הי בנות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי בנות!!!
    נטע
    13/10/2009

הי בנות יקרות!
    מה שלומכן?
    אני מצטערת שלא היתי פה , היתם מאד חסרות לי ב5- 6 ימים שנעדרתי מפה.
    אני הייתי ממש חולה, היה לי חום גבוהה עם דלקת גרון ,היתי מאושפזת כיון שהיתי צריכה לקבל אנטיביוטיקה במינון גבוהה בוריד ...:-( היה לי די קשה אבל שרדתי...
    אני שמחה שחזרתי ואני ממש מתגעגעגעת ורוצה להגיד לכן שפתאום למדתי להעריך את הפורום החשוב הזה עלי אדמות... כמה שהוא היה חסר לי.
    אז איך אתן מרגישות???
    אני מתאוששת, כבר ללא חום אבל אני עדיין מקבלת אנטיביוטיקה אבל דרך הפה.
    נעמה- אני מצטערת שלא היתי פה בשבילך? איך עבר לך סופשבוע?
    קרן אור שלי,איך את מרגישה? את בהפסקה כרגע מהטיפולים?
    יפית,שירן ותקווה, נעלמתן?אתן בסדר?
    גיטה,מה שלומך??? האם את כבר מאושפזת ואיך הולך לך?
    תקווה לבנה-יש לי הרבה מה להגיד לך....:-)
    בינתיים שיהיה ערב טוב
    ונשיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי בנות!!!

הוספת תגובה

• נטוש..

קרן אור
    14/10/2009

רק עכשיו קראתי את החלק הזה שכתבת.יקרה,צר לי לשמוע על עוד אפיזודה של מחלה..זה מראה לנו כמה הגוף שלך עדין ורגיש וכמה חשוב לחזק אותו כדי לצמצם אירועים כאלה.
    איך את מרגישה היום??האם את כבר בבית??כמה ימים הייתי מאושפזת??
    גם אנחנו התגעגענו לנוכחותך כאן בפורום,אבל חשוב קודם כל שתנוחי ותתחזקי.
    לגביי-אני בטיפולים במרפאת כאב כרגע.טיפולים לא קלים כי יש נזק לעצבים וצריך להפעיל את השרירים בדרך חיצונית..אבל לפחות פחות כואב לי וזה כבר משהו.
    אני רוצה לחלוק איתכן משהו ולספר לכן ניצחון קטן שלי-הביופסיות של הקיבה יצאו תקינות! וזה אומר שאין סוף סוף גידול בקיבה! כרגע אני בעיקר מכבה שריפות ומנסה לשקם חלקים שנפגעו בגלל כל הטיפולים והתרופות,אז הידיעה הזאת מחזקת אותי....

רק בריאות ,יקרות שאתן,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור מלאכית שלי

נטע
    14/10/2009

הי מדהימה!!!!
    ואוווווווו!!!! אני מתרגשת מאד מאד מאד מאד מאד על הבשורה ששיתפת אותנו אין לך מושג כמה אושר עשית לי...כלכך דאגתי לך...ועדיין, עד שתרגישי טוב ותהיי בריאה וחזקה, יקרה שאת !!! את מאמינה? איך קיבלת את הבשורה הזו? זה בטח היה בטח אירוע מרגש לכל המשפחה וכולם...

אכן, מה שאמרת על גופי שהוא מאד חלש...אכן יש בזה הרבה מאד צדק.למרות כל התוספים שאני לוקחת. לצערי:-(
    תאמת, אני כבר לא מתרגשת מהוירוסים הכאבי בטן וגרון פשוט כי אני כל כך רגילה אליהם, כמו שכתבתי הבטן כאבה לי מאד לאחרונה והרופא קישר זאת לתזונה שלי וממש בדרך אגב נתן לי תרבית שתן, אחר כך התברר שיש לי דלקת בדרכי השתן אז קיבלתי אנטיביוטיקה, מסתבר שזה הקל עלי....כל כך הרבה אנטיביוטיקות והגוף שלי לא תמיד נכנע לטיפול פשוט כי יש לו עמידות לאנטיביוטיקה...
    תוך כדי הטיפול באנטיביוטיקה התחיל לכאוב לי הגרון, אז אמרתי לעצמי בטח זה תופעת לוואי של האנטי וזה יעבור...
    אבל-
    בים חמישי בלילה חום גבוהה, 2 הקאות וסחרחורות....הורי נכנסו לפאניקה. וכמובן דהרנו למיון.
    שם עשו לי בדיקות דם ומשטח גרון ותרבית. התברר שיש חיידק סטרפוקוק סורי לא יודעת איך להגות את השם של החיידק החרה הזה...
    אז קיבלתי מיד אנטיביוטיקה וחיכו שירד החום. באמת אחרי 24 שעות החום ירד והיתי שם חמישי בלילה, שישי שבת ראשון שני שלישי- בצהרים הלכתי...
    עכדיו יש לי אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין למי שמכיר ויודע זה מחליש אותי ואני מקווה להתאושששש מהר.
    קרן אור שלי, שוב את לא יודעת כמה שימחת אותי! אני בטוחה שהדרך עדיין מפותלת ולא קלה אבל לפחות האור נראה בקצה המנהרה!
    את בטח מבינה איזה תזונה דלה היתה לי לאחרונה בגלל הבטן ואח"כ בגלל הגרון לא אכלתי כמעט מוצקים רק גבינות רכות גלידות רסק דייסות ומרקים, ועכשיו שוב לשנות אז התפריט ולטחון פחממות מורכבות והכל כל כך קשה לי! קשה לי לשנות לדברים חדשים אני יוצאת עוד מעט עם אבי לקניות אבי טוען שזה יתן לי מוטיבציה לאכול ו"להתפתות"....חחחחח.
    אז אני מקווה שאחזור הביתה עם אוכל גם בריאי גם טוב והעיקר שאני יאהב אותו ויאכל ממנו כמו שצריך !
    אוהבת אותך גאה בך ושמחה בשבילך בלי סוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה שלי,

קרן אור
    18/10/2009

מה שלומך??איך הגרון??כולי תקווה שאת ממשיכה להתאושש ושתתחזקי קצת!!
    את יודעת,תוספי מזון לא מהווים תחליף לאוכל אמיתי,טרי ומזין.(בגלל זה הם נקראים "תוספים" ולא מזון..)זה נורא מה שעובר עלייך אבל יחד עם זאת,ואני אשמח לשמוע שאני טועה,אני גם שומעת כמה את בעצם ממשיכה להתעלל בעצמך והתבנית הזאת מוכרת-לכאורה אוסף של צרות מקריות,לכאורה צרות שאינן תלוית בך או בזו.עם זאת-את הרי יוצאת ממחלה אחת ונכנסת לאחרת ולא נותנת לגוף שלך את מה שהוא צריך.וכך נשמרת התבנית האנורקטית-גם אם לא מדובר באוכל-הסגפנות והצמצום עדיין שם.ובאיזשהו מקום את הרי יודעת את זה...
    יקרה,אני מבינה ויודעת באופן אישי כמה זה קשה אבל יחד עם זאת,לא נשמע שיש ברירה אחרת.
    אני אשמח לשמוע יותר מה קורה איתך.
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור שלי ולכולן

נטע
    18/10/2009

קרן אור שלי!
    מה שלומך?ואיך א ת מרגישה???
    אני בסדר, די התאוששתי מהגרון , ומהבטן עדיין לאט לאט....
    כמו שכתבתי היו לי שינויים במשקל בגלל הצירוף מיקרים (בטן וגרון) שהשפיעו עלי לרעה ואכן היה לי קשה להתמודד עם השינויים האלה ,איכשהו נפלתי אבל מיד קמתי ואני מתחזקת....
    אני לא רואה את עצמי כמתעללת בעצמי כמו בעבר שהיתי מרעיבה את גופי. היום אני לא מרעיבה את עצמי אלא אם כן, אני לפעמים מסתכלת על מזונות מסויימים כאל "מותרות"...אבל אם אני מוותרת עליהם אז אני לוקחת תחליפים זה קורה בעיקר עם לחם.אבל טפו טפו לא קורה הרבה פשוט אני במבצע עם עצמי:-) הגוף שלי חלש מערכת החיסון ממש אוממלה ולכן אני חוטפת פה ושם אבל התוספים והויטמינים אמורים להגן עלי, לא?ממש לא חשבתי שזה תחליף לאוכל...
    אני לא שלמה עם הגוף שלי במאה אחוז, נכון! אבל למרות זאת אני לא מאפשרת לזה לעקוף את השפיות שלי, מה שפעם כן היתי מדלגת...כמו למשל ההיטהרות! היום אני לא מטהרת בשום דרך !!! למרות שלפעמים זה עומד לי בגרון אני מתאפקת ומשתלטת ומרסנת את הקולות החולניים... תודות לטיפול המסור שרק הוא הצליח להשפיע עלי...
    אמ אני עברתי המונמון שינויים לטובה לאחרונה, משהו שלא שיתפתי פה עדיין פשוט כי לא יודעת אם תצליחו להבין אותי, אז בחודש שעבר(משו בין אוגוסט לספטמבר) ממש זרקתי את כל הטוניקות והשקים שלי , בבוא הזמן אני אקנה חדש כשאני אהיה בהריון! ! !
    עכשיו אני כבר חודש וחצי בערך שאני עם גופיות "ניילון ניצמד"...מיכנסי מיני וחצאיות מיני .וזה נותן לי לחוש את העבר הבריא שלי לחיות אותו שוב...
    לפני שנה הלכתי עם שקים...לא כי אהבתי או כי אני "הישרדותית" פשוט כדי שאנשים לא יראו ת'שומנים.... שלא היו ולא נבראו.
    זה הישג ענק כלפי איך שאני מקבלת את הגוף שלי לאט לאט...
    אוהבת אותך ומחכה לשמוע מה שלומך
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטוש יקירה,

קרן אור
    21/10/2009

מה שלומך??איך את מרגישה בימים האלו??כולי תקווה שאפיזודת הדלקת גרון כבר מאחורייך ושאת ממשיכה להתאושש.
    במילותיי לא התכוונתי שאת מתעללת היום בעצמך ברמה הפיזית,אלא יותר במישור הנפשי.הרי ראי מה קורא איתך-את יוצאת ממחלה אחת ונכנסת לאחרת..לכאורה אלו גם מחלות שלא תלויות בך או אחת בשניה,אבל אני מקווה שזה ברור לך שאם גופך היה חזק כל הוירוסים והחיידקים לא היו פולשים אלייך בכזאת קלות..ולכן חשוב בתקופות של ההפוגה כן להזין את עצמך כמו שצריך,על אף הקושי המובן והטיבעי שאני מאוד מתחברת אליו.
    וזה כמובן לא מבטל את השינוים החיוביים שאני רואה שאכן עשית בתקופה האחרונה.ובעניין הזה-כל הכבוד שזרקת את הטוניקות ושאת כבר לא מרגישה הכרח להסתיר את גופך כמו בעבר..ומצד שני-מה עם לזרוק את הבגדים הקטנים מאוד כחלק מהתהליך...???

תרגישי טוב!
    איתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה