תקווה לבנה יקרה,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקווה לבנה יקרה,
    קרן אור
    13/10/2009

אני לא חושבת שמי מהכותבות כאן לא עושה צעדים משמעותיים לעבר החלמה,מי יותר ומי פחות.ואם היית קוראת את רצף ההודעות של הבנות הוותיקות כאן היית שמה לב כמה צעדים משמעותיים נעשו מאז שהן כאן.מסכימה איתך שהכול נעשה באופן איטי,בגלל האמביולנטיות שמי כמוך מכירה ביחס להחלמה.גם החדשות יותר מוצאות בפורום הזה את המקום כדי לקבל כוחות.ואני חושבת שאת צריכה להבין זאת אפילו יותר,בייחוד כשאת כותבת בפורומים אחרים ובינך לבין עצמך לא ממש מיישמת את הכתוב.אבל זה בסדר,הדבר החשוב ביותר בתהליך הוא להוריד את המסיכות,להפסיק לחיות בהכחשות ולהפסיק לקוות שמישהו יגאל אותנו ויציל אותנו מעצמנו.עצם הכתיבה כאן,ואני מניחה שתסכימי איתי,כמוה כנתינת מקום וקבלת חיזוק לקול הבריא.הייתי מודאגת אם הדברים לא היו נכתבים,כי אז מראש אדע שאפילו התקווה,גם אם היא חלשה כרגע,לא קיימת יותר.
    והרי הכול מתחיל בחלומות וברצונות,לא???
    כמובן שיש כאלו שזה מתאים להן ויש כאלה שלא.יש כאלו שלוקחות,מתחזקות ונותנות לדברים לחלחל לתוכן...הרי כמה מהבנות כאן התחילו טיפול בעקבות התמיכה.וממשיכות לשתף ברגעים הלא פשוטים שעוברים עליהן.לא מתוארת כאן מציאות של אידיליה או פסטורליה,נכתבים כאן המון דברים וכאבים,שטוב שיוצאים החוצה בדרך הנכונה ולא מופנים לכיוון עצמנו,להרס העצמי שרובנו מטיבות לברוח אליו,מוצעים כאן ערוצי ביטוי אחרים,ולכן זהו פורום תמיכה.
    אני בטוחה ששאר הבנות ודאי יענו לך גם לפי הרגשתם.
    צר לי שאת לא במקום הזה.צר לי שאת עדיין לא מאפשרת לעצמך להוריד את המגננות ואת מפנה את הדברים לכיוון אחרים.אני בטוחה שכשתרצי באמת,תוכלי לעשות זאת.

שבוע נעים,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקווה לבנה יקרה,

הוספת תגובה

• קרן אור,

לין
    13/10/2009

קרן אור יקרה,
    רק כעת ראיתי את ההודעה שלך, עניתי לפני כמה דקות לנטע.
    לא הייתה בכוונתי ליצור אנטי כאשר כתבתי, מנסה פחות לחשוב על מה קורה אצל אחרים כרגע, אני יותר במקום בו אני כותבת אומרת ת מה שעל ליבי, באותו הרגע זה היה על ליבי והרגשתי צורך לומר זאת, וכך עשיתי, אספר לך שביחס לעצמי זה המון, ביחס לאיך שהתנהגתי כל חיי.
    לגביי המסיכות היפות שמלוות את חיי, את יודעת, כל יום אני עושה עבודה אמיתית עם עצמי כדי להוריד עוד ועוד מסיכה, ממקומך שלך אינך חייבת להאמין, זה בסדר.

אני מורידה את המגננות ממי שאני מרגישה שזה נכון להוריד מולו, אני לא חושבת שמול כולם אנו צריכים להישאר ללא מגננות וחשופים, לי בכל אופן קשה עם חשיפה וקשה ללא מגננות, אין לי סיבה שלא לפחד מזה, לצערי חוויתי בחיי יותר "מתקפת טילים" מאשר חיבוקים אוהבים.
    לא חושבת שזה נכון היה לכתוב את מה שכתבת לגביי מה אני עושה או לא עושה ברשת, רגעים דוממים ושקטים הם שלנו, שלא נדע לעולם מה מסתתר ברגעים האלו אצל אחרים, אנו לא נוכחים שם ולכן במקום הזה אני חושבת שאנחנו באמת עיוורים.
    לגביי היישום, כל אחד והקצב שלו כנראה, התובנות שלו וכנראה שגם הרצון שלו.
    אני בטוחה שכל אחד יודע בחדרי חדרים לגביי עצמו מה הוא מיישם ומה לא, מה הוא מסתיר ולגביי מה הוא כנה, בסופו של דבר, בסופו של יום....אנחנו רק עם עצמנו...בתוך עצמנו, עם מה שאנו יוצרים ובוחרים להיות או לא להיות, לספר או לא לספר.

אני מאמינה בחיים מנקודת מבטי שלא קלה, אני מאמינה בתהליכים למרות מפולות, לפעמים יורד גשם....מישהי אהובה עלי אמרה לי ברגע קשה מאוד בחיי, במקום בו עשיתי פעולה שמאוד פחדתי ממנה.."תקחי מעיל שלא יהיה לך קר"-מתוך השיר של יהודה פוליקר כאשר הוא נפרד מאמו שהייתה בשואה וטסה לראות איפה הייכן היא חייתה ולהיזכר בזוועות שעברה.

לילה טוב,
    אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה