היי נטעע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי נטעע
    שני
    15/10/2009

צר לי מאוד לשמוע שהיית בבית החולים ולא הרגשת טוב...אבל אני מקווה שאת בסדר עכשיו...
    איך את באמת מרגישה עכשיו??יותר טוב.??ומה עם המשקל והאכילה??משתפר או לא כל כך??
    אני תוהה לשאול אותך..את באמת רוצה להחלים??כאילו אני יודעת שזו שאלה לא נעימה..אבל אני יכולה לומר לך שעל עצמי שאני רוצה...אבל מפחדת ליחיות איתה ובלעדיה..מה את אומרת בנידון??
    ולשאלתך מה איתי...כמה אירוני..גמני הייתי בשלושת הימים האחרונים בבית חולים...יתייבשתי..וגם כי הקאתי כל כך הרבה..ומישום מה קרסתי...הכלב נבח כל כך חזק..ששכן שלי שמע..ודפק בדלת ואז הובילו אותי לבית החולים...לא אמרתי להם שמה שיש לי הפרעת אכילה..כי פחדתי שיאשפזו אותי במחלקה להפרעת אכילה...למרות שאני בטוחה שאני אצטרך ושזה יועיל לי רק ש...אממ...למרות ההקאות והכיביכול צימצומים באוכל...איך לא ישנם הבולמוסים...לצערי אני כרגע 5 קילו מעל המשקל הנמוך שלי שאיתו אני מרבית המחלה..וקשה לי מאוד...אני מרגישה ממש ממש שמנה...וממה רוצה לרדת במשקל...וקיים בי רצון כל כך גדול לא להשתעבד ולהמשיך ליחיות כעבד למחלה..אבל מה עושים שמרגישים כזה שומן וגועל?!אוף זה מבלבל ומקשה....אשתף אותך במשו שאני חושבת שנייים שאני במחלה לא קרה...קמתי היום...קמתי עם מועקה..דיכאון...(נכון שזה גם כי היה אתמול לי בולמוס וקשה לי עם העליות הללו שמגיעות בעיקבות זה)אבל המועקה הייתה..אממ..איך אני אסביר לך...קמתי בעצב על עצמי...כאילו שבא לי לעזוב תמחלה...כל כך רציתי היום להזיז הצידה תמישקל להגיד אני לא נישקלת!אני לומדת לאכול נכון!לא בולמוס לא צומות...אבל מה....לא קרה משו בעיקבות זה...אני עדיין מרגישה שמנה נטע..זה מעצבן מבינה???
    מה את אומרת??וספרי לי מה קורה איתךך
    יפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי נטעע

הוספת תגובה

• יפית יקרה

נטע
    16/10/2009

יפית נשמה טהורה!!!
    קודם כל- אני בהלם,ו כואב לי שגם את אושפזת... מסכנה שלי. איך את מרגישה עכשיו???
    קטעים אם נגלה בסוף שהינו ביחד בבית חולים,חחחח.אני הייתי במיון ואח"כ בא.א.ג
    מממממממש מזל שיש לך כלב נחיה שמציל אותך, אה? את גרה לבד?
    איזה יום הלכת? מעניין שלא רשמו לך בתיק על ההפרעות אכילה, זה טוב או רע? אני תוהה
    אני מרגישה שכל מה שכתבת יצא מתוך הלב שלי....את מבינה שגם אני מבולבלת?!?!
    שאלת שאלה מאד קשה אבל התשובה מאד פשוטה- כן !אני מתה להחלים , להיות שלמה עם עצמי עם המשקל שלי עם הגוף שלי עם האוכל שלי!
    תאמיני לי, כשאני בחוץ אני מרגישה שמננננננננה אני רואה את כל העולם איך שהם רזים וחתיכים ורק אני שמנה דובה וכולם אומרים לי איזה מאמי לך שאת רזה...וזה פשוט נכנס מימין יוצא משמאל. אני לא מאמינה שאני רזה.אני פשוט שמנה ,אני חותמת לך!
    אני מפחדת להשקל מבטיחה לך אני לא נשקלת על דעת עצמי.המחשבה הזו מפחידה אותי..מפחדת לגלות שעליתי כמה גרמים...
    כרגע בגלל רצף המיקרים אני בירידה במבחינת המשקל , אבל מאתמול אני בולמת אוכל כי פשוט שאני חייבת את זה להורים שלי! כל מה שיש להם זה אותי...
    אני נשמעת לך מטומטמת אני בטוחה! מבטיחה לך שעוד כמה דקות אני אקרא את מה שכתבתי לך, ואני אתפוס את עצמי בידים ...אבל לכמה זמן אני אחזיק מעמד? לא יודעת!!! אני עובדת על עצמי הרבה שלא תחשבי, אני חושבת המון וטוחנת דברים בלי סוף....
    אני רוצה לשתף אותך שהיום " בילמסתי" המון פשוט למען הורי אבל זה עבר עלי אחלה לא מתוך כפייתיות פשוט נהנתי מהאוכל שטחנתי היו:-) אני מרגישה שזו התקדמות מצידי שאני מסוגלת להנות מהאוכל, ועוד מהכמות המופרזת שאני ממש לא רגילה....!
    ומשפט קטן מג'ון אסאראף-והנה הבעיה: רוב האנשים חושבים על מה שהם אינם רוצים ומתפלאים מדוע הדבר מופיע שוב ושוב בחייהם
    אוהבת אותך
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב ינשופה קטנה(:

שני
    16/10/2009

לשאלתך אני לא גרה לבד..בית הוריי מתחלק ל-2 ולי יש יחידה ניפרדת כזו..זה אותו בית=\
    אני מתה לגור לבד...רק שעליי לחסוך עוד הרבה כסף ולעבוד קשה כדי לממש את זה!!
    אני אושפזתי ביום ראשון והייתי עד יום שלישי אחהצ...לא רשמו לי כלום לגבי ה"א..אלא על התייבשות..וכאבי בטןן..(זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי)בפעמים בודדות שפעם זה קרה..אני חושבת אחרי איזה פעמיים...שלחו אותי לאישפוז מלא עקב הפרעת אכילה..אך היום בפעם זו זה לא היה....נטע....אני מבטיחה לך!!את רזה!!(אפילו מידי)ואת חייבת להבין שאינך שמנה!!!ויאללה תאהבי את עצמך!!!=)אני בגטוחה שאת מדהימה מבפנים ובטח שמבחוץץץ!!תאכלי ותרגישי טוב עם זה כי מגיע לך!!מעבר לזה שאמרת שזה בשביל הורייך קודם בשביל עצמך!!!!!=)))
    הלוואייי וכולנו כאן ניהיה במקום אחרררר במוח המעוות שלנו אה???
    שנאהב ונרגיש טוב עם עצמיינו!אמןן
    נשיקות
    <יפית>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

נטע
    16/10/2009

בוקר אור מאמי! מה שלומך?
    כן אני קמתי לבוקר חדש,טפו טפו טפו...
    תודה על התגובה המעודדת שלך:-)
    אמש עירערתי לעצמי, חשבתי על מה שכתבתי לך והחלטתי שאני חייבת להאמין שאני באמת לא שמנה ושאני חייבת לחיות למען עצמי ולא למען אפאחד...
    אויש, מסכנה שלי אני מרחמת עלייך שהיית בבית חולים 3 ימים, מי כמוני יודעת איזה סיוט זה,הדקירות המחטים הצמרמורות...את עוברת א.ק.ג? אני שמחה שקיבלת טיפול להתייבשות.מאד מבינה אותך שאת רוצה לגור לבד,כמו הרבה מהחברים שלי, שהיו מתים לגור לבד ! אני עדיין לא יכולה להיות עצמאית עד כדי כך וגם אני לא צריכה את זה,טוב לי במקום שאני נמצאת. ובנוסף אני גם צריכה את ההורים לידי 24 שעות, אני קשורה אליהם כל כך. אני מוזנת מהפופיק עדיין...:-)
    איזה נס היה לך שהכלב הציל אותך,תארי לעצמך שהיה נח באותה שעה?או שהיה משוטט? את היית בסכנה היה לך ממש מזל!
    למה אנחנו מזיקות לעצמנו שאנחנו צריכות שאנשים יצילו אותנו? ה צ י ל ו!!!! אנחנו חייבות לשים קץ ולשים לב מתי אנחנו חלשות (בתקווה שלא נהיה כאלה יותר...) את לא מרגישה שנדלקת לך נורה אדומה?כלומר את לא מרגישה קודם שאת סמרטוטה והולכת אוטוטטטווווו ליפול מהרגלים?
    רציתי לשתף אותך במשו ואת מוזמנת להצטרף
    אני עכשיו במבצע עם עצמי!!! לאכול לחם כ ל יום פשוט לא בא לי כל יום לאכול לחם אני עושה לעצמי פרוטקציות! מנסה לפצות את הלחם ע"י פירחיות פתית וקרקרים אבל באמת אין כמו לחם!!!
    לחם יש בו הרבה סיבים חיונים לגוף וחבל לפספס אותם, אני רצינית קשה לי לאכול את הדבר הזה ואני מתגברת כמו נמרת
    כל יום שאני מצליחה לאכול לחם זה ניצחון אדיר בשבילי ואני אגלה לך סוד אני גם מרגישה מעולה מבחינה גופית יש לי כוח. מציעה לך להשתתף איתי בעבודה העצמית הזו אם תרצי!
    אוהבת אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטעלה

שני
    18/10/2009

היי..לא הייתי פה כמה ימים כי היה לי קצת התקררות לא נעימה כזו..אז נחתי בלי סוף..עכשיו אני קצת יותר טוב...אני שמחה לשמוע על עיניין הלחם ושאת נלחמת!באמת!זה חשוב!ובריא!ומזין!
    אל "תפחדי" מעיניין הלחם..כי רבות מאיתנו ישר שומעות לחם..ישר עולה המחשבה משמין..(מודה על עצמי גם)
    זה לא ממש ככה..כי תחשבי שאם אוכלים כל יום לחם..כמה פרוסות...ולא כיכר שלם!עם ממרח בריא..זה דווקא נחמד ולא מאיים ..לא ככה???
    תמשיכי כך ואני גאה בך...איך עובר הימים חוצ מיזה?חוויות??את בסדר כבר?יותר טוב?
    אוהבת
    <יפית>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייפית מאמי

נטע
    18/10/2009

הי יקרה.
    מה שלומך?
    צר לי שהתקררררת:-( תצאי לשמש היום חם בכל הארץ... את מצוננת? שימי מכשיר אדים ותשתי תה חםםםם
    איך אצלך?
    אצלי- אין חדש, עדיף שלא יהיה חדשות מאשר שיהיו חדשות רעות, לא?
    בינתיים היה לי יום אחלה, אימי לא הלכה היום לעבודה כי בבוקר קצת היה לי סחרחורת והיא נבהלה מזה, סתם פחדנית... אבל באמת שאני בסדר גמור כנראה האנטי השפיע.
    אז עכשיו אני לא עושה משו מיוחד כמו שכתבתי , אני רוצה לקחת סתם קורסים אולי במתנס...
    וגם אולי אני אעשה שירות במשטרה פעם או פעמיים בשבוע. מה דעתך???
    אהההה. שכחתי לספר לכן שחזרתי לדוד שלי! כן דוד שלי העורך דין :-) הוא הגיע להיות איתי בבי"ח הרבה והוא אכן תרם לי, אני לא אחכיש זאת...
    איך אצלך מאמי? מה שלום הכלב? בן כמה הוא?
    אוהבת אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך נטעע

שני
    19/10/2009

קורסים זה רעיון נחמד מאוד לדעתי!
    גם אני חשבתי על זה!זה דווקא נחמד משהו קטן פעם ב..לעש/ות כדי להסיח את דעתנו אה?=]
    איך עוברים הימים איתך?!
    לשאלתך אני פחות או יותר "כרגיל"
    מלחמה יומיומית..מלחמה נפשית..קשה..מתישה..כואבת...
    קצת נמאס לי כבר לסבול מיזה..:(
    ולגבי הלכב החמוד חח הוא בן כמעט 3..מזל שיש לי אותו=]
    מה עוד הולך איתך?
    מה עושה ביום יום?איך המרגש?התחושות?!
    אוהבת
    =יפית=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית שלי

נטע
    20/10/2009

הי מאמי.
    אצלי סבבה בינתיים:-)
    למרות שאני אוהבת שיגרה ואין לי את זה כרגע אבל לא נורא לאט לאט...
    מה איתך?מה חדש? ספרי עכשיו את משו...
    אני בימים האחרונים ישנה שינת תינוק....זה כייף!
    איך את ישנה? ינשופה שלי, יותר טוב. ואו,איזה מאמוש כלבלבוש, כפרה עליו!
    האם את מקפידה על חיסונים וכ"ו? זה מאד חשוב!!!
    אני כל כמה שנים מתחסנת....זה עוזר, אני מקווה....
    את אוהבת לשחות? לרקוד בלט? אני רוקדת ושוחה מגיל 4 ! ! ! כל שבוע באופן קבוע
    המחלה לקחה ממני את זה, ואני פשוט לקחתי "חופשת מחלה" ועכשיו אני מעונינת לחזור לעצמי...
    מה את אומרת?
    אני אגלה לך סוד מה זה רציתי ללמוד קפוארה....תמיד רציתי אבל אני יכולה לשכוח מזה! אחי אלוף בזה כך שתמיד קנאתי בו:-(
    מה הכישורים שלך יקירתי? אני שמחה שסופסופ אפשר לדבר דברים טובים ולאדווקא עצובים
    נשיקות וחיבוקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטעלה שלייי

שני
    21/10/2009

נכון!זה דווקא מאוד נחמד שאפשר לשתף גם על דברים נחמדים!
    אני למשל אספר לך שאני אוהבת לשחק טניס..לשחות בבריכה ובים!זה מרגיע אותי(:
    שהייתי יותר צעירה הייתי באין ספור טורנירים של טניס!הייתי ממש טובה בזה!
    לגבי הכלב החמוד שלי..אני מקפידה ללכת איתו לוטרינר ולטפחו ככול האפשר!
    אגב קוראים לו...קאפי(:
    רציתי לשתף ולשאול אותך איזה משהו..תיראי לאחרונה..מבחינת כל החיים שלי עם הה"א..זה שיא..שיא הכאב והשפל הכוונה...יש לך שמץ של מושג למה שדווקא היום שאני כל כך רוצה לצעוק במרכאות..על הכאב שלי..ועל מה שאני עוברת..אכשהו תמיד שמגיע הרגע שאני עומדת מול משפחתי אני משתתקת???כאילו רוצה להגיד דבר מסויים ולא מצליחה או שיוצא ההפך??כאילו אני מרגישה שכל מה שאני מרגישה או רוצה יוצא ההפך...יש לךך מושג למה זה ככה?
    זה פשוט מעציב ומעצבן קצתץ=\
    ותגידי עוד משהו הייתי פעם נישקלת כל יום??כי אני כןן..ומזה נמאס לי כבר מיזה כי זה שובר אותי שהמצב רוח שלי מותנה במספר שיהיה...ומיצד שני אין לי אומצ להפסיק..מה את אומרת נטעלההה??
    חח אז בוא נסיים בנימה אופטימית לא?=]
    קודם כל שתדעי שאני גאה ומעריכה אותך על ההתמדה שלה..כי זו אכן התמדה!
    ותמשיכי ככה כי זה לא מובן מאליו מה שאת עושה אז תעריכי את עצמך!!!
    אוהבת ומחכה לשמוע בקרוב!
    =י=פ=י=ת=:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ועוד משו נטעע

שני
    21/10/2009

איך הולך עם השינה שלך בלילה??
    יותר טובבב??!!?
    אוהבת
    <יפית>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה