מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולן!שלי11/09/2007
מה שלומכן יקירות?
אני כאן לכמה דקות, הפסקה קלה מהנקיונות והסידורים.
מקווה שכולכן רגועות ושמחות לקראת החג, למרות שעבור כולנו ארוחות חג ומפגשים משפחתיים צפופים אינם חוויות קלות... אז מלבד שנה טובה, אני מאחלת לכולנו התמודדות בריאה בימים הקרובים, כמה שפחות קונפליקטים פנימיים או פיצוצים משפחתיים!
אני במצב רוח טוב למדי, מנסה להעמיק ולחזק תחושת אופטימיות שנפלה עלי לכבוד החג.
שמחה שהגעתי לתחילת השנה החדשה הזו - וליום הולדתי ה 30 שחגגתי לאחרונה - במצב בו אני נמצאת. בהחלמה ולא במחלה.
עבורי זו התחלה חדשה כפולה - שנה חדשה, עשור חדש, ויש למה לצפות!
חוץ מזה, גם הייתי השבוע במפגש שני בטיפול המחודש, ואספר על כך בהמשך.
יום נפלא לכולכן, ובעיקר - שנה טובה ומתוקה, שנה של בריאות ושלווה!
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלינקה יא מדהימה!!!
בלונדי11/09/2007שלום לגברת שלינקה!!
כמה כייף לקרוא את הודעותייך!!!
כל יום, מרגישים את השיפור ואת הדרך הענקית שאת עושה פה, ונותנת לנו זכות להיות שותפות מלאות!
אני לא יכולה שלא להתרגש מהמקום שאת נמצאת בו כעת וזה פשוט מחמם לי את הלב, כי אני קוראת על בחורה חזקה ואמיצה שנלחמת בכל השדים, מזיזה הצידה את המחשבות הרעות, וצועדת בגאון לעבר שמטרה הנכספת!!
אני גאה בך כל כך, ויש לי צמרמורת בעת כתיבת שורות אלה. אני לא מאמינה כמה כוחות יש לבחורה אחת, לגבור על הכל!!
אין לך מושג בכלל איזו דרך את עושה. את חזקה ואמיצה, ונפלאה!!! ואני מעריכה את המלחמה הענקית הזו.
התחלת את השנה ברגל ימין, ואני בטוחה כי השנה תמשיך כך, כי קוראים בדברייך כמה את רוצה להתרחק מהחולי.. זה מוקרן כל כך חזק בכל מילה שלך!!
שתהיה לך שנה מאושרת ובריאה! שנה של כוחות חזקים והרבה אור ואהבה!
שיהיה לך רק טוב!!
וחג שמח כמובן!!
אוהבת מאוד
בלונדי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שלי יקרה!
אני12/09/2007
תמיד כיף לקרוא הודעות המפזרות אופטימיות לכל עבר. משמח אותי מאד לדעת שכוחך במותנייך ושאת צופה טוב לבאות. את יודעת מה תמיד אומרים - "תמיד תקווי לטוב ביותר ותצפי לרע ביותר". כך אני נוהגת, ומסתבר שזה די בעזרי.
לגבי מחר - אני ממש לא מתכוונת לנקות כי אני לא כ"כ במיטבי. אני גם לא בטוחה בכלל שאפציע באותו מקום בו תיערך ארוחת החג, אם כי אני מאמינה שבסוף אני כן אלך. רציתי לאפות להם עוגה, או, יותר נכון - שתי עוגות (כי אם כבר אני מפעילה את התנור הגדול, אז עדיף לנצל..."מה, לא ככה??"), אך אז נזכרתי שהמיקסר שלי התקלקל כבר לפני איזה חצי שנה וטרם טרחתי לתקן אותו. אז חסל סדר עוגות...
מה שכן, אוכל לאפות פשטידות נאות לחג (אני חולמת על קישואים או ברוקולי), אך לשם כך אצטרך שוב לסור למרכול הקרוב, וממש לא בא לי להיכנס בשערי הסופר בערב חג. זה סיוט שעדיף להימנע ממנו.
טוב, אני מניחה שאחליט כבר מחר. קודם תנו לי לקום בבוקר כאחת האדם...
לגבייך יקירה, כפי שכתבתי לעיל - תגיעי מוכנה לשולחן ה"קרב", אך לא בגישה של אנטי. השתדלי להקשיב לגופך ואפילו ליהנות מהאוכל שיוגש בארוחה. מקווה שיעבור לך בקלות וללא כאבים.
ליל מנוחה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה כרונית יקרה!
שלי12/09/2007את אכן נשמעת לא כל כך טוב, האם החגים משפיעים עלייך, או סיבות אחרות?
בכל מקרה, מקווה שתבחרי להעביר את הערב באופן הנכון עבורך, אם קשה לך מידי עם המשפחה - המנעי. אם רע לך לבד - הצטרפי למשפחה או לחברים. ברור לי שקשה להתחמק מארוחת חג, לי קשה אפילו להתחמק מארוחת שבת, אך נראה לי שאת במעמד ובגיל בו את בהחלט יכולה להחליט לבד מה מתאים לך היום.
ובעיקר מקווה שעם השנה החדשה ישתפר מצב רוחך, וכל מה שעוד תרצי לשנות ולשפר. מקווה שמחשבות אופטימיות יגברו על אלו השליליות, שהחלק המואר שבלב יכסה על זה המוצל, וששעות נדודי השנה יהפכו לשעות של שינה עמוקה ומתוקה...
אם הייתי פוגשת אותך הערב, לארוחת חג, הייתי מביאה לך זר חמניות (תמיד מעורר חיוך) וספר טוב ללפני השנה!
אז קבלי את מתנותי הווירטואליות וקבלי את השנה החדשה בחיוך גדול!
שלך, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)