מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי יקרות שלי,קרן אור16/09/2007
חזרתי לא מזמן מהעבודה-מה היה לנו היום,לקוחה עצבנית שהוציאה את העצבים על העובדות שלה(וגם עליי כדרך אגב),מנכ"ל של רשת מרפאות שבשיחה הראשונה שלנו רמז לי הצעות מגונות..מישהו שהרשה לעצמו לקרוא לי כוסית...
בקיצור יום מטורף,גם בכבישים(הייתי עדה לשתי תאונות דרכים שתקעו את צירי התנועה המרכזית,דווקא כשאני נסעתי דרומה...)
בקיצור תודה לאל שהיום הסתיים.
אור-אני מזהה כאן החלפת התמכרות אחת באחרת.אני מכירה את זה.כשהחלמתי התעמלתי באובססיות והיו לי אגב גם פציעות ספורט כתוצאה מזה.התחלתי את היום בשש בבוקר על המכשיר ריצה לשעה,הלכתי לעבודה(עוד פעם ברגל) וחזרתי מהעבודה למכון שוב לעבוד עוד שעה על השרירים.בקיצור כל היום שלי סבב לפי הספורט.אז כן אכלתי(אומנם לא כמו בן אדם נורמלי...)ואם יום אחד היו לי סחרחורות או חום,סחבתי את עצמי למכון לשעה במאמץ,רק כדי שלא ארגיש לוזרית..או לא ארגיש בכלל...ואת יודעת מה??סיימתי עם הפרעות קצב והובלתי לבי"ח.דחקתי את הגוף לקצה,וכל יום שלא התעמלתי הרגשתי שמנה,נפוחה,שהיני עכשיו כבר אצטרך שאיבת שומן..כמובן שהכל היה בראש שלי,עליתי במשקל(כי הייתי צריכה),ומאז עברו 7 שנים מאז הפעילות המסודרת האחרונה שלי(אפיזודות זמניות לא נחשבות),ותאמיני לי שאני חיה עם זה טוב מאוד,יותר מידי טוב עד שהיום אני צריכה לשכנע את עצמי לעשות ספורט,כמובן שממקום אחר,אז כרגע אני בודקת אופציות.
בלונדי-לא הספקתי עדיין להגיב אבל אעשה זאת מאוחר יותר.הגרון יותר טוב.
שלי-איך עובר היום???אני מבינה שאת עסוקה בהשלמת פערים,בטח אשמע ממך בערב..
נשיקות אני הולכת לאכול משהו גוועת מרעב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מקסימה!
בלונדי16/09/2007תאונות דרכים זה נורא ואיום.... אני לא מסוגלת לראות זאת. מסכנה.
והטרדה מינית = חוצפה רצינית!!!!!! אין לי מילים להוסיף.
טוב מתוקה רוצי לך לאכול ושובי אלינו עם כוחות מחודשים...
נשיקות
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן אור יקרה!
שלי17/09/2007מה שלומך?
אכן הייתי מאד עסוקה אתמול, לא יכולתי להגיע הנה אך התגעגעתי!
מקווה שהיום מצפה לך יום נעים יותר בעבודה, ללא עצבים וללא מטרידים גסי רוח. זהו סוג האנשים השנוא עלי ביותר - גברים שחושבים שמותר להם הכל.
לאחר כמה ארועים לא נעימים בעבר, היתה לי תקופה שממש נרתעתי מכל קשר עם גברים מבוגרים (בוסים, מרצים) וניסיתי להמנע מתקשורת עמם. נהייתי "לא אני", לא מחייכת, לא מגלה שום סימני חיבה או עניין. לגברים מסוימים קל מאד להתייחס אלי בהתנשאות כאילו הייתי ילדה קטנה, ופעם גם אני תרמתי לזאת במראה הילדותי שלי, ביישנות וחוסר ביטחון. אך עם הזמן הצלחתי לבסס קשרים טובים ונורמלים שמבוססים על הערכה וכבוד. אך עדיין, כמעט תמיד אעדיף לעבוד עם ותחת נשים, למרות שהן לעולם לא יעניקו לי יחס מיוחד או פינוקים מיוחדים.
זה דווקא היה חשוב עבורי - להוכיח לעצמי שאני יכולה להצליח ולזכות בהערכה בלי קשר למראה חיצוני או יכולת להתחבב על גברים.
אבל במעמדך המצב שונה, ואני מקווה שאת מצליחה להעמיד נבלות שכמוהו במקום!
ואיך את מרגישה? מה מצב הגרון ומה מצב הבטן?
אני בסדר גמור, למרות החג העמוס במזון חזרתי (ולא בקלות!) לתפריט נורמלי ללא קיצוצים. אך אני חרדה מהחופשה המתקרבת, איך עוברים אותה בלי נפילות ובלי עלייה משמעותית במשקל???
אשמח להמלצות...
יום נפלא יקירה, אכתוב בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד שלינקה!
בלונדי17/09/2007כל הכבוד שחזרת לשגרת אוכל מסודרת ללא קיצוצים וקיזוזים! זו הדרך היחידה, אני גאה בך!!
לגבי החופשה! אני מבינה את הפחד מנפילות ואת הפחד מהשמנה.
תני לעצמך ליהנות. נסי מאכלים חדשים, אך הכל במידה. לא להתנפל על האוכל אלא ממש ליהנות מהאיכות שלו. אל תחסכי לטעום! רק היי עם יד על הדופק, כדי לא להגזים!!
אני יודעת שזה מאוד קל בתאוריה ואני מאחלת לך שתצליחי לעמוד בהכל!!
נשיקות
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)