שירני ונטע היקרות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירני ונטע היקרות!
    קרן אור
    23/09/2009

ראשית,תודה רבה על ההתעניינות והדאגה לשלומי,וכן על המחמאות שגרמו לי להסמיק קלות...
    מצבי הפיזי התדרדר שבוע שעבר בגלל הקאות שגרמו להתייבשות,אבל נמצאה הסיבה,וכנראה שזה בגלל הכימו וההקרנות שעברתי עד לא מזמן.מבחינת הגידול-מצבי דווקא משתפר,אני בהפוגה מהטיפולים הקשים,אבל נמצאת בביקורת תמידית,יום כן יום לא בבי"ח.בסה"כ אני מתאוששת וזה יקח זמן,יהיו נפילות ,בכ"ז הגוף שלי מתמודד כרגע עם מחלה קשה.הפסקתי לעבוד סופית,אני באשפוז בית השגחתי כך שאם המצב יחמיר הוריי ישר תודרכו איך להגיב,ואחה"צ אני חוזרת הביתה כשהילדים חוזרים מהגנים ובעלי נמצא ואז אני איתם.אז הסירו דאגה מליבכן,אין חשש לשלומי וסה"כ מצבי כרגע נמצא בניטור ושליטה.

נטע-הצטערתי שיצאת מהחג עם תחושה של נפילה וקושי אבל חשוב לי לומר לך שלי זה דווקא נשמע שהתמודדת כמו גדולה!!! הרי ישבת ואכלת את ארוחת החג,אז למחרת היה לך קצת קשה עם האוכל אצל הדודים,אבל בכ"ז לא ויתרת ועוד יצאת למסעדה עם גל..לפני זה טעמת עוף..אלו צעדים חשובים וגדולים.נכון שיש עוד לאן לשאוף ומה לשפר,אבל זה מגיע לאט לאט,בדיוק כפי ששירן לא האמינה שנה שעברה(וכן שירן,אני עוד זוכרת את מה שכתבת כאן שנה שעברה על הקושי שחווית בחג ועל החששות ואני שמחה להבין כמה התקדמת מאז למרות שלא ממש האמנת שתגיעי לרגע הזה,נכון??)
    שמחתי גם לקרוא שהחלטת לחכות עם העבודה ועם השירות הלאומי,אני חושבת שזאת החלטה נכונה עבורך.חשוב כרגע שמירב מאמצייך יגוייסו להחלמה.הכול יחכה לך לאח"כ,תאמיני לי.את צעירה יש לך עוד כ"כ לפנייך,לחוות,ואת תגיעי לשם.
    מה שאותי מטריד הוא איך הגעת למצב של התייבשות שהצריכה עירוי-משלשלים??הקאות??זה הרי לא סטנדרטי במצב אחר....
    לגביי הדיאטנית-אני שמחה שאת נותנת לזה צ'אנס.קשר ואמון,כפי שאת יודעת,דורשים קצת זמן.ואין כזה דבר "אני מקווה לעמוד בתפריט" אל תקבלי אופציית ויתור כבר מעכשיו,את הולכת לעמוד בתפריט הזה !! אני מבינה שזה קשה ,אבל לשם כך תני לגל לעזור לך במקומות האלו שאת מרגישה שבא לך לוותר על משהו בתפריט כי "לא יקרה כלום"...אני בטוחה שהוא ישמח מאוד להיות לעזר.
    וגם אם תסטי מהתפריט,חשוב מאוד לדווח על זה לדיאטנית שבוע הבא.בסה"כ כולם רוצים בטובתך,ולוקחים בחשבון גם נפילות.(הטריד אותי שכתבת מקודם שאת לא יודעת מה לספר,מה להסתיר-אז על זה יש לי רק תשובה אחת-לספר הכול,גם אם זה מבייש או לא נעים או שאת מפחדת לאכזב..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירני ונטע היקרות!

הוספת תגובה

• המשך..

קרן אור
    23/09/2009

שירני-אהבתי מאוד לקרוא את מה שכתבת לנטע בנוגע ללוותר לעצמנו,לנהוג כלפיי עצמנו בחמלה וסלחנות,תוך קבלה עצמית.אני כותבת לך על זה רבות,ואני שמחה שזה הצליח לחלחל.
    אני גם שמחה מאוד לקרוא שאת מרגישה יותר מחוזקת,בעיקר נפשית,עד כדי כך שאפילו החלטת לדחות את האופצייה התרופתית.אני מבטיחה לך שמיום ליום את אפילו תתחזקי יותר ויותר,ואז-השמים הם באמת הגבול.את תוכלי להיות נטע חופשיה כפי שרצית,כפי שאת ראויה להיות!!

מאחלת לכולנו ימים קלים יותר שיבואו,
    ושוב תודה נשמות יקרות!
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור של כולנו

שירן
    23/09/2009

יקרה שאת!
    נרגעתי קצת אחרי הדברים שכתבת, אני שמחה לשמוע שאת יותר יציבה במצב ושיש הפוגה מבחינת הטיפולים.. הלוואי וזה ימשיך כך!
    מרגיע גם לדעת שהפסקת לעבוד אני חושבת שבמצבך עבודה זה כרגע לא בא בחשבון את צריכה לנוח ולהתאושש ואני שמחה את עושה את זה.

טוב לדעת שיש מי שנמצא שם ותומך בך, הבעל וההורים ותדעי שגם אנחנו כאן אפילו שאנחנו רק בקשר וירטואלי אנחנו נמשיך לתמוך בך ולחזק אותך כי אין לנו ספק שאת חזקה ומדהימה ותצאי מזה בסוף!

תודה רבה על כל החיזוקים שאת נותנת לי..בהחלט כל מילה שלך שווה זהב וכל הדברים שאמרת לי עד עתה, בכל הזמן הזה בפורום- חילחלו והצליחו לגעת בי ולהגיע אלי לתודעה.
    אני תמיד לוקחת את הדברים שלך לתשומת ליבי!
    ורוצה להגיד לך תודה על כך שהיית לצידי בזמנים הקשים שרציתי כבר לוותר ונתת לי המון תקווה וכוחות מחודשים.

מאחלת לך שהשנה הזו תהיה לך שנת בריאות חוזק ועוצמה!
    אמן.

עדכני אותנו בהמשך לגבי מצבך.
    אוהבת אותך מאד מלאך שאת!

שירן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקסימה שאת!

קרן אור
    23/09/2009

אני מבטיחה שכל עוד אוכל ותרצי בכך אעמוד לצידך ואמשיך להחזיק בתקווה עבורך בימים קשים,כשנדמה שהיא לא קיימת.כפי שיש אנשים מופלאים שעושים זאת עבורי.
    מחממת את הלב הידיעה שאת משמרת את דבריי ואותי בליבך!

אהבה,כוחות וחיבוק אמיץ וכנה.
    אמן!
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב נטע ושירן,

קרן אור
    23/09/2009

אשמח אם זה בסדר מבחינתכן לדעת באיזה מרפאה אתן מטופלות,כדי שנוכל לפתוח במה להמליץ בשביל החדשות כאן בפורום ,ממקום אישי ,על פנייה לטיפול.אני בטוחה שזה יכול לעזור.
    אבל אם לא,אז לא חשוב.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה!

שירן
    27/09/2009

קודם כל תודה על הדאגה שלך, אני באמת מעריכה אותה מאוד!

לגבי עניין הצום, אני מרגישה שהשנה אם אחליט לא לצום זה יהיה מעין הצהרה כזו בה אני בעצם אומרת לעצמי ולאחרים: "אני לא צמה כי אני עדיין חולה. אני עדיין שבויה של האנורקסיה, ולכן אני עדיין נבדלת ושונה".
    אני לא מרגישה שאני רוצה לצום ממקום חולה או משהו בסגנון אלא כי באמת כל השנים נהגתי לצום וזה מנהג אצלי וגם אצל בני משפחתי.
    מה שכן מכל הסיבות שציינת מקודם למה לא לצום- התחברתי לסיבה האחרונה שאמרת שהצום עלול לעורר פלאשבקים , ומזה אני מאוד פוחדת. אני יודעת שיהיה לי קשה לא לאכול יום שלם ואין לי מושג איך הגוף שלי יקבל זאת <למרות שהוא במצב כבר הרבה יותר טוב> ובכלל איך הנפש תתמודד עם זה.

הדיאטנית שלי אמרה שבמידה וארגיש שאיני יכולה לצום אוכל תמיד להפסיק את הצום באמצע וזה מה שאעשה. אני מקווה להיות אמיצה מספיק כדי לעשות זאת, כי בכל זאת נורא קשה לי "לעבור" על הדת, אני לא בשלב של חולי אלא בשלב החלמה ואני די מרגישה שעכשיו אסור לי להפסיק את הצום משום סיבה שהיא, כי אני לא חולה כבר <ולכן לא מגיע לי>. מה דעתך?

אני רוצה לשתף אותך בעוד משהו. אתמול ישבתי בבית קפה לאכול ארוחת ערב ואת לא תאמיני באיזו קלות צלחתי את זה! זה לא יאומן.. החשיפות עשו את שלהן ללא ספק. איך שהגיעה המנה שלי לא חשבתי על שום דבר רק על לאכול ולהינות. לא היו רגשות אשמה כמעט, כלום.. ואחותי שישבה על ידי לא האמינה ואמרה לי: "וואו את אוכלת כמו בן אדם רגיל!" זה מאד ריגש אותי לשמוע את זה אבל מצד שני זה איכזב אותי..ליתר דיוק איכזב את המחלה יותר!

המילים האלה :"בן אדם רגיל" הרגישו למחלה כמו משהו מאד לא בסדר, לא ייחודי מספיק, לא טוב מספיק.
    והרגשתי פחד.. מהקלות הזו שזה עבר לי.. שאולי אני בסוג של אשליה ואני חושבת שהכל בסדר כשאני מרשה לעצמי כך לאכול בחוץ.. אבל בעצם אולי זה יתנקם בי אח"כ במשקל ובמצב הנפשי..

אני מאוד פוחדת..אני לא יודעת אם הדרך החדשה הזו שאני הולכת בה כרגע תהיה טובה לי ולא תפיל אותי בסוף. סיפרתי לך על החלטתי גם להפסיק לעשות ספורט משום שכרגע אני מרגישה שזה מגיע יותר ממקום חולה שרוצה אותי בצמצום ולא ממקום בריא. אז החלטתי להפסיק ואני שלמה עם החלטתי זו אך עדיין מאוד מבוהלת ומפוחדת מאיך שהגוף שלי עלול להגיב לחוסר פעילות גופנית. מה יהיה עלי אם עכשיו אני הרבה פחות פעילה, זה מטריד את מנוחתי פעמים רבות אבל אני לפחות מרגישה שאני לא עושה משהו מתוך אילוצי המחלה וזה מקל עלי.

היו לי 3 וחצי חודשים של פעילות נמרצת אפשר לומר. עד שהחלטתי להפסיק עם הספורט ולחזור לעצמי.. לשירן של פעם. שלא אהבה להתעמל ודברים אחרים חוץ מאוכל העסיקו אותה.
    אך עדיין רגשות האשמה הם שם וגורמים לי להרגיש שאני עושה משהו לא בסדר..
    עכשיו גם נהיה עבורי קשה לאכול מבחינה נפשית משום שאני יודעת שאני לא הולכת לקזז את זה בשום צורה וזה מבהיל נורא.

אשמח לשמוע מה את חושבת על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    27/09/2009

יקירה אני מאחלת לך גמר חתימה טובה ורק בריאות <שאין לי ספק שתגיע בסוף!>

אוהבת אותך ,
    שירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה