מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהריים...!!בלונדי18/09/2007
שלום חברים!
שוב עלה לי חום, והחלטתי לנמנם על הספה. הדלקתי את הטלוויזיה. בשניה שהתחלתי לצפות הבנתי במה מדובר. ראיתי בחורה בולימית שמתמודדת עם הגילוי למשפחתה ועם בקשת עזרה להחלמה. זו הייתה תוכנית של "אופרה", ולא, אני לא חובבת את תוכניותייה. אבל זה היה מרתק וממש החזיר אותי למקומות הרעים ההם. נהייה לי רע רק מלחשוב על כך ולצפות באותה בחורה אומללה שמקיאה עצמה למוות. הראו צילומי אילוסטרציה שלה מבצעת בולמוסים והקאות! כמה נורא!
מיד חשבתי עליכם פה!
טוב, אין פה ממש אף אחד היום..כולם עסוקים!
המשך יום מהנה לכולם!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי, תרגישי טוב!
אור18/09/2007
הייתה תוכנית של קרין מגריזו שראיינה בחורה אנורקסית, והראו איך שהיא ממש לא מסוגלת לגעת בביגלה אחד (אחד!) וממש מפחדת ונרתעת ממנו (מבייגלה!). אלו הרגעים שאני מבינה כמה הפרעת אכילה זה מגוחך!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עצוב, היינו שם..נורא!!
בלונדי18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי מתוקה!
שלי18/09/2007איך את מרגישה? מקווה שהחום ירד ושהמחלה שתקפה אותך בשליטה!
זה אכן נורא נורא עצוב, ובהקשר למה שכתבה אור, על החברה והנערה החולות, זו פשוט מגפה.
אני זוכרת שכשאני חליתי, רופאים ופסיכולוגים הסבירו להורי שאני עונה על "הקריטריונים" להפרעות אכילה, שיש לי כמה מהמאפיינים האישיותיים שמגבירים את הסיכוי לאנורקסיה - פרפקציוניזם, אינטליגנציה גבוהה, "חינוך" של מחול קלאסי, מופנמות ועוד.
אני ובנות גילי הרי לא היינו חשופות למדיה של היום, להערצת הדוגמניות ההיסטרית הזו, לא גדלתי עם כוכבות טלוויזיה בנות 16 במשקל נוצה וחזה מסיליקון (הגיבורה שלי היתה ציפי שביט...). אז חפשו סיבות ומניעים אחרים למחלה.
אבל היום נדמה שכל אחת חשופה, שכמעט כל נערה בסיכון גבוה. לא צריך כבר להיות רקדנית קטנה, או מתעמלת, או פרפקציוניסטית אובססיבית כדי לחלות.
וזה ממש נורא, וכואב, ומדאיג.
ובנימה אופטימית זו... להתראות בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)