מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו:(just_dance13/09/2007
הבטן שלי השתגעה לחלוטין
כבר כמה ימים אחרי שאני אוכלת יש לי כאבי בטן איומים עירוב של בחילה/צרבת/כאבי מחזור... זה מרגיש ממש כאילו הגוף שלי דוחה את האוכל- כל מה שנכנס חייב לצאת..
אני מניחה שזו אחת התוצאות של החודשים האחרונים אבל.. אממאאא זה כואב! מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טליוש
קרן אור13/09/2007מה שלומך???איך עבר עלייך החג???
אני מניחה שהפתרון טמון באכילות קטנות למשך כל היום,עמ"נ להרגיל את הקיבה לאוכל.ברור לי שהחודשים האחרונים לא עברו עלייך טוב,ושלא אכלת כ"כ,ועכשיו הקיבה התכווצה.אבל אל תכנעי לזה.תאכלי שש ארוחות קטנות מפוזרות למשך היום.
אבל את יודעת שזה טיפול נקודתי כי הטיפול האמיתי הוא להתחיל להתמודד עם הבעיה.
אני מקווה שהשנה החדשה תגרום לך להבשיל בנושא,ולהבין שאת צריכה טיפול יקרה.לצערי אין קיצורי דרך.הדרך להרגיש טוב מבפנים היא להתמודד באמת,לעבור את כל המסלול ולצאת ממנו מחוזקים.
שנה טובה,ואני מקווה שאת כבר חשה יותר טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליוש מתוקה
שלי14/09/2007מאד מזדהה עם כאבך, הפיזי והנפשי. אם את זוכרת, גם אני הרגשתי כך אחרי כל ארוחה כמעט עד לפני כמה שבועות.
אך זה שיעור חשוב עבורך - כאשר אנו מתעללים בגופנו, מונעים ממנו תזונה סדירה, הוא מגיב מייד. תקופה קצרה של הרעבה עצמית מספיקה כדי לגרום נזק וכאב. המערכת מגיבה מייד, היא בטראומה.
כמו שקרן אור כתבה - נראה לי שהפתרון היחיד לכאבי הבטן, הבחילות והצרבות הוא כמה ארוחות קטנות ביום. להמנע ממזון חריף או מתובל מידי, להמנע ממאכלים כבדים מאד כגון בשר, להעדיף ירקות מבושלים על טריים.
תוך כמה ימים תרגישי הרבה יותר טוב.
הבעיה עם הכאבים האלו שהם מעודדים מייד חזרה לדפוסים האנורקטיים. הרי כשאת לא אוכלת, לא כואב לך. לתחושת הרעב התרגלת כבר מזמן, נכון? היא כלל לא מטרידה אותך.
תזהרי! תמשיכי להתעקש ולאכול למרות הכאבים, אל תשובי לצומות.
אני יודעת זאת כי בכל ניסיון החלמה קודם, מה ששבר אותי היה הקושי לעכל. הבטן שמתנפחת, הצרבות, הבחילות, שלחו אותי שוב לאסלה.
תתמודדי באומץ עם הכאב, נסי לקחת "קלבטן" אם הכאב בלתי נסבל, אך אל תרעיבי את עצמך. המצב רק יחמיר.
ולמרות הכל, שנה טובה מתוקה שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן שמצאתי עוד הסבר-
just_dance14/09/2007נראה לי שהמחזור שלי חזר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב יקרה!
קרן אור14/09/2007מצטערת שאני קופצת מיד לספקולציות,אבל אני מקווה שאת יודעת שכל מה שנאמר נאמר ממקום של דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב גם ממני!
אני15/09/2007
מחזור זה סימן טוב...
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)