מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי חברות יקרות!!!קרן אור17/09/2007
היה לי יום עמוס ופיספסתי כניסה לפורום לחצי יום ותראו כמה עמוס היה כאן...אז אחרי חצי שעה שאני קוראת אגיב-
בלונדי-שמחה שאתמול עברת בלי להקיא,כל הכבוד על הנחישות!ואגב,בכיף הייתי שורדת עכשיו ב-8 מעלום,אני אוהבת מאוד חורף וקור(למרות שאני רגישה לקור),אבל בשעה שכולם מסתגרים בבתים זוהי שעתי היפה כמו שאומרים.
נו אז המנקות הגיעו היום לבסוף???אמרתי לך הייתי שולחת אותם אליי לבלאגן שלי....
שלי-לא הבנתי בתחילה השם שכתבת איתו היה מיכל,ולקח לי זמן להבין שזאת את...
נשמע שאת קצת מתערערת מאז החג מבחינת הרגשות??האם זה נכון!!אשמח לשמוע פרטים לגביי הטיול,אני אוהבת לשמוע על ארצות רחוקות,שיהיה לי על מה לפנטז ברגעים הקשים...וכמה נתגעגע אלייך כאן!!!אגב עם מי את טסה???
כרונית-לא שמעתי ממך יום,וזה די חריג אצלנו תודי...אז את עקשנית??טוב נוהעקשנות משתלמת כנראה...בוטלה לי פגישת הבוקר של מחר,ניסיתי כמובן לקבוע משהו אחר,אבל כנראה שזה כוון בצורה הזאת לא סתם...בקיצור אעבוד טיפה מהבית ובעיקר אנוח עד הצהריים(יש לי פגישה באיזור הדרום ב-3 אבל עד 1 יש לי זמן....),כך שיהיו לי כמה שעות של שקט,שאצטרך להכריח את עצמי לא לעשות כלום...רק לרבוץ...אשמח לשמוע ממך יותר,אני מרגישה שמשהו עובר עלייך.
ע'-מקווה שהיום היה לך טוב אצל הפסיכיאטר ובבדיקות,אשמח לשמוע ממך איך עבר היום.מקווה שעזרתי אתמול.
אור-אני יודעת שאת רוצה להבריא,אבל אני נאלצת להסכים עם כרונית משהו לא נשמע תקין.את מקצצת עד שתגיעי להתעמלות ואז תטישי את עצמך שוב כדי לא לעלות במשקל??את חייבת להסכים שאולי את רוצה,אבל משהו בך עדיין מפחד לעשות את הצעד.כשעושים את הצעד עושים אותו כאן ועכשיו,ולא דוחים אותו...סתם נקודה למחשבה.
אשוב יותר מאוחר כדי להתעדכן.אוהבת את כולכם קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה את קרן אור, התגעגעתי אליך!!
בלונדי17/09/2007איזה כייף!
טוב לשמוע ממך אחרי יום ארוך...
אני מבינה שמחר את באיזור הדרום... מסרי ד"ש בבית..חחח!!
מה שלומך?
המנקות החצופות לא הגיעו. כנראה החליפו יום נקיון!
והיה לי חום היום! והרגשתי לא טוב, אך כעת כבר אין חום, ואני אחרי בישולים לארוחת ערב!!
טוב יקירה, נשתמע בהמשך!!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב עלה לי החום!!! )-: רק דיברתי.!
בלונדי17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה
קרן אור17/09/2007כן גם אני התגעגעתי,הפורום נהיה התמכרות שלי(טוב לפחות התמכרות טובה),למרות שכשאני מגיעה הביתה ופותחת את המייל נעשים כמה פרצופים עצובים מול עיני שתובעים את היחס שלהם...אבל עכשיו הנשמות הקטנות הללו הלכו לישון.
מה קרה??למה יש לך חום??זה כמו הפעם הקודמת....???
מקווה שתרגישי טוב יקירה לכי לנוח לך.ואל תטרידי את עצמך מהמנקות,לפחות היה לך שקט היום,ויצא טוב כי את צריכה את המנוחה הזאת.
אוהבת קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית, יקירה...!
בלונדי18/09/2007עליתי למעלה ופתאום שמעתי שהלפטופ מאותת שנכנסה לי הודעה חדשה. ואז הבנתי כי אהיה חייבת לרדת למטה "להשתיק" את המחשב אחרת הוא ינדנד כל הלילה. אז בעלי התנדב למשימה והנה אני במיטה, עדיין ערה, עם הלפטופ.
כייף לראותך פה גם, יקירה..
מקווה ששלומך טוב..
נשיקות ולילה טוב!!
אוהבת
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב זה התמקם בשרשור הלא נכון!!!
בלונדי18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב יקרה!!!
אני18/09/2007
מה שלומך? דאגתי לך עקב העדרותך הזמנית, יקירתי! אני מקווה שאת חשה בטוב ושהכל בסדר אתך ועם משפחתך.
הו, איזה יופי שהעקשנות שלי השתלמה! מצד שני, הרי אני כבר מכירה אותך ואת בטח "תרימי" חצי בית מחר, אז נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לבוא עד אלייך ולעשות לך "השגחה אישית"! ותאמיני לי שלא כדאי לך! חחח...
בקיצור, יקירה - נצלי את הזמן לנשום עמוק ולנוח בחצי יום שיעבור עלייך בבית, ואל תתעסקי במטלות שיסחטו ממך כל טיפת כוח. הנה, סוף-סוף קיבלת הזדמנות להיות עם עצמך לכמה שעות, אז נצלי אותה כהלכה ובאמת אפשרי לעצמך להיות עם עצמך כמה שעות!
לגביי - לא עובר עלי שום דבר מיוחד ואני בסדר גמור. אני במצב הקבוע שלי... אתמול הייתי עייפה מאד, ואף לא היה לי מה לחדש מעבר למה שכתבתי פה. אוחח, מתוקה שאת! תודה על הדאגה! אני מאד מעריכה זאת, אך באמת שאין מה לדאוג.
תרגישי טוב ושיהיה לך יום מוצלח ומהנה מחר! שתעמדי בכל יעדייך ושתקבלי רק מחמאות!
רק אהבה יקירה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)