לילה טוב וחג שמח!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב וחג שמח!
    אני
    13/09/2007

מה שלומכן וכיצד עברה עליכן ארוחת החג? אני מקווה שכולכן נהניתן ואף הרשיתן לעצמכן להשתטות קצת...

קרן אור, בלונדי ושלי - תודה רבה על הדאגה שלכן, אני מאד מעריכה את זה, אבל אני ממש בסדר ואין מה לדאוג! לא קרה שום דבר חריג, חס וחלילה, ואני מרגישה כביום-יום. שלי - לפני חגים הרגישות אצלי תמיד גבוהה בגלל ההיסטוריה המשפחתית שלי, אבל חוץ מזה הכל כרגיל.

שיתפתי אתכן אתמול בלבטיי לגבי "ללכת או לא ללכת" (זאת השאלה...), ולכן אעדכן. אז התלבטתי והתלבטתי מה לעשות - האם ללכת או לא, ולבסוף החלטתי שכן אלך. לבשתי בגדים יפים (ושחורים), סידרתי את השיער, משחתי על שפתיי ליפ-גלוס מנצנצץ קלות ושמתי פעמיי לכיוון בית דודיי - המקום בו נערכה ארוחת החג. או-קיי, אז היה נחמד והכל, אבל אני לא יכולה ליהנות מכלום ברגע שזה נוגע למפגשים עם המשפחה הגרעינית שלי, ולכן פרשתי מוקדם יחסית- בעשר ורבע.

אז זה מה שהיה אצלי, ועכשיו אליכן.

בלונדי - כיצד עבר עליכם הערב בסופו של דבר? האם יצאתם למסעדה נחמדה? אני מקווה שנהניתם ושחגגתם בפרטיות.

שלי - תודה רבה לך על הברכות הנפלאות, על הזר ועל הספר! חחח... אני מתה על חמניות ועל פרחים בכלל, כך ש"קנית אותי"! ואיך עבר עלייך החג ומה שלום הבטן?? מקווה שעבר בשלום.

קרן אור - תודה רבה מתוקה על הכל! אני מקווה שהבחילה עברה ושלא הקאת בסוף. המאכלים שהזכרת עשו לי תיאבון... אצלנו במשפחה המורחבת לא נוהגים להכין הרבה דברים ו"להשתולל" עם האוכל. מכינים מנה אחת, תוספות, איזה סלט ונגמר הסיפור. מצד אחד זה טוב כי את לא מתפתה לזלילות מיותרות, אך מצד שני - זה חג ודווקא בא לך לטעום מטעמים... בכל מקרה, אני מקווה שנהנית מהאוכל ומאווירת החג הלבבית - זה הכי חשוב!

שיהיה לכולכן חג שמח ותפרגנו לעצמכן טוב!

ליל חלומות מתוקים...

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב וחג שמח!

הוספת תגובה

• ליל ראש השנה שמח!!!

בלונדי
    13/09/2007

שלום לכולן ובמיוחד לכרונית שעוד משוטטת פה..

קרן אור- אני מצטערת לשמוע על הבחילות אך מקנאה בך בכל מיני המאכלים שגרמו לי להזיל פה ריר...מממ! תרגישי טוב ותעברי את הלילה בשלום ומחר כבר תקומי כמו חדשה.

כרונית- תודה מתוקה. יופי לקרוא שהכל בסדר איתך. נראית לי לא משהו...שמחה לשמוע שיצאת בסופו של דבר והלכת לחגוג, ואפילו אם לא להרבה זמן. זה גם נחוץ לפעמים.. זה יותר נעים מלשבת לבד בערב חג. גאה בך מאוד!!
    ואגב- אני חולה על פרחים ובכלל על צמחים..!! ובטח שעל ספרים!!!

ואנחנו פה, התלבשנו יפה (ברור שלבשתי שחור, כרונית!), ונסענו לעיר הבירה למסעדה מקסימה ואותנטית. אכלנו אוכל מדהים ומטעמים שמעולם לא טעמנו... היה טעים אך לאחר הארוחה האוכל איים לעלות. אך התגברתי על עצמי ולא עזרתי לו לצאת, כמובן.

לאחר הארוחה שוטטנו קצת בעיר המדהימה הזו, ספגנו את חיי הלילה, ונסענו היישר אל המאפייה לקנות סופלה + גלידה, להמשך החגיגה בבית.... שני דובים שכמונו!!! וכעת אנחנו שרועים פה בסלון, לאחר ארוחה + קינוח שווה... וחושבים כבר מחר על שעת חדר הכושר שלנו.. קצת הגזמנו היום! אבל לא נורא, זהו יום חג! (הבעיה שאצלנו כל דבר נהייה "סיבה למסיבה" ואנחנו נוטים להגזים עם האוכל.. ובייחוד עם המתוקים!)

הערב התחיל ברגל שמאל, בשל מתח ביני ובין בעלי, אך הכל הסתדר והמשיך בצורה טובה והצלחנו ליהנות..

אז זהו, זה ערב ראש השנה שלי.. לא מסעיר אך בהחלט שונה ומיוחד מכל מה שהיה לי אי פעם בערבי חג!!

ולכן, בנות יקרות- מאחלת לילה טוב ונעים!

אוהבת

בלונדי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה