ומכרעת עבורי. היום אחרי שנה אני כבר מרגישה שאני במקום אחר. אומנם עדיין לא בשלה ללימודים ולכל מיני התקדמויות בחיים אך עדיין מרגישה יותר חזקה מלפני שנה וזה משמח אותי.

ארוחת החג עברה לי בקלות השנה! אני כ"כ שמחה להגיד את זה ואני אפילו לא מאמינה שאני כותבת שזה עבר לי בקלות . מי היה מאמין אה?

איך עברה לך ארוחת החג? אני מקווה שגם לך עבר די בקלות וגם אם לא זה בסדר. אל תשכחי שאת נמצאת בתהליך כרגע וחשובה הדרך יותר מהכל.

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ותמשיכי לעדכן.

שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה