בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!
    קרן אור
    16/09/2007

מקווה שהצלחתם להתעורר לתוך השבוע החדש...אין לי הרבה זמן לכתוב,גם אני קצת בייאוש להתחיל את השבוע ולחזור לשגרה,לכן אני גוררת את תחילת היום בעוד שעה...אבל תיכף אצטרך לנסוע ומחכה לי יום של נסיעות היום.
    אגיב בקצרה על ההודעות מאתמול-
    שלי-איזה כיף זה לעשות ככה חיים ולא לדפוק לאף אחד חשבון???עשיתי את זה יום לפני ערב החג וזה ללא סיפק שחרר אותי לגמרי.מעולם לא השתכרתי למרות שאני אוהבת לשתות,אבל אני מקנאה באלו שכן יודעים לעשות את זה,אני לצערי חייבת גם היום כל היום להיות בשליטה...מקווה שהתעוררת היום רגועה ואופטימית יותר.
    כרונית-מכירה את ההרגשה של לרצות להיות בבית,ולא לקום לסטנדרט שמישהו קבע,לצערנו אין לנו ברירה.בארץ הזאת כל היום עובדים בשביל לחיות,ולפעמים גם זה לא מספיק...לגבי הגרון שלי-אם אין לי חום כנראה שזה משהו שעובר לבד,אבל אם אני מפתחת חום(נדיר אצלי) זה אומר שיש לי חיידק ברמות גבוהות.כי גם אני סבלתי בילדות הרבה מאנגינות,ויש לי רמה גבוהה בדם של סטרפטוקוקוס...אומרים שזה כי לא מבטאים את מה שיש בפנים,והגוש שנתקע בגרון גורם לאנגינה(רוחניות על הבוקר קצת כבד לא???)בכל אופן אני לא יודעת אם זה נכון,אבל אצלי זה כן.כשאני אוגרת משהו בפנים מאיפוק,ישר הגרון מאותת לי לשחרר,וכנראה שאעשה זאת..ואגב,הסכמתי לגמרי עם כל מילה שכתבת לאור.
    בלונדי-אני אוהבת איך מכל דבר את יודעת לבסוף לקחת את הטוב,ולהמשיך הלאה כי החיים חזקים מהכול.לפעמים אפילו אני לא יודעת לעשות את זה...מקווה שהיום יהיה לך טוב,למרות שבעלך בעבודה...והנישנושים-לצערי גם אני מזדהה,למרות שלפעמים צריך לדעת שאנחנו לא רובוט,ועד כמה שזה אולי מפחיד אותנו,אנחנו גם מבינות שבאוכל יש הנאה ולא רק צורך קיומי.אני חושבת שזה איזון מאוד גדול,וצריך לדעת לתת לו גם מקום...
    הבחורה החדשה וע'-מקווה שתהיו איתנו השבוע,למרות המסגרת הצבאית.אנחנו בכל מקרה נהיה כאן למקרה שיצא לכם לתת "גיחה" לכאן מתי שהוא
    . אור,את צודקת.אני צריכה לפרגן לעצמי איזה יום חופש,רק צריכה לתאם אותו ביום ריק יחסית,וזאת בעיה כרגע.כי אם אני דוחה דברים,אח"כ זה ישפיע על כל שאר הימים.
    מקווה שהשבוע יהיה לך יותר קל.אנחנו כאן כדי להקשיב תמיד...
    טוב חברות חייבת להתארגן לעבודה-אין ברירה הרגע הגיע....
    שיהיה לכולנו יום א' רגוע,ושיעבור מהר..................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• בוקר טוב קרן אור שלנו!!

בלונדי
    16/09/2007

אני מבינה שאת לקראת יום עמוס ורצוץ...
    וכמה מבאס לסיים חופשת חג בבית ולחזור לשגרה, אני יודעת!
    אבל עוד מעט כבר סוכות, זה ממש לא רחוק, ואז שוב חופש!!!

בקשר אלי- אם לא אהיה אופטימית, אז מה אהיה? אשקע שוב בדכאון ואצלול לתהומות אפלים? אין לי כוחות לזה. צריך כוחות לזה, את מבינה? חח

ובקשר לנשנושים- אני כבר מזמן הבנתי שהנשמה גם רוצה לפעמים לטעום קצת דברים, ואני לא מונעת ממנה את זה. אני מנסה להגיד לה שהיא צריכה איזון. לטעום ולנשנש, אך לא לזלול את כל המקרר!! לעיתים היא מקשיבה לי, ולעיתים היא "ילדה רעה". ואז אני קצת עצובה, אבל ממש קצת, והכל ממשיך כרגיל!! לא חושבים על זה יותר מידי!

אני מקווה שהגרון ישוב לסורו ותרגישי טוב.

שיהיה לך יום נעים, רגוע, שאנטי, לא לחוץ בכלל!!!!

אוהבת ומחבקת אותך
    בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה