היי לכולכם!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכולכם!!!!
    קרן אור
    15/09/2007

חזרתי לפני חצי שעה מיום כיף עם הילדים,לנקות לי את המצפון שכל החג שרצנו בבית....והיני אני כאן.אתמול ישנתי ב-2 שוב,וכבר בשעה 7 הייתי על הרגליים מארגנת ארוחות ותיקים לכל היום...הגרון יותר טוב,קצת צורב לי עדיין,אבל נראה לי שהפעם מדובר במשהו ויראלי.
    בלונדי-תודה על המחמאה שחלמת עליי.אני גם חושבת שזה חלום שמסרו חיובי,אבל עשי טובה פעם הבאה תחלמי עלינו יושבות בבית קפה...ואת עם בטן...בעצם,אני מניחה שעוד מעט זה גם לא יהיה חלום...אני שמחה לשמוע שהיום שלך יותר טוב הבוקר,יכול להיות שהחלום סגר לך את היום-התחיל לא טוב ובחלום היה מסר של המשכיות טובה.
    שלי-מה שלומך???חשבתי עלייך אתמול כשקראתי את הספר,את ובלונדי יכולתם לתת לי איזה המלצה טובה,כי לי יש ספרים יותר מידי רציניים...
    כרונית-אני רואה שוב ששנתך נדדה.גם אני קצת בייאוש מחר לחזור לעבודה,אבל אין מה לעשות.יש לי עוד הדרכה מחר ועוד לא קראתי את החומר שאני צריכה,אבל אני תמיד טיפוס של הדקה ה-90.
    אור-כמה אני בוהה...תמיד שואלים אותי על מה אני חושבת,ולא מאמינים לי שאני יכולה לשבת ולבהות שעות בלי ששום דבר יעבור לי בראש...אגב,איך עבר היום עם האוכל???

טוב אני ניגשת לפתוח את המיילים,אחזור בהמשך יקרות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכולכם!!!!

הוספת תגובה

• הי קרן אור!!

בלונדי
    15/09/2007

איזה כייף- יום כייף עם הילדודס. כל הכבוד לך!

שמחה לשמוע שהגרון כבר יותר טוב.

כן, איזה חלום, אה? אני גם רוצה לחשוב עי הוא אופטימי ואנסה בפעם הבאה לחלום עלינו במקום אחר לחלוטין... ובתנאים אחרים...

יופי יקירה. לי היה יום מצויין, לעומת אתמול. מרגישה כבר יותר טוב נפשית!

מאחלת לך המשך יום נעים ונשתמע בהמשך!

אוהבת
    בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה