מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב וחג שמח!!!בלונדי12/09/2007
אתן בוודאי בעיצומן של ארוחות חג משפחתיות...
ואני חזרתי מחדר הכושר, התקלחתי, הכנסתי בגדים למכונת כביסה, הכנתי קפה שחור + שוקולד והנני כאן!!
ועוד מעט נתחיל להתארגן לחפש לעצמנו דרך נאותה לחגוג את ערב השנה החדשה..
דיברנו עם המשפחה וכמובן שעלו לי דמעות בעיניים מרוב געגועים..אבל אף אחד לא שמע.. והכל בסדר.
אז מקווה שאתן נהנות לכן ותבואו לספר איך היה ואילו דברים טעימים אכלתן!!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בלונדי
קרן אור12/09/2007הי יקרה,חזרתי לא מזמן מארוחת החג.היו דברים טעימים כמו שרק אמא יודעת להכין.החריימה המדובר,לוביא,במיה,קציצות לוף,ריבות מדהימות,בקלוואה,כונפה וכד'.בקיצור אני הרי חייבת לטעום מהכל.ועכשיו אני מתחרטת כי יש לי בחילות איומות,עד כדי כך שאפילו הסתננה לי מחשבה לראש להקיא ולגמור עם זה...כ"כ הרבה שנים לא היה לי את זה...בקיצור,אני לא אכנע לזה אני אלך לשכב במיטה להרים את הראש.לקחתי עכשיו גם כדור פרמין,הוא בטח יתחיל לעבוד והבחילה תעלם..
בקיצור אני נכנסת לישון,היתה לי תקופה עמוסה ולחוצה בשבועיים האחרונים,ונראה לי שזה מתחיל לתת את אותותיו,אז אני הולכת לישון ובטוחה שמחר אקום רעננה.
אז תהני לך בארוחת הערב.
ואני מקווה שכולן סיימו את הערב בסדר,וללא גיחות מיותרות לשירותים...אני מאמינה שיהיה בסדר.
וכרונית-לא שמעתי ממך יקרה,תני אות חיים...התגעגעתי....
לילה טוב משפחתי,
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)