אנורקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנורקסיה
    בת-אל
    20/09/2009

יש לי אחות שסובלת מאנורקסיה קשה מאוד היא בת 26 שוקלת 37 קילו והגובה שלה הוא 1.57 השאלה שלי היא אם אנחנו המשפחה שלה יכולה להוציא לה צו מבית משפט כדי לאשפז אותה בחזרה בהפרעות אכילה בתל השומר כי המצב שלה מאוד חמור בתודה מראש בת-אל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנורקסיה

הוספת תגובה

• בת אל יקרה,

קרן אור
    20/09/2009

לפי מה שאת מתארת הBMI של אחותך הינו 15.04 ונחשב מאוד מאוד נמוך.אין ספק שבמשקל כזה היא צריכה להיות תחת השגחה רפואית באשפוז.אך,לצערי,אשפוז בכפייה הינו בעייתי בה"א,כיוון שכדי שפסיכיאטר מחוזי יוציא צו אשפוז כפוי יש צורך להוכיח שאחותך מנותקת מהמציאות,מסוכנת לעצמה ולסביבתה.בה"א מתקיים רק עיוות של המציאות,בעיקר בהקשר של תפיסת הגוף.לכן הייתי מנסה לגייס את המאמצים בלהיות לצידה,ממקום לא שיפוטי,לעטוף אותה באהבה,ולגרום לה להכיר בכך שיש לה בעיה ושאתם מוכנים לעמוד לצידה בכל מה שידרש כדי שתחלים,תנו לה להרגיש בטוחה שבעזרתכם היא לא תיפול...
    ניתן גם לזמן פסיכיאטר שיגיע לביתכם ויעריך את מצבה הנפשי.
    את מוזמנת גם לתת לה להכנס לפורום הזה ואולי אצליח לשכנע אותה לפנות לטיפול.

בהצלחה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה