מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור ונטעשירן29/10/2009
הרבה זמן לא כתבתי לכן.
עברו עלי הרבה דברים קשים לאחרונה, בין היתר נפרדתי מהחבר. ליתר דיוק הוא זה שרמז לכך ראשון ודי ויתר על הקשר.
לא רציתי לכתוב כי גם ככה הסיטואציה מאוד קשה לי ואני לא מעכלת את התנהגותו כלפיי. הוא פגע בי מאד בפגישה האחרונה שלנו <היינו בטיול בטבריה> ואמר לי דברים מאד כואבים שעד עכשיו נחרטו אצלי בלב.
אפילו סליחה לא שמעתי ממנו..זה לא האדם שהכרתי..וזה הכי כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה,
קרן אור29/10/2009צר לי לשמוע.אני יכולה להבין כמה זה קשה,אבל יחד עם זאת צריך לשמוח על מה שהיה,ולהבין שזה טיבם של קשרים ואנשים,והכי חשוב שנתת לעצמך בתוך זה לחוות ולהיות.לא הכול תלוי בנו,וזאת אכן תחושה מאכזבת,אבל זה לא צריך למנוע ממך לנסות ולאפשר לעצמך שוב מערכת יחסים,שאולי תהיה טובה יותר.
אל תייסרי את עצמך על כך,ונשמע שלפי איך שהוא סיים את הקשר,גם אין כ"כ על מה.
אני מבינה שקשה לך כרגע לכתוב ולשתף כי הכול עוד טרי ומכאיב,אבל כשתרצי יקרה,אני כאן כדי לשמוע.
חיבוק אוהב,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן וקרן אור שלי
נטע29/10/2009הי....
שירני- כל כך כואב לי לשמוע שהחבר שלך פגע בך ושניפרדתם ואני יודעת כמה שזה קשה וזה ממש לגיטימי שנפרדים עד שזה קורה כמעט לכל אחד ואחת לפחות פעם בחיים :-( אני בטוחה שלמרות כל הטבעיות בכך לנו זה בגדר נפילה כואבת יותר כי הנפש שלנו כל-כך רגישה וחלשה...
יקרה, זה קשה מאד אני מאאאאאד מבינה אותך.
תדעי לך שאני גאה בך שנתת לו את ההזדמנות להתאהב בך זה קשה אבל לפחות ראית שאת מסוגלת לקשר כזה,וטוב, שגילת את הפרצוף האמיתי והמכוער שלו עכשיו ולא מאוחר יותר...
איתך בלב חזק. אל תדאגי יקרה שלי יבוא חבר אחר החבר המחורפן הזה לא זכה בך!!!!
יקרה, אולי תשתפי עוד? מה חוצמזה?
אני גם עברתי ימיים לא קלים. כי אין לי שיגרה...והאופי שלי דורש את זה:-)
אני נודדת בינתיים....
היתי שבוע באילת,תחילת שבוע עם משפחתי המורחבת וסופשבוע עם הורי. היה די נחמד כמובן שהיה לי לא קל כל כך היו לי כמה התקפות בכי, בכיתי לצערי וזה היה לי מאד לא נעים, סופ"ש היה לי יותר קל, כי הורי הגיעו ...
אוהבת ומחכה לשמוע ממכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקירה,
קרן אור01/11/2009חופשה משפחתית יכולה להיות דבר מאוד נעים,אך יחד עם זאת,האינטנסיביות והלהיות יחד כל היום הם דבר לא פשוט.אני מבינה שהיה לך קשה,רוצה לספר קצת יותר מה היה??
את כותבת:"בכיתי לצערי..."-את לא צריכה להצטער על שבכית,אין בכך שום דבר פסול,להיפך ,הגיע הזמן שתפסיקי להחזיק ולהרעיב את רגשותייך ותני להן ערוץ ביטוי.תתפלאי כמה זה יכול להיות משחרר,וזה ממש לא מסמל חולשה...יש ימים שמחים יותר ויש ימים עצובים,כואבים,מייאשים,תני לעצמך גם להיות במקום הזה,מבלי לפחד.קבלי את הרגשות שלך.היי בהם,ודעי אח"כ לקום .
מחכה לשמוע ממך,
שלך,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)