מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם!שלי16/09/2007
בוקר טוב לשבוע חדש!
כרונית ובלונדי יקרות - תודה על תגובותיכן הכה משמחות מאתמול!
התעוררתי ללא הנגאובר, וגם ישנתי טוב למרות האלכוהול (בלונדי - צדקת, בניגוד לעבר אלכוהול פוגע לי בשינה בדרך כלל. נו, הגיל...), אבל סביר שהעייפות תשלט עלי בהמשך היום.
ויש לי כל כך הרבה עבודה, כך שסביר שאבקר כאן שוב רק בשעות הערב.
קרן אור יקרה - מה שלומך? איך את מרגישה? מקווה שיש לך מספיק אנרגיות לפתוח בשבוע חדש.
כרונית - ראיתי את הודעתך לאור, וכמו שבלונדי כתבה, את פשוט מדהימה. חושבת שהעלת שם נקודה חשובה מאד (אנורקסיה/בולימיה) שצריך עוד לדון בה.
בחורה חדשה וע' - מאד מעריכה את ההתעקשות שלכם להמשיך את השרות הצבאי למרות הקשיים. אני לא יכולה לומר שהשרות החמיר את מחלתי, אך אני לא רציתי להתגייס, התגייסתי בגלל לחץ של ההורים, ופגעתי בעצמי בכוונה, כאילו כדי להעניש אותם. כך שאני מוקסמת ממש מהנכונות שלכם לטפל בעצמכם במצב המורכב בו אתם נמצאים, ומאחלת לכם המון בהצלחה.
אור יקרה - למרות המצוקה נשמע שאת מתקרבת לדרך טובה יותר. את לא מוכנה להרעיב עצמך, אך גם לא מוכנה לנקוט בצעדים של הטהרות, וזו ההחלטה הטובה ביותר שיכולת לקבל. אך גם אני מאמינה שאם תאפשרי לגופך לקבל את כל מה שהוא זקוק לו, הדחף לאכילה יחלש. אולי לא יעלם, הרי ההתעסקות באוכל היא גם עניין נפשי, ולא רק פיזי, אך אני בהחלט סבורה שאם תאכלי "כמו שצריך" גם הנפש תרגע...
אז יום נפלא לכולכן, רצה למקלחת ומתחילה להתמודד עם שבוע חדש.
אוהבת, שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, שלי מתוקה!
אני17/09/2007
מה שלומך, ילדה?? ישנה? הלוואי... מה שכתבת למעלה הוא מוטו שצריך לשנן שוב ושוב ושוב ושוב ושוב! אני מקווה שעבר עלייך יום טוב, ושאת אוגרת כוחות למחר.
מה שכתבתי לאור אתמול אכן חשוב, כי יש איזשהו קסם מזויף באנורקסיה שנוטה להטעות, וצריך לשים את הדברים במקומם. הרי אנורקסיה היא גיהנום נפשי, ואין בה שום קסם.
סרטן הנפש - כך אני קוראת לה.
אגב, אני מעולם לא השתכרתי, וגם לא נראה לי שזה יקרה אי-פעם, כי אני קונטרול-פריק ברמות מבהילות! (כנראה שיש לי הרבה מה להסתיר?).מלבד זאת, אלכוהול "לא עושה לי את זה", לא אוהבת את טעמו כלל וכלל ובאופן כללי אנחנו לא "מתחברים".
אבל לפעמים דווקא בא לי "לדפוק את הראש", רק כדי להרגיש את התחושה הקלילה והכיפית הזאת שכולם מדברים עליה. אבל שוב - זה לא יקרה! לא בגלגול הזה לפחות..
שיהיה לילה טוב ורגוע!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)